Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!

 Το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια έφτασε. Ο «τελικός» ήρθε. Η ΑΕΚ το βράδυ στο, δυστυχώς, άδειο, λόγω κοροναϊού, ΟΑΚΑ υποδέχεται τη γερμανική Βόλφσμπουργκ σε ένα νοκ άουτ αγώνα που δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Διακυβεύονται πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Τα λόγια του Καρέρα χθες, ο οποίος έκανε λόγο για τον αγώνα «της ζωής μας», δείχνει ξεκάθαρα πως βλέπουν άπαντες στην ΑΕΚ αυτή τη μάχη. Η ΑΕΚ το βράδυ εννοείται δεν παίζει τη… ζωή της. Θα συνεχίσει να υπάρχει και την Παρασκευή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Όμως πραγματικά η πρόκριση θα δώσει τέτοια ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, σε όλους τους τομείς, που κρίνεται και επιτακτική. Ένα παιχνίδι, 90 λεπτά συν οι καθυστερήσεις, ίσως παράταση και ενδεχομένως πέναλτι. Οσοι παίξουν απ’ την αρχή, όσοι μπουν στη συνέχεια, όσοι μείνουν στον πάγκο ή είναι στην εξέδρα, επιβάλλεται να τα δώσουν όλα… Για την ομάδα, τον εαυτό τους, για τον συμπαίκτη, τον προπονητή, τον κόσμο που περιμένει ξανά μία μεγάλη χαρά μετά από καιρό.

Για να έρθει η πρόκριση το βραδάκι λοιπόν, χρειάζεται πάθος, πείσμα, κατάθεση ψυχής και μυαλό… Αυτά στο ψυχολογικό κομμάτι. Στο αγωνιστικό το πιθανότερο είναι ο Μάσιμο Καρέρα να επιλέξει το 4-3-3 ως διάταξη που θα «πατήσει» στο ξεκίνημα του αγώνα. Να παίξει δηλαδή με το ίδιο σχήμα που συνήθως παίζει η Βόλφσμπουργκ. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας. Δεξί μπακ ο  Βασιλαντωνόπουλος και αριστερό ο Ινσούα. Στο κέντρο άμυνας τώρα ο Τσιγκρίνσκι αναμένεται να ξεκινήσει, με τους Χνιντ ή Σβάρνας να διεκδικούν τη θέση δίπλα του. Μπροστά από τα στόπερ σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Σιμόες και το πιο πιθανό είναι ο προπονητής να ρίξει από την αρχή της μάχης τους Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ. Σε αυτή την περίπτωση ο Μάνταλος θα παίξει αριστερά στην επίθεση. Από εκεί και πέρα μένουν δύο θέσεις (φορ και δεξιός επιθετικός) την οποία και διεκδικούν τέσσερις παίκτες. Στα δεξιά η «μάχη» για την 11άδα θα δοθεί μεταξύ Λιβάγια και Γκαρσία και στην κορυφή μεταξύ Ολιβέιρα και Καρίμ. Φυσικά, δεν αποκλείεται και κάποια έκπληξη απ’ τον προπονητή.


Από εκεί και πέρα η Βόλφσμπουργκ ήρθε στην Αθήνα και βλέπει κι αυτή το αποψινό ματς σαν «τελικό». Το είπε ο προπονητής της στις χθεσινές δηλώσεις του. Θα παραχθεί με διάταξη 4-3-3, αλλά χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Κάστελς και τον εξτρέμ της Ζοάο Βίκτορ. Αντίθετα, λογικά θα παίξει και το πιο πιθανό κιόλας είναι να ξεκινήσει ο βασικός της φορ Βέγκχορστ, παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν γυμνάστηκε τις τελευταίες ημέρες καλά. Εξάλλου, όπως, τόνισε ο Γκλάσνερ υπολογίζει όλους τους παίκτες του που ήρθαν στην ΑΕΚ. Ετσι και τον Βεγκχόρστ.

Οποιοι και να παίξουν από τους Γερμανούς, σημασία για την ΑΕΚ είναι να μπει στο γήπεδο και να καταθέσει ψυχή… Να μη τη φοβίσει τίποτα και το βράδυ να πανηγυρίσει εκείνη την είσοδό τους στους ομίλους του EuropaLeague. Mπορεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002