Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ !!

Μπορεί να ακούγεται… κλισέ η φράση για έναν προπονητή πως «έχει ευχάριστο… πονοκέφαλο» για το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στους αγώνες, ωστόσο πραγματικά για τον Μανόλο Χιμένεθ το έργο του όσο… ευχάριστο κι αν είναι, είναι και δύσκολο. Πλέον με την άφιξη των Αραούχο, Αϊντάρεβιτς, αλλά και το ανέβασμα των Μπακασέτα, Βάργκας η μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ «φορτώνει» και οι θέσεις για να χωρέσουν όλοι οι παίκτες είναι λίγες. Σίγουρα τα ματς είναι πολλά ακόμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο ο Χιμένεθ έχει μεν στο μυαλό του να δώσει χρόνο σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες του, ωστόσο από την άλλη σκέφτεται πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του θέλουν χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσουν ρυθμό εν όψει και των ντέρμπι που έρχονται. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά: 
Ο Ισπανός δείχνει να έχει ως πρώτη επιλογή συστήματος το 4-2-3-1. Τα δυο αμυντικά χαφ είναι συνήθως οι Σιμόες – Γιόχανσον ωστόσο σίγουρα θα δούμε κι άλλους παίκτες σε αυτή τη δυάδα μπροστά από τα στόπερ. Για παράδειγμα ο Πορτογάλος θα απουσιάσει την Κυριακή, λόγω τιμωρίας, με τη Βέροια. Έτσι δίπλα στον Γιόχανσον θέση διεκδικεί τόσο ο Γαλανόπουλος, όσο και ο Αϊντάρεβιτς, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η έκπληξη Μάνταλου. 
Ο αρχηγός είναι παίκτης που σίγουρα ως 10άρι αποδίδει καλύτερα, όμως μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Από εκεί και πέρα ο Βάργκας μετά το σπουδαίο παιχνίδι που έκανε με τον Λεβαδειακό διεκδικεί θέση βασικού, όχι μόνο για την Κυριακή φυσικά αλλά και για συνέχεια. Ο Μπακασέτας από την άλλη έχει δυο γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός, παίζοντας στον άξονα και όχι στα άκρα. Υπάρχει και συνέχεια… Ο Πατίτο και ο Λάζαρος είναι δυο αξιόλογες επιλογές για τα εξτρέμ φυσικά αφού με αυτούς ξεκίνησε ο Μανόλο τόσο με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και με την Ξάνθη. 
Πάμε στην επίθεση… Ο Αραούχο είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε και την Τετάρτη, όμως θέλει συνεχόμενα παιχνίδια για να αποδώσει ακόμα καλύτερα στο μέλλον, όπως περιμένει ο Χιμένεθ και θα τα πάρει… Την ίδια στιγμή υπάρχει ο Τόμας Πέκχαρτ που στα… δύσκολα φώναζε «παρών» και με δικά του γκολ έδινε… ανάσες στην ομάδα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έρχεται και ο Αλμέιδα. Μετά το καλύτερό του παιχνίδι που έκανε με την ΑΕΚ φέτος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός περίπου 10 ημέρες. Από την αρχή της εβδομάδας ωστόσο έχει μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και από τη στιγμή που βρει τη φόρμα του θα διεκδικεί κι αυτός θέση στο αρχικό σχήμα. 
Στο 4-2-3-1 λοιπόν για την επίθεση η ΑΕΚ πλέον έχει τρεις παίκτες (Αραούχο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ) που διεκδικούν τη θέση με τον Αργεντινό φυσικά να έχει το προβάδισμα. Πίσω από τον επιθετικό τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Μάνταλος, Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Αϊντάρεβιτς! Φυσικά στις θέσεις αυτές παίζει και ο Αραούχο και δεν αποκλείεται να τον δούμε αν καταφέρει ο Αλμέιδα να αναγκάσει τον Χιμένεθ να τον χρησιμοποιήσει. 
Σίγουρα ο Χιμένεθ θα δοκιμάσει πράγματα στη συνέχεια: Μπορεί δηλαδή να δούμε ακόμη και αλλαγή συστήματος. Στη Λιβαδειά είδαμε για παράδειγμα, πριν τραυματιστεί ο Ντίας και αλλάξουν όλα, ως σκέψη του προπονητή ήταν το 3-5-2, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε να δούμε κάποια στιγμή την ΑΕΚ να παίζει 4-3-3 ή το 4-1-4-1 ή και το 4-4-2 στην κλασική μορφή ή με ρόμβο. Όλα παίζουν, ανάλογα τον αντίπαλο φυσικά και τις συνθήκες του κάθε αγώνα. Εξάλλου ο Χιμένεθ γνωρίζουμε πως προετοιμάζει την ομάδα του και την τοποθετεί τακτικά στο γήπεδο ανάλογα με τα εργαλεία που έχει στα χέρια του. Πλέον μετά τις μεταγραφές, αλλά και τους υγιείς Λάζαρο, Βάργκας και Μπακασέτα, οι οποίοι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχαν θέματα τραυματισμών, υπάρχουν πολλές επιλογές για τον προπονητή να διαλέξει συστήματα και θέσεις στην 11άδα που θα κάνουν την ΑΕΚ ελκυστική και ουσιαστική επιθετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002