Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 24, 2018

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..!!

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις μαγικές στιγμές στο ΟΑΚΑ και τον στόχο του νταμπλ.
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Κονέ στη NOVA:
Για το πρόγραμμα της ΑΕΚ και την πορεία της στις τρεις διοργανώσεις: «Πιστεύω ότι οι μεγάλες ομάδες που παίζουν ανά τρεις μέρες συνηθίζουν αυτό το πρόγραμμα. Παίρνεις τις προπονήσεις και τις αφαιρείς από τους αγώνες. Τις δύο πρώτες τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό ήμασταν λίγο ξεσυνηθισμένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα, αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι. Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα, με τις μεγάλες ομάδες έκανε πολύ καλά αποτελέσματα. Είχε το κάτι παραπάνω και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε μια ωραία παρέα στα αποδυτήρια».
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την χθεσινή βραδιά: «Ήταν κάτι μαγικό. Δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο που πριν μερικά χρόνια είχε στεναχωρηθεί πολύ με τον υποβιβασμό της ομάδας. Το χάρηκε ο κόσμος, το χαρήκαμε και εμείς, φέτος αξίζαμε το πρωτάθλημα και το χαρήκαμε τόσο πολύ. Ήταν ο πρώτος λόγος που επέστρεψα. Όταν είχα έρθει είχα πει ότι ήθελα να δω λίγο την ομάδα γιατί με είχαν ρωτήσει για το αν είναι πρώτος στόχος το πρωτάθλημα. Μόλις την έζησα λίγο πίστεψα ότι θα το πάρουμε».
Για τον κόσμο και τα πανηγύρια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα. Εδώ έχουμε συνηθίσει κάπως αλλιώς. Το πρόσωπο που έδειξαν χθες ήταν πολύ καλό γιατί μετά από 24 χρόνια όλοι θα ήθελαν να μπουν μέσα. Έδειξαν όμως σεβασμό και δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρωτόγνωρες οι στιγμές στα αποδυτήρια. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Ελπίζω να γίνει στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα και το καλοκαίρι να απολαύσουμε τις διακοπές σας σαν νταμπλούχοι».
Για τον Πέτρο Μάνταλο και τον τραυματισμό του Πάρη Μπάμπη: «Ο Πάρης θα γυρίσει πιο δυνατός. Είναι μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Οι συμπαίκτες μου, μου έχουν πει ότι ο Λαμπρόπουλος τραγουδάει καλά. Το ήθελε πολύ ο Πέτρος αλλά είναι πολύ έξυπνος και έλεγε ότι θα αγωνιστεί όταν θα είναι έτοιμος για να μην είναι βάρος στην ομάδα. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο. Του σταθήκαμε όλοι και η απουσία του μας έκανε πιο δυνατούς. Έκανε πιο δυνατό τον Μπακασέτα, τον Λάζαρο, τον Μάρκο, τον Αραούχο».
Για το μέλλον του: «Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα, ελπίζω και η ομάδα να το θέλει. Η Ουντινέζε είναι σε μία δύσκολη φάση του πρωταθλήματος. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο εκεί, πρέπει να λύσω πρώτα την κατάσταση εκεί για να μπορέσω να συζητήσω με την ΑΕΚ. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Δεν θέλω να πω πράγματα που δεν ισχύουν ή κάτι βιαστικό. Την αγαπώ την ΑΕΚ, με βοήθησε πολύ φέτος για να πάρω συνεχόμενα ματς μετά από δύο δύσκολους τραυματισμούς που είχα. Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα. Ευχαριστώ τους πάντες, ελπίζω να λυθεί το θέμα και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ».
Για την Εθνική: «Όλοι μιλούν για την Εθνική και πως ο προπονητής πρέπει να κάνει κάποιες δοκιμές. Ο Κώστας (Γαλανόπουλος) είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και τα επόμενα χρόνια θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη και θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα όπως και ο Βασίλης που επέστρεψε πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002