Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ !!

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το συναισθηματικό του δέσιμο με την ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις απουσίες των Γιόχανσον, Μάνταλου

Ο Μανόλο Χιμένεθ ονειρεύεται η ΑΕΚ να μπορέσει να μπει στο νέο γήπεδο και να κατακτήσει όλα τα στοιχήματα, όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι ο μεγαλύτερος φίλαθλος της ΑΕΚ, αλλά έμαθε να την αγαπάει από το 2009.
Παράλληλα, μιλώντας στη NOVA, ο Χιμένεθ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, το χειμώνα, ενώ μίλησε και για τις απουσίες των Μάνταλου, Γιόχανσον, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για:
-την απώλεια Μάνταλου και Γιόχανσον: «Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει πάρα πολλά μέχρι σήμερα. Σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιγκρίνσκι, ο Λαμπρόπουλος, ο Μπακασέτας, ο Γιακουμάκης και ο Κλωναρίδης έλειπαν για καιρό. Με αυτές τις απουσίες προσπαθήσαμε να είμαστε δυνατοί και είναι δύσκολο όταν δύο παίκτες-κλειδιά όπως ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον τραυματίζονται. Είναι δύσκολο για την ομάδα να αντέξει έχοντας για καιρό εκτός αυτούς τους παίκτες. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να μη συμβιβαστούμε. Σίγουρα η ΑΕΚ χάνει πολύ από την απουσία τους, αλλά θα πρέπει να ψάξουμε λύσεις μέσα από την ομάδα».

-το αν είναι ικανοποιημένος από το βάθος της ομάδας και το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Και το καλύτερο ρόστερ να έχεις, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είχαμε κάποια θέματα σε συγκεκριμένες θέσεις που θέλαμε ενίσχυση, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς θα αποδώσει κάποιος ποδοσφαιριστής, είτε δεν είναι σε καλή φόρμα είτε υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Το πλέον σημαντικό είναι πως η ομάδα έχει δείξει πως είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό σημαίνει πως το ρόστερ είναι ικανοποιητικό. Για να μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να μειώσουμε τις πιθανότητες για να μην είμαστε αδύναμοι. Το παιχνίδι δεν το κερδίζει μια ομάδα με το έμβλημά της, αλλά όταν είναι δυνατή και σε όλες τις θέσεις».

-την αντίδραση της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που αποδείξαμε είναι πως η ομάδα έδειξε γενναιότητα παίζοντας από το 7’ με δέκα παίκτες. Η ομάδα έδειξε θάρρος και ένταση για να πάρουμε τη νίκη. Προσωπικά δεν θα ήθελα να δώσω εγώ αυτή την εικόνα μου με τις διαμαρτυρίες, ειδικά προς τα παιδιά που βλέπουν ποδόσφαιρο. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διαμαρτύρομαι, αλλά ποτέ να προσβάλω. Αυτά που γράφτηκαν περί απειλών είναι ψέματα. Διαμαρτυρήθηκα έντονα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου».

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίζει η ομάδα χωρίς τον Μάνταλο και γίνεται πιο δύσκολο όταν λείπει ένας παίκτης σαν τον Γιόχανσον που δίνει σταθερότητα στην ομάδα. Πρέπει όμως να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι με παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που λείπουν μπορούμε να βρούμε λύσεις. Η ομάδα που θα έχει την κατοχή θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Αμύνεται καλύτερα όποιος έχει την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός είναι σημαντική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

-το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι έχει σημαντικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, όπως ο Κουρμπέλης, ο Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ ή τα μπακ που ανεβαίνουν Είναι μια συμπαγής ομάδα».

-το αν σκέφτεται να διατηρήσει το 3-5-2 στο ντέρμπι: «Είναι μια πιθανότητα. Είναι ένα σύστημα που μας έχει βοηθήσει κι έχουμε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, αν και έχουν παίξει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια. Ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να είναι κλειδί είναι ο Τσιγκρίνσκι, που έχει μεγάλο διάστημα απουσίας».

-την κατάσταση των Γιακουμάκη και Κονέ: «Ο Γιακουμάκης μετά από έναν τραυματισμό, που ήταν πολύ καιρό έξω, προπονείται με ένταση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει μάχη για θέση στην ενδεκάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ποντάρει πολλά στον Γιακουμάκη. Γνωρίζει κι ο ίδιος πως πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια πράματα, γιατί είναι σε μια μεγάλη ομάδα. Το επίπεδο των απαιτήσεων αυξάνεται σε μια μεγάλη ομάδα και το γνωρίζει και ο ίδιος. Ελπίζω και πιστεύω πως θα έχει λαμπρό παρόν και μέλλον στην ΑΕΚ. Και ο Κονέ με εκπλήσσει θετικά, αν και δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Έχει μεγάλη εμπειρία και δείχνει τρομερή διάθεση. Αυτό θα βοηθήσει εμένα και την ομάδα κατ’ επέκταση».

-το αν ονειρεύεται κι εκείνος να μπει σαν προπονητής στο νέο γήπεδο: «Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φίλαθλος της ΑΕΚ. Είναι λογικό, έχω γεννηθεί στη Σεβίλλη, αλλά από το 2009 έχω μάθει να αγαπάω την ΑΕΚ. Είτε είμαι, είτε όχι στον πάγκο της ΑΕΚ, ονειρεύομαι η ΑΕΚ να μπορέσει να μπει στο νέο γήπεδο και να κατακτήσει όλα τα στοιχήματά της. Θα ήταν πιο εύκολο για μένα, γιατί ο κόσμος θα ήταν κοντά στο γήπεδο και δεν θα χρειαζόταν να διαμαρτύρομαι (γέλια». Σε κάποια γήπεδα είναι πιο εύκολο από ό,τι στο ΟΑΚΑ».

-τις πλημμύρες στην Αττική: «Θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι πάρα πολύ λυπηρό, αυτά είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Θα ήθελα να δώσω μια βοήθεια στους πληγέντες. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα μπορούσαμε όλοι μαζί εμείς οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Συμβαίνει και στην Ισπανία αυτό. Όσοι μπορούμε θα πρέπει να βοηθούμε όσο περισσότερο γίνεται και να παρακινήσουμε κόσμο μέσα της εικόνας μας, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002