Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017

ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Όλα οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου

Για μια ΑΕΚ που μεγαλώνει παίρνοντας θετικά αποτελέσματα από ομάδες επιπέδου της Μίλαν έκανε λόγο ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός επίσης έπλεξε το εγκώμιο παικτών και κόσμου, ενώ υπογράμμισε πως πλέον η πρόκριση εξαρτάται καθαρά από την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:
Για το αν είναι υπερβολικό να αναρωτηθεί κανείς αν η ΑΕΚ πήρε βαθμό ή έχασε δύο, με βάση την απόδοση της: «Νομίζω ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Υπήρξε μια φάση στις αρχές του δεύτερου που οπισθοχωρήσαμε αρκετά αλλά ήταν λόγω των αλλαγών του Μοντέλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν πίεσε πολύ περισσότερο, μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε όμως και να κάνουμε ένα καλό ημίχρονο. Η Μίλαν έκανε μόνο ένα σουτ σε όλο το ματς, αυτό λέει πολλά για την ΑΕΚ, δεν μειώνει την Μίλαν».

Για το αν περίμενε μια τόσο απογοητευτική Μίλαν και στα δύο ματς: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να μην δώσουμε αποστάσεις και να μην αφήσουμε τους παίκτες της Μίλαν να παίξουν. Η Μίλαν είναι ένα μεγάλο κλαμπ, μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και αν τους δώσεις χώρο μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Σήμερα πήραμε ένα βαθμό λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάναμε και ίσως με λίγη τύχη να παίρναμε και τη νίκη. Η Μίλαν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεν το έκανε σήμερα. Της εύχομαι καλή επιτυχία από εδώ και πέρα».
Για το πόσο κοντά είναι στην πρόκριση η ΑΕΚ, η οποία είναι σοβαρή σε κάθε ευρωπαϊκό ματς:«Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Επειτα από τη νίκη της Αούστρια επί της Ριέκα, το επόμενο ματς είναι κομβικής σημασίας για την πρόκριση. Είναι ξεκάθαρο ότι στην Ευρώπη κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θα πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε και κόντρα στη Μίλαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς».
Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ ψηλώνει ως κλαμπ, όχι μόνο λόγω αποτελέσματος αλλά κι επειδή έφερε 50.000 κόσμου στο γήπεδο: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό η ομάδα να μεγαλώνει, η χαρά των οπαδών μας είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Είπα και χθες ότι αν στο ματς με τον Ατρόμητο είχαμε την υποστήριξη του κόσμου μας, το παιχνίδι θα είχε διαφορετικό χρώμα. Το πάθος που έβγαλε η ομάδα είναι μια... ένεση που παίρνει από τον κόσμο στις εξέδρες. Είναι πολύ σημαντική η ώθηση που παίρνει η ομάδα από τον κόσμο γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί».
Για το αν πιστεύει ότι η Μίλαν μετά το 70' έπαιζε για την ισοπαλία και για την είσοδο του Γιακουμάκη, αν έγινε για να έρθει η νίκη: «Οι αλλαγές που έγιναν, έγιναν για να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα, στη δημιουργία και στα τελειώματα. Ολοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα σε Ιταλούς, είμαι μαέστροι στο να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Εκεί που φαίνεται ότι δεν κάνουν επίθεση, μπορεί ξαφνικά να κάνουν αντεπίθεση και να σκοράρουν».
Για το αν υπάρχει περίπτωση η ΑΕΚ να... μείνει στη Μίλαν ενόψει ΠΑΟΚ ή επειδή είναι ντέρμπι η ομάδα θα είναι όσο συγκεντρωμένη πρέπει: «Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Θα πάμε στο ξενοδοχείο σε λίγο. Αυτό που είπα και πριν, με τον Ατρόμητο αυτός που μας έλειπε περισσότερο ήταν ο πιο δυνατός παίκτης μας, ο κόσμος μας. Μακάρι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα την Κυριακή και να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002