Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ..

Πρόωρο τελικό χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ωστόσο ο προπονητής, μιλώντας στη ΝΟVA ξεκαθάρισε πως προέχει η νίκη στη Λάρισα, περιμένοντας ένα παιχνίδι δύσκολο, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που αναμένονται να συμβούν ενδιαφέροντα πράγματα. Παράλληλα, μίλησε και για τον ένα χρόνο που συμπληρώνει αύριο από την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τα μεταγραφικά και άλλα πολλά. Αναλυτικά ο προπονητής είπε:
Για μεταγραφές;

«Αυτό που λέω πάντα είναι πως και η καλύτερη ομάδα στον κόσμο έχει περιθώρια βελτίωσης. Κάναμε μια καλή πορεία το 2017. Αν μείνουμε έτσι θα είναι θετικό. Αν έρθει κάποιος θα είναι επίσης θετικό. Δεν κυριαρχεί η αναγκαιότητα να έρθει κάποιος παίκτης. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε αυτοί που ειμαστε εδώ να δούμε τα επόμενα ματς. Ηρθε ο Μασούντ, ο Μοράν. Αν έρθει κι άλλος καλώς να ορίσει».
Για τον ένα χρόνο του στην ΑΕΚ;
«Ειμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος από τη συνολική δουλειά που έχει γίνει. Ίσως αυτή η ομάδα το 2017 άξιζε κάτι παραπάνω. Αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε πως ο κόσμος του ποδοσφαίρου μερικές φορές είναι άδικος. Αν έρθει ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί όλα να καταρρεύσουν. Αυτό είναι το άδικο κομμάτι. Αυτός ο χρόνος είχαμε καλά αποτελέσματα, ελπίζω να έρθουν κι άλλα αποτελέσματα θετικά».
Ποσο καιρό θα μείνει;
«Σημερα συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσα σε μαθητές πανεπιστημίου της Σεβίλλης τους είπα ότι όσο εγώ μπορώ να δίνω στο ποδόσφαιρο θα συνεχίσω να ειμαι στο ποδόσφαιρο. Όσο είμαι κάπου ευτυχισμένος θα συνεχίσω να είμαι».
Είναι στην ΑΕΚ ευτυχισμένος;
«Ναι, ναι! Φυσικά είμαι χαρούμενος. Η απόφαση που πήρα να έρθω πέρυσι όχι γιατί μου έκανε μονο η πρόταση η ΑΕΚ, αλλά γιατί αγαπάω την ΑΕΚ. Σέβομαι αυτή την ομάδα, θέλω να ειμαι εδώ γιατί έχω κάποια συναισθήματα. Δεν ειμαι άνθρωπος βέβαια που θα βγαίνει και φιλάει το σήμερα».
Τι θα προτιμούσε πρόκριση με Ολυμπιακό ή Ντιναμό;
«Ο κόσμος θα θέλει να περάσουμε τον Ολυμπιακό, πιθανότατα. Θα παίξουμε δυο σημαντικές προκρίσεις. Κόντρα στη Ντιναμό θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Με τον Ολυμπιακό είναι ένας πρόωρος τελικός. Πιστεύω ότι ειμαστε δυο ομάδες πως με αυτή την κλήρωση δώσαμε ανακούφιση στους υπόλοιπους αντιπάλους. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι το… χάος. Δεν πιστεύω πως αυτός που παίρνει το Κύπελλο είναι και η καλύτερη ομάδα. Γιατί είτε η ΑΕΚ είτε ο Ολυμπιακός μείνουν εκτός, πιστεύω πως και οι δυο ομάδες μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο. Σε αυτό το θεσμό οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν όλους τους αντιπάλους. Λογω τύχης έτυχε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό και θα δούμε ποιος θα συνεχίσει».
Για το ματς με τη Λάρισα και τον κακό αγωνιστικό χώρο;
«Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα σε αυτό το παιχνίδι και θα υπάρξουν δυσκολίες στο γήπεδο της Λάρισας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».
Για τους τραυματισμούς;
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στο 2017 είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες. Ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον είναι εκτός. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Τσόσις έχουν χάσει το 50% των παιχνιδιών. Αυτό είναι το μεγαλείο όλων των παικτών της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να φανταστώ μια Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι και Μπουτσκέτς. Η ΑΕΚ δίνει τη μάχη της χωρίς Μάνταλο και Γιόχανσον. Είναι οι αντίστοιχοι Μέσι και Μπουτσκέτς».
Για το 3-5-2;
«Είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιεί για να πάρουμε αποτέλεσμα σε κάποια ματς. Ειμαι από τους παίκτες που προσαρμόζομαι στα χαρακτηριστικά των παικτών μου».
Αν θα παίξει επιθετικά στη Λάρισα;
«Το σύστημα έχει αποφασιστεί. Ξέρουμε τις προθέσεις που θα έχουμε. Θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα παίξει δυνατά. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι κάνοντας το παιχνίδι μας».
Για την ομάδα της Λάρισας;
«Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για να έχεις παιχνίδι κατοχής, ελπίζω να δυσκολέψει τόσο εμάς όσο και τη Λάρισα ο αγωνιστικός χώρος. Θα είναι σίγουρα όμως ένα έντονο παιχνίδι. Επειτα από 3-4 ημέρες θα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και με τη Λάρισα θα είναι έντονο».
Για την τιμωρία του, η οποία τελειώνει μετά τον αγώνα στη Λάρισα;
«Όλα τα παπούτσια μου είναι κατεστρεμένα γιατί χτυπάω τον τοίχο! Είναι διαφορετικός τρόπος για να κατευθύνεις τους παίκτες. Δεν εισαι στον πάγκο. Η διαφορά είναι ότι χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα να φτάσει η εντολή. Εχω ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Με κάθε τρόπο προσπαθούν και διευκολύνουν ώστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Εχουμε μεγάλο αυτοσεβασμό. Φυσικά στις οικογένειες υπάρχουν προβλήματα. Υπάρχουν αυτά… (γέλια).
Για τους συνεργάτες του αυτόν τον έναν χρόνο;
«Δεν είναι μονο οι άμεσοι συνεργάτες μου. Είναι όλοι όσοι βρισκονται εδώ: οι φυσιοθεραπευτές, οι διατροφολόγοι, οι φροντιστές.  Ολοι έχουν ένα μερίδιο στην καλή πορεία. Θα ήθελα από την πλευρά μου να συνεισφέρω για να μεγαλώσει η ΑΕΚ παραπάνω και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002