Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ..

Ακόμα δεν ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ και ήδη οι ποδοσφαιριστές άρχισαν τα πρώτα παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο των Θρακομακεδόνων. Τα γήπεδα παραμένουν πολύ βαριά, με αποτέλεσμα οι παίκτες ακόμα και μετά από το ζέσταμα, να αισθάνονται τα πόδια τους 100 κιλά. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα όταν στις ασκήσεις μπαίνει και η μπάλα. Εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αφού οι λακκούβες και τα κενά στο χορτάρι κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή των ποδοσφαιριστών. Η κατάσταση λοιπόν δείχνει... απροχώρητη από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ενώ καλά καλά δεν έχει πατηθεί το γήπεδο, μετά από τόσο καιρό αποχής και συντήρησης. Η μετακόμιση στα Σπάτα, έστω και με το εναλλακτικό σχέδιο, είναι αναγκαία και άμεση.

ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ..Ή ΑΣΤΑ ΝΑ Μ-ΠΑΝΕ ;;;

Θεωρητικά η ΑΕΚ είχε δώσει ως καταλυτική ημέρα για το τέλος της υπόθεσης Ντιόπ, την Τρίτη (29/6). Ωστόσο και όπως όλα δείχνουν το σήριαλ αναμένεται να τραβήξει κάποιες ημέρες παραπάνω. Ενδεχομένως να κουράσει και περισσότερο η αναμονή, ωστόσο αν θεωρήσουμε την ακράδαντη αισιοδοξία που βγαίνει από την πλευρά της διοίκησης και δη του Σταύρου Αδαμίδη, τότε... χαλάλι όλη αυτή η καθυστέρηση καθώς ο Ντιόπ θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»!
Η ΑΕΚ λοιπόν φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Σενεγαλέζου. Προφανώς η φόρμουλα με την Πόρτσμουθ ώστε να αποκτηθεί το «θηρίο» βρέθηκε (στη χειρότερη είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν κρίνουμε από την πίστη της διοίκησης) και αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Ντιόπ εκτός απροόπτου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Ζέεφελντ, όπου από τις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης και το πρωί της Δευτέρας στο περιθώριο της «πρώτης» προπόνησης της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και ερωτηθείς για τα μεταγραφικά παραδέχθηκε ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ..ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ..!! ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΡΙ..ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Τρίτη, Ιουνίου 29, 2010

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ;;

Οι εργασίες στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων συνεχίζονται πυρετωδώς και όπως σας είχε παρουσιάσει το aek365.gr, σε τελευταίο του φωτογραφικό ρεπορτάζ, η πρόοδος των δύο γηπέδων προχωράει βάσει προγράμματος, ώστε να είναι έτοιμα προς παράδοση, το ένα την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου και το άλλο 15 μέρες μετά. Ωστόσο, ένα μικρό πρόβλημα έχει προκύψει με το κεντρικό κτήριο, το οποίο θα παρουσιάσει μία μικρή καθυστέρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που συνέβη αυτό, έχει να κάνει με την μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ, στον χώρο που θα στεγάζονται και τα αποδυτήρια της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση της διοίκησης να μεταφερθεί άμεσα από την Γράμμου στα Σπάτα, άλλαξε όλον τον αρχικό σχεδιασμό και ο κάτω όροφος θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί έτσι, ώστε να προσφέρει στους εργαζόμενους της ΠΑΕ, όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να μπορούν να δουλέψουν. Αυτό σημαίνει ότι έγιναν μετατροπές στα ηλεκτρολογικά (πίνακες, ταμπλό, τάσεις), αλλά και σε άλλα λειτουργικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η παράταση. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάτι... καταστροφικό, αφού οι εργασίες προχωράνε κανονικά και με την σύμβαση υπογεγραμμένη, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν άλλα «κολλήματα».
Και επειδή γίνεται αντιληπτό σε όλους πως ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης, είναι η ίδια η ομάδα, στην ΠΑΕ, σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό τιμ, φέρεται να έχουν ήδη καταλήξει σε εναλλακτικό πλάνο. Τι περιέχει αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι γνώστης της κατάστασης και έχοντας συζητήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά στα Σπάτα (τα γήπεδα θα είναι έτοιμα) και ως αποδυτήρια να έχουν το Holiday Inn. Η συμφωνία με το ξενοδοχείο τρέχει και δεν θα επιβαρύνει οικονομικά την ΠΑΕ. Άλλωστε δεν μιλάμε για ταλαιπωρία των παικτών, αφού το Holiday Inn είναι δίπλα στο νέο προπονητήριο, ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες δεν θα είχαν πρόβλημα σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να μην προπονούνται στους Θρακομακεδόνες. Από την πλευρά της η κατασκευαστική εταιρία έχει δώσει το «οκ» και δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρήσει τον χώρο των γηπέδων, αφού αυτά θα έχουν τελειώσει. Όσο για το πότε θα μπει η ΑΕΚ οριστικά και αμετάκλητα το νέο της προπονητικό σπίτι; Οι απόψεις διίστανται. Κύκλοι της ΠΑΕ τονίζουν ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις αρχές του Σεπτέμβρη. Κατά άλλους όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ολοκληρωθεί το έργο τον Οκτώβρη.

Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2010

Η ΠΡΩΤΗ...

Στην πρωινή προπόνηση ήταν δεδομένο πως θα απουσίαζαν οι Ράφικ Τζιμπούρ, Νάτσο Σκόκο και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει άδεια και επιστρέφουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα (ο Τζιμπούρ στις 17 Ιουλίου). Ωστόσο, από στην... πρώτη δεν πήρε μέρος και ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε με λίγα λεπτά καθυστέρηση στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να τον κρατήσει εκτός, να μην προπονηθεί και να γυμναστεί μόνο στην απογευματινή προπόνηση, ως τιμωρία για την αργοπορία του.
Ο «Λεό» επέστρεψε αργά χθες από την Βραζιλία, όπου πέρασε τις διακοπές του καλοκαιριού και λόγω της αλλαγής ώρας δεν ξύπνησε εγκαίρως, με αποτέλεσμα να φτάσει στους Θρακομακεδόνες λίγα λεπτά μετά τις 8.00 που ήταν το προκαθορισμένο ραντεβού. Εκεί μίλησε με τον Βασίλη Δημητριάδη, εξήγησε τους λόγους της αργοπορίας του και αποφασίστηκε από τον τιμ μάνατζερ, σε συνεννόηση με τον προπονητή, να παραμείνει εκεί, να δει την προπόνηση, αλλά να λάβει μέρος μόνο στην απογευματινή.
 

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΟΠ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !! ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΛΥΜΠΕ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ Η ΨΑΛΛΙΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Κυριακή, Ιουνίου 27, 2010

ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ..

Τόπος συνάντησης, τόπος μνήμης αποτελεί για όλους του ΑΕΚτζήδες η Νέα Φιλαδέλφεια. Το Σάββατο το βράδυ φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν ραντεβού και τέλεσαν δέηση για τα αδέρφια που έφυγαν νωρίς. Ενός λεπτού σιγή, ένα κεράκι, η... ΑΕΚ.

ΕΚΤΟΣ...ΟΙ....

Δύο ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περίοδου έξι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν ότι δεν θα προπονούνται μαζί με την ομάδα, αλλά ξεχωριστά από αυτήν! Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Αλεξόπουλος, Σεϊντού Γιαχάγια, Δημήτρης Κουτρομάνος, Γιουσούφ Χέρσι, Ιλιε Ιορντάκε και Ρότζερ Γκερέιρο, ειδοποιήθηκαν σήμερα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ότι θα προπονηθούν ξεχωριστά την Δευτέρα το απόγευμα στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να βρεθεί... λύση και να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Μία κίνηση του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ για… να εξωθήσει κάποιους παίκτες στην πόρτα της εξόδου μια και πρόθεση είναι να αποχωρήσουν αυτοί, αν και οι έξι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και «δεσμεύονται» μαζί της. Ωστόσο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του για την νέα σεζόν και τους στέλνει να προπονούνται σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα στέλνοντας τους το «μήνυμα» του… Και αν οι τέσσερις ξένοι παίκτες ήρθαν στην ΑΕΚ μόλις πέρυσι το καλοκαίρι (και έχουν συμβόλαιο), οι δύο Ελληνες βρίσκονται σε αυτήν απο το 2005 και μάλιστα ο Αλεξόπουλος υπέγραψε πέρυσι τιμητικά συμβόλαιο λόγω των όσων έχει περάσει με τους τραυματισμούς, αλλά απόφαση του Μπάγεβιτς είναι να τον διώξει και να μην τηρηθεί το συμβόλαιο της ΑΕΚ μαζί του.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ..ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΕ   ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ..ΕΙΔΩΜΕΝ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ..ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ..

Σάββατο, Ιουνίου 26, 2010

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ  ΕΝΤΕΡ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ..Ο ΕΝΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ..ΕΙΔΩΜΕΝ..

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ..

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και να μείνει πολλά χρόνια στην «Ένωση» εξέφρασε ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα και –αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις- θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο».

Και επίσημα Έντερ

Ολοκλήρωσε τις διακοπές του και πλέον ο Έντερ βρίσκεται ένα βήμα πριν ανακοινωθεί και επίσημα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπογράφει μονοετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τον τίτλο με την ομάδα. Έχω έρθει για να μείνω, θέλω με την απόδοσή μου να πείσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για την αξία μου και η συνεργασία μας να γίνει μόνιμη. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε επιτυχίες».

Η συμφωνία με τη Φλαμένγκο προβλέπει τον δανεισμό του για μια σεζόν, με τη δυνατότητα από την πλευρά της ελληνικής ομάδας να ανανεώσει για ακόμη μια χρόνια. Η «Ένωση» εξασφάλισε επιπλέον, το 50% σε περίπτωση μεταπώλησής του, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα λάβει περίπου 130.000 ευρώ για ένα χρόνο.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ..


Την τελική εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται ότι περιμένουν στην διοίκηση προκειμένου να... τρέξουν το θέμα του αριστερού μπακ. Ο προπονητής δεν δείχνει να έχει καταλήξει ακόμη στον παίκτη που θεωρεί ιδανική περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στην ΑΕΚ περιμένουν την εισήγηση του Μπάγεβιτς και δεν φαίνεται να βιάζονται για τον αριστερό μπακ, καθώς εκείνο που τους... καίει είναι η άμεση απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα κάνει τη διαφορά. Τούτος είναι φυσικά ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Και την Πέμπτη το βράδυ από τη διοίκηση πήγαζε η αισιοδοξία ότι το θέμα με τον Σενεγαλέζο θα έχει κλείσει (και μάλιστα θετικά για την ΑΕΚ) ως την Τρίτη. Ο Μπάγεβιτς εξάλλου και στην τελευταία σύσκεψη με τη διοίκηση είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του: Θέλει τουλάχιστον το αμυντικό χαφ (που θα στηριχθεί ιδιαίτερα το παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στη χρονιά) να βρίσκεται στο Ζέεφελντ. Κι αν κρίνουμε από την αισιοδοξία της διοίκησης θα βρίσκεται...

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΥΣΗ ΓΚΑΡΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ !! ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΕΛΟΣ..!! ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ;;

Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!

Τις επαφές με μεγάλες τράπεζες της Ευρώπης άρχισε η ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό την συμφωνία μαζί τους για την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην Ένωση στράφηκαν στη λύση αυτή καθώς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων στη χώρα θεώρησαν δύσκολο να υπάρξει θετική εξέλιξη…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές αυτές επικεντρώνονται στο Λονδίνο, με τον Σταύρο Αδαμίδη να προσπαθεί να εκμεταλλευθεί αρκετά μια «αγορά» που την γνωρίζει αρκετά καλά.


Ο κ.Αδαμίδης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Λονδίνο από την εποχή που αυτός εργαζόταν εκεί.


Οι εκτιμήσεις θέλουν τον προϋπολογισμό για το γήπεδο να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ και το κόστος του έργου να μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 εκατομμύρια.


Το σημαντικό για την ΑΕΚ –φυσικά- είναι το νέο γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που είναι αρκετά πιθανό μετά από την διαμόρφωση ενός σχεδίου για το νέο γήπεδο με μικρότερο συντελεστή δόμησης και σαφώς ηπιότερες εμπορικές χρήσεις και πάρκινγκ.


Το πλάνο περιλαμβάνει ένα γήπεδο 30.000 θέσεων και ένα κλειστό χωρητικότητας πέντε χιλιάδων θεατών.


Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και λίγες ημέρες αργότερα με την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Ο ΝΤΙΟΠ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΜΑΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΖΙΦΟΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΟΡΕΣ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑ...

Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ

Την Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ. Η πρώτη συγκέντρωση στους Θρακομακεδόνες σίγουρα θα έχει πολλά «ανοιχτά» ζητήματα αναφορικά με το ρόστερ. Ο Σταύρος Αδαμίδης σε συζήτηση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους Αρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη, αποφάσισαν ρόστερ έως 26 παίκτες συν κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές (Φροξυλιά, Ζιάμπαρη, Μοσχονά). Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε τέσσερις μεταγραφές (Λυμπερόπουλος, Αργυρίου, Εντερ και Ματεντζίδης), ενώ επιστρέφει ένας από δανεισμό (Μπερνς).
Στο σύνολο πέντε νέα πρόσωπα, την στιγμή που αποχώρησαν πέντε (Μαντούκα, Αλβες, Ταχτσίδης, Ρίκκα - δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου - και Αρτσε). Ωστόσο, υπάρχουν συζητήσεις για την αποχώρηση ακόμη πέντε παικτών. Ο Κουτρομάνος είναι πολύ κοντά στον Παναιτωλικό (μάλλον δανεικός), ο Γιαχάγια όλα δείχνουν ότι φεύγει με δανεισμό ή λύση συμβολαίου, ο Χέρσι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ αναζητείται λύση και για να τελειώσει η συνεργασία με τους Γκερέιρο και Ιορντάκε που έχουν συμβόλαιο με την Ενωση. Παράλληλα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Νέμεθ ή αν θα πάρει τελικά δανεικό η ΑΕΚ από την Λίβερπουλ.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτή την στιγμή έχει 19 ποδοσφαιριστές και περιμένει σίγουρα 2 μεταγραφές. Αναλυτικά, έχει τους: Αραμπατζή, Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Αλεξόπουλο, Γιάχιτς, Καράμπελα, Γεωργέα, Καφέ, Μάκο, Γκέντσογλου, Λαγό, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Παυλή, Σκόκο και Μπλάνκο και περιμένει έναν αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ. Δηλαδή 21 παίκτες, συν τους πέντε «νέους» φτάνουμε σε ρόστερ 26 παικτών.
Βεβαίως από εκεί και πέρα υπάρχουν οι πωλήσεις με τους Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο να έχουν το «ταμπελάκι» του «ΠΩΛΕΙΤΑΙ», αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση για να συζητηθεί από τους διοικούντες. Αν πωληθεί κάποιος (λογικά) θα αντικατασταθεί, ενώ στο περίμενε είναι ο Δέλλας αν φύγει τελικά ο Μαϊστόροβιτς (όχι πιθανό).
Ο Μπάγεβιτς θέλει στο Ζέεφελντ να έχει την πλειοψηφία των παικτών του ρόστερ της νέας ΑΕΚ. Για να μην περάσει τα ίδια με πέρυσι όταν τον Αύγουστο ερχόντουσαν και έφευγαν παίκτες από την ΑΕΚ και ο Σέρβος (έχοντας και αυτός μερίδιο ευθύνης…) προσπαθούσε να «χτίσει» από την αρχή μία ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Κάτι που δεν κατάφερε τελικά με την ΑΕΚ να μένει εκτός (όλων των) στόχων από τον Οκτώβριο

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ;;;


Στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκε και το θέμα της επιστροφής του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. Ωστόσο δεν ξεκαθαρίστηκε τίποτα. Δεν πάρθηκε καμία τελεσίδικη απόφαση. Ο ερχομός του Δέλλα παραμένει ανοικτός, όχι όμως και σίγουρος. Εξάλλου αν κάτι ήταν δεδομένο η μεταγραφή θα είχε κλείσει εδώ και καιρό. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση παίζει το μέλλον του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ. Εφόσον ο Σουηδός βρει ομάδα και αποχωρήσει τότε ο Δέλλας θα γυρίσει αμέσως. Υπάρχουν όμως σκέψεις να συνυπάρξουν και ο Δέλλας και ο Μαϊστόροβιτς στο ρόστερ. Μία σκέψη όμως που ακόμη αιωρείται. Τα δεδομένα είναι πολλά. Από την περσινή ομάδα των κεντρικών αμυντικών αποχώρησε μόνο Ζεράλντο Άλβες. Ήρθε όμως ο Ματεντζίδης (αν και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρεί δανεικός), ενώ ο Αλεξόπουλος δεν φεύγει από την ομάδα και όντας αποφασισμένος να παλέψει με τις πιθανότητες και να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη του προπονητή, λογίζεται φυσικά σαν υπολογίσιμη μονάδα. Συν τοις άλλοις υπάρχει και η σκέψη ο Γιάχιτς φέτος να χρησιμοποιηθεί κυρίως ως κεντρικός αμυντικός παρά ως αμυντικό χαφ.
Παρ' όλα αυτά ο Δέλλας είναι πάντα... Δέλλας. Ένας παίκτης που έχει ακόμη ένα χρόνο μπάλας, με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει και να καθοδηγήσει μέσα στο γήπεδο την ομάδα, ενώ αποτελεί και... εγγύηση για τα αποδυτήρια. Όπως και να 'χει οριστική απόφαση θα παρθεί το επόμενο διάστημα.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο ΠΑΠΑΘΑΣΤΟΠΟΥΛΛΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ.. !! ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ..ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ...!! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !! ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΛΑΤΙΤΣ Ή ΣΑΛΑΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ;;;ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ..ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ..

Μετά από περίπου 1,5 ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των Σταύρου Αδαμίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Άρναρ Γκρέταρσον στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα, ο προπονητής της ΑΕΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες του, ότι του έγινε γνωστό πως γίνονται προσπάθειες να ολοκληρωθούν άμεσα κάποιες μεταγραφές. Ο Μπάγεβιτς έφυγε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή, τουλάχιστον ως προς τη θέληση που υπάρχει να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες του. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εξήγησε στη σημερινή σύσκεψη πως θα επιθυμούσε να έχει όλους τους παίκτες του στο Ζέεφελντ, γνωρίζει καλά και ο ίδιος ότι θα είναι πολύ δύσκολο την 6η Ιουλίου (ημέρα όπου θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της) να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.
Του έγινε γνωστό ωστόσο ότι γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ως τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Από εκεί και πέρα, στον Σέρβο προπονητή ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει φτάσει ακόμη καμία πρόταση από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...
Βασικό μέλημα πάντως της ομάδας είναι η περίπτωση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Στον προπονητή γνωστοποιήθηκε ότι σύντομα στο θέμα με τον 32χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Προτεραιότητα μετά το αμυντικό χαφ είναι και το αριστερό μπακ. Δύο μεταγραφές ανεξαρτήτου πωλήσεων παικτών.
 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΟΝΣΟ ;;

Κάθε μέρα που περνάει, η ΑΕΚ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο. Ο πατέρας του 19χρονου Ισπανού συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Χόρχε Βαλντάνο, και του ξεκαθάρισε πως θέλει ο γιος του να δοθεί σε ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός. Φαβορί για την απόκτηση του η «Ένωση». Συνάντηση Αδαμίδη, Μπάγεβιτς, Γκρέταρσον και Δημητριάδη εντός της ημέρας. Διαψεύστηκε το ενδιαφέρον για Ζαλαγέτα.

Ο πατέρας του 19χρονου αριστερού μπακ ξεκαθάρισε στον Χόρχε Βαλντάνο πως ο γιος του δεν θέλει να παίξει στη Μπενφίκα επειδή στους Πορτογάλους δεν πρόκειται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έτσι φαίνεται πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας βγήκαν από τη μέση και πλέον η ΑΕΚ και η Μπόλτον είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν να «μονομαχούν» για την απόκτηση του παίκτη. Η «Ένωση», όμως, φαίνεται να είναι το φαβορί για να τον κάνει δικό της και πλέον περιμένει από τη Ρεάλ να ρίξει τις απαιτήσεις της ώστε να καταθέσει επίσημη πρόταση. Ο Αλόνσο φαίνεται πως έχει πεισθεί ότι στην ΑΕΚ θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έτσι η περίπτωση του δείχνει πως θα κλείσει θετικά για τον «Δικέφαλο».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΟΠ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΙ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ..

Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

AΠΟ ΤΟ BLOG ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ..

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ

ΖΟΥΜΕ ημέρες «Μουντιάλ» και της κυριαρχίας του ποδοσφαίρου. Όλος ο πλανήτης αγωνιά και εκστασιάζεται μπροστά στη στρογγυλή «θεά». Το ποδόσφαιρο παρασύρει σχεδόν τους πάντες. Οι κανόνες του μπορεί κάλλιστα να ισχύσουν και στην πολιτική. Στην Κύπρο, η πολιτική έχει ποδοσφαιροποιηθεί και χωριστεί κυρίως σε «πράσινους» και «γαλάζιους». Όμως, ενώ στο ποδόσφαιρο, αν η ομάδα δεν πάει καλά, αμέσως ο προπονητής απολύεται ως ο κύριος υπεύθυνος της ήττας, δεν συμβαίνει το ίδιο στην πολιτική. Ηγέτες έχουν διαχρονικά αποτύχει στη διαχείριση του Κυπριακού ή σε άλλα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Κι όμως, επανεκλέγονται, τιμώνται, αναδεικνύονται, αλλά σπάνια εκδιώκονται και ποτέ δεν διώκονται για όσα από ανεπάρκεια, ανικανότητα, ανευθυνότητα ή εγκληματική ολιγωρία δεν έπραξαν ή αμέλησαν να εμποδίσουν ή να προωθήσουν. Ο συνεπής αναγνώστης της στήλης, δρ Παναγιώτης Κωνσταντάς, ψυχολόγος, που ζει, εργάζεται και διαπρέπει στις ΗΠΑ, μου έστειλε το παρακάτω κείμενο. Είναι ένα είδος ποδοσφαιρικού-πολιτικού ψυχογραφήματος, στο πλαίσιο της «μουντιαλίτιδας» και της ποδοσφαιρικής φρενίτιδας, σε συνάρτηση προς την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο και τους ηγέτες της. Γράφει και τα εξής:  

«Αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει τα άρθρα σας και προβληματιστεί με ανοικτό μυαλό και ειλικρίνεια, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι ως
κυπριακό κράτος θέλουμε πολλή δουλειά και πάρα πολλή προπόνηση, για να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε σωστά και αποτελεσματικά τις λίγες ευκαιρίες, που παρουσιάζονται στο παιγνίδι εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής. Γνωρίζοντας ότι αυτές τις μέρες οι πολιτικοί θα χάσουν τα φώτα της δημοσιότητας από τους ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ας μπούμε κι εμείς στο πνεύμα των ημερών κι ας δώσουμε λίγη τροφή για σκέψη στους πολιτικάντηδες για να μην κοιμηθούν. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, και ούτε θα ήθελα να παριστάνω τον ειδήμονα επί πολιτικής στρατηγικής. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολιτικός επιστήμονας για να διακρίνει ότι διαχρονικά και όλες οι Κυβερνήσεις μας είχαν δυστοκία στο πολιτικό σκοράρισμα. Όπως ακριβώς δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, για να καταλάβει αν κάποιος παίκτης από ευνοϊκή θέση, μόνος με τα δοκάρια, κλότσησε την μπάλα 5 μέτρα έξω από το κάθετο δοκάρι κι ενώ ο τερματοφύλακας είχε ξαπλώσει κάπου για ηλιοθεραπεία. Επίσης, οποιοσδήποτε θνητός με στοιχειώδεις γνώσεις ποδοσφαίρου μπορεί κάλλιστα να αντιληφθεί ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία, όταν παίκτης χτυπά πέναλτι 10 μέτρα πάνω από τα δοκάρια και με κατεύθυνση τα ψηλά κυπαρίσσια. Υπάρχουν εκατομμύρια παραδείγματα ποδοσφαιρικής όσο και πολιτικής ατζαμοσύνης/αστοχίας.

»Αναρωτιέμαι, όμως, όπως κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος, τι φταίει; Και γιατί να χάνονται επανειλημμένα ευκαιρίες που, ίσως, να έφερναν καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να έχει πολλές εκδοχές… Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω όσες μπορώ να σκεφτώ. Μια εκδοχή μπορεί να είναι, όπως πολύ σωστά θέσατε, η επαρχιώτικη κυπριακή πολιτική νοοτροπία. Παράδειγμα: Το συστηματικό ''ττακκούρημα'' πάνω στην ''ράσσιην'' κάθε αρχηγού κράτους, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου μεγάλου επισκέπτη του Πάπα της Ρώμης. Τα ''ττακκουρήματα'' και οι ''καππακωτές'', εκτός του ότι είναι άκομψες κινήσεις, στη διεθνή γλώσσα του σώματος μεταφράζονται ως δουλοπρέπεια. Όταν συναντάται κάποιος ηγέτης κράτους με έναν άλλον ηγέτη κράτους, είναι σημαντικό να συμπεριφέρεται σαν ισότιμος ηγέτης και όχι σαν χωρικός. Το ίδιο γινόταν κάποτε και στις ποδοσφαιρικές συναντήσεις του εθνικού μας συγκροτήματος.
»Οι παίκτες της Εθνικής πριν από 30 με 40 χρόνια έμπαιναν στο γήπεδο και ζητούσαν με δέος αυτόγραφα και υπόσχεση για τη φανέλα από τα μεγάλα ονόματα των ξένων διεθνών, πριν ακόμα αρχίσει ο αγώνας. Τα αποτελέσματα μιλούν, είναι γραμμένα στην ιστορία και είναι πολύ λίγες οι αναμετρήσεις όπου η Εθνική μας επέστρεψε με αποτέλεσμα κάτω από εξάρα. Άλλη εκδοχή είναι ότι η Κύπρος κυβερνάται από μαφία. Δηλαδή, κατάλοιπα προηγούμενων εξουσιών με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Υπάρχει πάντοτε η εκδοχή ότι οι Βρετανοί, που ακόμα κατέχουν κυπριακό έδαφος, φροντίζουν να έχουν μεγάλη επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις. Ακόμα μια εκδοχή μπορεί να αφορά την ανικανότητα των εκάστοτε ηγετών, που ανέδειξε και ψήφισε ο κυπριακός λαός. Ο ένας ήταν μεγαλομανής, ο άλλος κλαψιάρης, ο άλλος εγωιστής, ο άλλος ξεροκέφαλος με ''γινάτι τζιαι εν εφοάται κανέναν''. Η ουσία είναι ότι όλοι απέτυχαν να φέρουν θετικά αποτελέσματα στη θέση της εργασίας, στην οποία ο κυπριακός λαός τους προσέλαβε.
»Στο ποδόσφαιρο όταν κάποιος προπονητής δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα, απολύεται χωρίς δισταγμό και ανεξάρτητα αν έχει συμβόλαιο ή όχι. Στην πολιτική, γιατί να είναι διαφορετικά; Αποτέλεσμα αυτής της κατάρας είναι ότι τα χρόνια περνούν ανά πενταετίες, ευκαιρίες χάνονται και η πολιτική εξέλιξη παραμένει στάσιμη. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι ευτυχώς καλύτερα. Μετά από μια ντουζίνα προπονητών, που ανέλαβαν την Εθνική Κύπρου, φτάσαμε στον τελευταίο και τωρινό προπονητή, που ανέλαβε την τελευταία ίσως, για πολλά χρόνια, καλή φουρνιά Κυπρίων ποδοσφαιριστών και κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα πάνω απ' όλα να τους δέσει σαν ομάδα. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροδέξιοι, κεντροαριστεροί και κεντροδεξιοί είναι όλοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται για την ομάδα της χώρας τους. Κατάφερε, επίσης, να τους πείσει ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και οπουδήποτε, φτάνει να τα δίνουν όλα. Το υλικό ήταν και είναι πάντα καλό, αλλά έλειπε η πίστη.
»Στην πολιτική, εθνική ομάδα έχουμε, δυστυχώς, μια ομάδα που δεν σταματά να γκρινιάζει, είναι διασπασμένη, άτολμη, δουλοπρεπής, χωρίς ιδιαίτερες αρετές, παίζει αμυντικά με σύστημα ''ματσουκώστε την μάππα να φύει που πάνω μας'' και συνήθως τρώει σφαλιάρες από παντού, με σκορ έξι μηδέν και βάλε. Πόσο ωραία θα ήταν αν είχαμε και μια εθνική ομάδα, που να μας αντιπροσωπεύει ανάλογα στην πολιτική αρένα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρούμε πρώτα τον κατάλληλο προπονητή. Από όλους αυτούς, που άρχισαν να ετοιμάζουν τον πισινό τους για την καρέκλα, δεν βλέπω κανένα να αξίζει. Αλίμονό μας…».

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ;;

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗ  : ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;
ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΠΕΡΙ ΝΤΙΟΠ Ο ΛΟΓΟΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ..ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑΣΙΜΟΙ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ,,,ΒΑΡΙΕΤΕ...ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ;;

Κυριακή, Ιουνίου 20, 2010

Ο ΕΝΤΕΡ ΚΛΕΙΝΕΙ..

Θεωρητικά το θέμα του Έντερ θα είχε τελειώσει, με ανακοινώσεις, από τις 2 Ιουνίου. Έκτοτε έχουν περάσει 18ημέρες και το... τυπικό μιας υπόθεσης τελειωμένης (κατά 80% όπως την παρουσίαζαν τόσο από την ΑΕΚ όσο και από την πλευρά του παίκτη) εδώ και ένα μήνα περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που έρχονται μέσα από τη διοίκηση το θέμα της ανακοίνωσης της απόκτησης του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού παραμένει τυπικό. Από τη διοίκηση ξεκαθαρίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, πως τίποτα δεν άλλαξε και ο Έντερ θα αποκτηθεί από τη Φλαμένγκο. Η μεγάλη καθυστέρηση έχει να κάνει με γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν τους μάνατζερ του παίκτη και τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν σύντομα.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΜΡΙΝΤΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ..ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ..ΚΑΙ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ..ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !! ΦΟΡΤΣΑ  ΑΕΚΑΡΑΑΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ..

Σάββατο, Ιουνίου 19, 2010

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ..( ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΠΕ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..) ΣΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ...

Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ..

Η ανακοίνωση:

«10 αγωνιστικές Κεκλεισμένων των θυρών.

10 αγωνιστικές χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

120.000 € χρηματικό πρόστιμο.

1 αγωνιστικός μηδενισμός από το Κύπελλο Ελλάδας. !!!

Απ' ότι φαίνεται η λύση του προβλήματος της βίας στην Ελλάδα, περνάει μέσα από τον οικονομικό και αγωνιστικό αφανισμό ερασιτεχνικών Σωματείων όπως η Α.Ε.Κ., με μεγάλο λαϊκό έρεισμα.

Έχουμε την πεποίθηση ότι σε μία ευνομούμενη Πολιτεία πρέπει να υπάρχει η αρχή της ίσης μεταχείρισης και των ίσων δικαιωμάτων.

Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε περιστατικά και τρομακτικά γεγονότα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν συμβεί σε άλλες ομάδες, τα οποία φυσικά και τα καταδικάζουμε, απλά μας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα-τόσο για την αντιμετώπιση και την ατιμωρησία, όσο και για την υποβάθμιση των επεισοδίων που παρουσιάζονται ως μη γενόμενα ή μικρής εμβέλειας.

Άραγε η αξιολόγηση των επεισοδίων και η τιμωρία των Σωματείων είναι ανάλογη με την ιστορία το όνομα και την προσφορά στον αθλητισμό της χώρας μας ή με την οικονομική ευεξία και τα βαρύγδουπα ονόματα που εκπροσωπούν τους Συλλόγους;

Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν μπορεί να υπάρχει "αλάθητο". Σε μία ευνομούμενη Πολιτεία πρέπει και οι "κρίνοντες" να μπορούν να "κριθούν" όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Το Σωματείο για την τεράστια αγωνιστική, οικονομική και ηθική βλάβη που έχει υποστεί από τους χειρισμούς, τις τακτικές και τις αποφάσεις φυσικών προσώπων ή φορέων, που είχαν σαν αποτέλεσμα την χθεσινή εξοντωτική απόφαση, της αθλητικής Δικαστή κας Γκόγκολη (η οποία απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του Σωματείου μας κ. Κώστα Σταματιάδη δήλωσε ότι μας αντιμετώπισε με επιείκεια), επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του κατά παντός υπευθύνου
».

10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ..

Δέκα Χρόνια ζωής συμπληρώνουμε φέτος . Η παρέα μαζεύτηκε και πάλι  χτες ..ορκίστηκε νέα συνέχεια για άλλα δέκα Χρόνια ΑΕΚΑΡΑΣ πάνω από ονόματα και καταστάσεις. Είμαστε και Ορίτζιναλ..και Θύρα 21 και ΑΕΚ ΦΑΝΣ ..είμαστε με όλους όσους έχουν τον Κιτρινόμαυρο Δικέφαλο στο στήθος 


Ευχαριστούμε για την στήριξη σας παιδιά και συνεχίζουμε...

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ..Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΕΠΙΣΗΣ ..ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..ΑΜΗΝ !! ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ ..ΑΜΗΝ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ !!!

Ακούστε το Έλληνες! Η πρώτη νίκη σε Μουντιάλ για την Εθνική είναι γεγονός! Με μία επική ανατροπή επικράτησε 2-1 της Νιγηρίας και μπορεί να ονειρεύεται ακόμη πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Το «παιδικό» γκολ που δέχτηκε η ελληνική ομάδα στο 16’ από τον Ούτσε δεν πτόησε τους διεθνείς, που μετά την αποβολή του Καϊτά στο 33’ κυριάρχησαν κι έφεραν τούμπα το ματς με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 44’ και του Τοροσίδη στο 71’.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ..!!

Η ΑΕΚ περιμένει την πρόταση της ρώσικης Ανζί τις επόμενες ημέρες για τον Νάτσο Σκόκο, ενώ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της ισπανικής Χετάφε, ενώ προέκυψε και αυτό της τούρκικης Μπεσίκτας. Η αλήθεια είναι ότι η Ανζί με την πρόταση των περίπου 3,2 εκατ.ευρώ που αναμένεται να καταθέσει στην Ενωση, γίνεται και αυτόματα το «φαβορί» για να κάνει δικό της τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, η Ανζί θέλει και την συγκατάθεση του Σκόκο, ο οποίος πρέπει να συμφωνήσει για την μεταγραφή.
Γνωρίζουν και οι ίδιοι οι Ρώσοι ότι δεν έχουν το όνομα που κάνει «γκελ» στην αγορά (12η κατετάγη στο πρωτάθλημα…), ενώ η έδρα τους βρίσκεται και αρκετά μακριά από την Μόσχα (περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα απόσταση και με πληθυσμό μόλις 500.000 κοντά στην Κασπία Θάλασσα). Κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο «πακέτο» για κάποιον.
Ο Σκόκο σίγουρα θα προτιμούσε την κοσμοπολίτικη Μαδρίτη, την Πριμέρα Ντιβισιόν και την Χετάφε, αλλά το μόλις 1,5 εκατ.ευρώ δεν μπορεί να γίνει δέλεαρ για την ΑΕΚ. Αντίθετα, δέλεαρ αποτελεί σίγουρα το ποσό του 1,5 εκατ.ευρώ που αναμένεται (μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει η πρόταση ξεκινώντας με περισσότερα απο ένα εκατ.ευρώ), σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει ως ετήσιες αποδοχές η Ανζί στον ίδιο τον Σκόκο για να τον... μαλακώσει.
Ένα ποσό που σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά και να… πείσει την πλευρά του Αργεντίνου που αυτήν την στιγμή εισπράττει περίπου 600.000 ευρώ από την ΑΕΚ. Βεβαίως, όλα αυτά ακόμα είναι στο επίπεδο… των πληροφοριών. Κάτι το οποίο διεμήνυσε και η πλευρά της ΑΕΚ μέσω του Σταύρου Αδαμίδη στον μάνατζερ του παίκτη Παύλο Διαννή. ΑΕΚ και Σκόκο πλέον αναμένουν την επίσημη «μυθική» πρόταση της Ανζί…

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΤΑ ΣΑΦΑΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ..ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΚΑΙΤΑ..ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ;; ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΜΕ..ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ..

Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

ΕΙΚΑΣΙΕΣ...

Δεν απασχολούν διόλου τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τα δημοσιεύματα, από Σερβία και Βοσνία που αφού επικαλούνται ελληνικές πηγές, τον θεωρούν ως επικρατέστερο διάδοχο του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος μετά το Μουντιάλ. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ασχολείται καν με τέτοιου είδους δημοσιεύματα και τούτο διότι δεν προτίθεται (όπως διατείνεται το περιβάλλον του) να σπάσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Εδώ και καιρό εξάλλου καταστρώνει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη νέα σεζόν και δεν ασχολείται με την Εθνική.
 

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..

Το δεύτερο γκολ του Νάτσο Σκόκο, στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-2) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ιανουάριο, επέλεξε ο κόσμος της ΑΕΚ ως κορυφαίο γκολ της Ενωσης για τη σεζόν 2009/10. Το υπέροχο γκολ του Σκόκο που ξεφτίλισε τον Αντώνη Νικοπολίδη...







Στην ψηφοφορία του aekfc.gr, που συμμετείχαν περισσότερα από 800 άτομα, ο Αργεντινός συγκέντρωσε το 44% των ψήφων. Στη δεύτερη θέση ισοψήφησαν με 19%, το γκολ του Ράφικ Τζιμπούρ στο εντός έδρας ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα με τον Άρη και του Νάτσο Σκόκο στη ρεβάνς με τη Βασλούι στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.






ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΤΙΝΑ ΓΚΟΛ


Νάτσο Σκόκο (Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2) 44%


Ράφικ Τζιμπούρ (ΑΕΚ - Άρης 1-0, πλέι οφ) 19%


Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ - Βασλούι 2-0) 19%


ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ..Ο ΚΑΙΤΑ..ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΙΤΤΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ..ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ..

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002