Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2019

Ο ΙΛΙΑ !!

Μετά την έλευση του Ίλια Ίβιτς η ΑΕΚ μπήκε σε ένα άλλο επίπεδο δουλειάς σε όλους τους τομείς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στους παίκτες, όταν και παρουσίασε τον Ίβιτς τέλη Αυγούστου στα Σπάτα, πως ο Ίλια θα είναι αυτός που θα παίρνει αποφάσεις για όλα τα αγωνιστικά θέματα και τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ηδη ο Ίβιτς ξεκίνησε τη δουλειά. Αφού πέρασαν οι πρώτες δύσκολες εβδομάδες με παιχνίδια παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής γνωρίζει όλο και καλύτερα που «πατάει» η ομάδα, σε ποιους τομείς θέλει βελτίωση, σε ποιους ριζική ανανέωση και ποιούς να… τρέξει προκειμένου στο μέλλον «ο κόσμος να έρχεται μαζικά στο γήπεδο και να χαίρεται την ομάδα του». Το μεσημέρι της Παρασκευής στον 5ο όροφο των γραφείων της ΑΕΚ και στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» ο Ίλια Ίβιτς τυπικά παρουσιάστηκε στους ρεπόρτερ της ομάδας. Ουσιαστικά, ήταν μία δίωρη όμορφη συζήτηση γνωριμίας περισσότερο, μεταξύ των δημοσιογράφων και του τεχνικού διευθυντή. Πάντα ο Ίβιτς «μετρούσε» τα λόγια του. Δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια. Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι σε αυτή τη φιλική κουβέντα. Χαλαρός, ήρεμος, ευγενικός, μπαίνοντας στην αίθουσα χαιρέτησε τους πάντες έναν προς έναν δια χειραψίας και αφού αρχικά τόνισε ξανά πως χαίρεται που επέστρεψε στην οικογένεια της ΑΕΚ, έδωσε το στίγμα του: θέλει να δημιουργηθεί μία ΑΕΚ με επιθετικό πνεύμα που να έχει τη δική της φιλοσοφία. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη.
Ο Ίβιτς επικοινώνησε πως οραματίζεται μία ομάδα που ο προπονητής και οι παίκτες της θα ακολουθούν τη δική της φιλοσοφία. Ολοι γνωρίζουν και ο ίδιος ο Ίβιτς φυσικά, πως η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που ο κόσμος της λατρεύει να την βλέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Και για να δούμε την ΑΕΚ να παίζει επιθετικά «πρέπει να έχει το δικό της σύστημα, να απλώνεται στο γήπεδο, να παίζει με «καθαρά» εξτρέμ», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ίβιτς. Εξάλλου, συμπλήρωσε πως το 80% των αγώνων στην Ελλάδα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ομάδες που κλείνονται αμυντικά. Και για να τις ξεκλειδώσεις αυτές τις ομάδες θες ταχύτητα από τα άκρα, με παίκτες καλούς στο ένας εναντίον ενός, που να πατούν περιοχή, να δίνουν πάσα, να σκοράρουν. Να δημιουργούν προβλήματα σε πολυπρόσωπες άμυνες. Αρχίζει να χτίζει λοιπόν ο Ίβιτς μία ΑΕΚ που θα έχει τη δική της αγωνιστική φιλοσοφία.
Για το θέμα προπονητή ο Ίβιτς ήταν απόλυτος. «Η ΑΕΚ έχει προπονητή, τον Νίκο Κωστένογλου με τον οποίο έχουμε εξαιρετική συνεργασία». Το θέμα προπονητή για την επόμενη ημέρα δεν απασχόλησε περισσότερο τη συζήτηση, καθώς ο Ίβιτς την έκλεισε αμέσως. Το επιπλέον, που κουβεντιάστηκε είναι πως και για τον ίδιο τον Ίλια είναι λογικό κάθε σοβαρός προπονητής να θέλει και να φέρνει στην ομάδα του το δικό του επιτελείο, το οποίο, όπως συμπλήρωσε «μπορεί να πλαισιώνεται και από 2-3 δικά μας άτομα σε διάφορες θέσεις».
Τα σχέδια για τα Σπάτα και οι διαφορές με το 2004
Μέσα στη γενική φιλοσοφία του Ίλια Ίβιτς είναι να γίνει ακόμη καλύτερο το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Γι’ αυτό και όπως εξήγησε μέσα στους επόμενους βασικούς στόχους που υπάρχουν είναι το προπονητήριο να εμπλουτιστεί με μηχανήματα και εκεί να γίνεται όλη η αποθεραπεία των παικτών. Να μη χρειάζονται δηλαδή οι παίκτες να φεύγουν από το προπονητικό τους σπίτι. Να μένουν εκεί όσες ώρες χρειάζονται για την αποθεραπεία τους και να μην χάνουν χρόνο σε μετακινήσεις. Γενικά τα Σπάτα και το τι ακριβώς συνάντησε ο Ίβιτς κατά τη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, συγκριτικά με την πρώτη του στην Ένωση το 2004, συζητήθηκε μαζί του. Ο Ιβιτς παραδέχθηκε το προφανές, πως δηλαδή το 2004, όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής στην Ένωση όλα ξεκίνησαν από το «μηδέν», ενώ τώρα «η ΑΕΚ έχει γερές βάσεις. Τώρα έχει εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, έχει όμορφα γραφεία, «πατάει» καλύτερα».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002