Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 15, 2018

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ !!

ΤΑΒΑΝΙ σου ο ουρανός και τ’ αστέρια του Champions League ΑΕΚΑΡΑ! Η ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με συγκλονιστική εμφάνιση μπροστά σε 40.000 λαού που έκανε καμίνι το ΟΑΚΑ, κατάφερε να νικήσει 2-1 την πρωταθλήτρια Σκοτίας Σέλτικ και πέταξε για τα πλεί οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί που πλέον θα αντιμετωπίσει την Βίντι με τον δρόμο προς τους χρυσοφόρους ομίλους του CL να είναι ορθάνοιχτος!
Το αποψινό παιχνίδι στο Στάδιο, είχε χίλιες δυο ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και ατυχίες για την ΑΕΚ, που όμως με μέταλλο πρωταθλήτριας, ψυχή, καρδιά μα πάνω απ’ όλα ξεκάθαρο πλάνο τακτικής και ΑΤΣΑΛΙΝΗ άμυνα, πήρε αποτέλεσμα πρόκρισης. Ο Γκάλο άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο Λιβάγια έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης, αλλά η Σέλτικ μείωσε με τον Σινκλέρ και τα έπαιξε όλα για όλα.
Η άμυνα και η τακτική προσήλωση της ΑΕΚ αποδείχτηκε ΑΤΣΑΛΙΝΗ, αλύγιστη και με τους Λαμπρόπουλο – Οικονόμου να συγκλονίζουν και να καθαρίζουν κάθε επικίνδυνη φάση κράτησε το 2-1. Μεγάλο παιχνίδι από όλα τα παιδιά, όπως και τον Μπάρκα που έκανε την επέμβαση του αγώνα προς το φινάλε, που πλέον έχουν ραντεβού με την Βίντι την Τετάρτη (22/8) εκτός, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (28/8). Τότε, που η ΑΕΚ θα σφραγίσει ΞΑΝΑ την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League...
Με 4-2-2, τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξιά, τον Χουλτ αριστερά, τους Λαμπρόπουλο-Οικονόμου στα στόπερ, τους Σιμόες-Άλεφ στον άξονα, τον Γκάλο δεξί χαφ, τον Μπακασέτα αριστερό και τους Κλωναρίδη-Λιβάγια στην επίθεση, ξεκίνησε η ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος, με την αύρα 40.000 λαού και με πίστη για πρόκριση, μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει ψηλά, γνωρίζοντας τα προβλήματα του αντιπάλου στα μετόπισθεν, σε συνθήκες πρέσινγκ. Ήταν φανερό πως η Σέλτικ αιφνιδιάστηκε, δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον κιτρινόμαυρο ρυθμό και η ανωτερότητα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα απέφερε καρπούς μόλις στο 6’! Ήταν ο Χουλτ που έκανε ιδανικό γύρισμα και ο Γκάλο με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0, βάζοντας φωτιά στο ΟΑΚΑ. Τρία λεπτά αργότερα, η Ένωση αγγίζει και δεύτερο γκολ, όταν ο εξαιρετικός Κλωναρίδης πάτησε περιοχή αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Μετά το τέταρτο οι Κέλτες αρχίζουν να ανεβάζουν τις γραμμές τους, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ τους δίνει χώρο και γίνονται απειλητικοί στο τέταρτο όχι με κάποια καλά οργανωμένη επίθεση, αλλά από λάθος του Γκάλο που βρίσκει τον Γκρίφιθς να πλασάρει λίγο άουτ. Ουσιαστικά στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους η έχει την πρωτοβουλία και η ΑΕΚ έχοντας το υπέρ της 1-0 περιμένει καλά στημένη πίσω, ψάχνοντας να βγει στην κόντρα κυρίως με τον Κλωναρίδη, που έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος πρεσάροντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και παράλληλα αξιοποιώντας την ταχύτητα του σε κάποιες περιπτώσεις. Τα δύο σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ ήταν τα εξής. Επιθετικά δεν πήρε τις βοήθειες που θα έπρεπε από τον Λιβάγια ο οποίος πούλησε αρκετές μπάλες, ενώ αμυντικά Μπακάκης και Χουλτ είχαν πολλή δουλειά στα άκρα, αφού η Σέλτικ ανέβαζε ψηλά τα μπακ και τα εξτρέμ δημιουργώντας ρήγματα. Πάντως, η πίεση των Σκοτσέζων ήταν σε έναν βαθμό φυσιολογική, με την ΑΕΚ να βγάζει συνοχή και σωστή τακτική συμπεριφορά σε δύσκολες στιγμές πίεσης, κινδυνεύοντας ουσιαστικά μόνο στο 33’ με το πλασέ του Γκρίφιθς όπου η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι.

Ονειρικά ξεκίνησε ΚΑΙ το δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ, που πέτυχε δεύτερο γκολ στο 50’ και έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ! Ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο Λαμπρόπουλος στο δεύτερο δοκάρι πήδηξε στον… θεό γυρίζοντας παράλληλα στον Λιβάγια και ο Κροάτης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Αυτή η εξέλιξη… αφυπνίζει την Σέλτικ που η αλήθεια είναι πως στο επόμενο δεκάλεπτο ασκεί πίεση και δημιουργεί σε τρεις περιπτώσεις ρήγματα από την πλευρά των Μπακάκη – Γκάλο κυρίως με τον Τίρνεϊ, ο οποίος σε τρία επικίνδυνα γυρίσματα απειλεί σοβαρά την εστία του Μπάρκα. Σε ένα από αυτά ο Λαμπρόπουλος κάνει τρομερό και υψηλού επιπέδου διώξιμο στην μικρή περιοχή, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 59’ ο Μπάρκας κάνει μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Χέντρι. Η ΑΕΚ καταφέρνει να περάσει ανώδυνα αυτό το δεκάλεπτο πίεσης και με τον Λιβάγια να έχει μπει πλέον για τα καλά στο ματς πατώντας γερά στο γήπεδο, ψάχνει με σωστό τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 65’ μάλιστα η Ένωση απειλεί, με τον Λιβάγια να ξεκινά υπέροχα την κόντρα-επίθεση, γυρίζοντας υπέροχα την μπάλα στον Κλωναρίδη αλλά αυτός τα έκανε όλα σωστά εκτός από το τελείωμα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Σέλτικ τα έπαιξε όλα για όλα, βγήκε μαζικά μπροστά και κατάφερε να μειώσει στο 78’, όταν από σέντρα από αριστερά, ο Σινκλέρ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1. Ακολούθησαν στιγμές πίεσης, άγχους και φινάλε θρίλερ, με τα παιδιά του Ουζουνίδη όμως να κάνουν κατάθεση ψυχής και να κρατούν την πολύτιμη νίκη με ατσάλινη άμυνα, έχοντας ΚΑΙ 40.000 Ενωσίτες στο πλάι τους. που με φωνή και συγκλονιστική υποστήριξη κράτησαν ΟΡΘΙΑ την ομάδα σε δύσκολες στιγμές πίεσης.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ, Γκάλο (81’ Αλμπάνης), Μπακασέτας (90’ Μπακασέτας), Κλωναρίδης (72’ Μάνταλος), Λιβάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002