Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2020

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ..

 Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και κακών εμφανίσεων που τρέχει θέλει απόψε η ΑΕΚ. Η οποία, στις 20:30, αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, μετά την επική ανατροπή – νίκη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, μετρά μια ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, κι άλλη μια ήττα, αυτή της περασμένης Πέμπτης στην Μπράγκα για την πρεμιέρα του Europa League. Επομένως, η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια και απόψε ψάχνει νίκη – βάλσαμο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και να για να επουλώσει τις πληγές της. Προφανώς, η μάχη στα Γιάννενα δεν θα είναι εύκολη, ο ΠΑΣ μέχρι τώρα έχει εμφανίσει μια ανταγωνιστική εικόνα όπου μετρά μια νίκη, μια ήττα και δύο ισοπαλίες που είναι στο Βικελίδης με τον Άρη και στους Ζωσιμάδες με τον Ολυμπιακό και σίγουρα η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και προσήλωση για να πετύχει τον στόχο.


Οι ποδοσφαιριστές του Μάσιμο Καρέρα, μετά και την κουβέντα που έγινε στα Σπάτα την επομένη της ήττας από την Μπράγκα, έχουν αφήσει πίσω τους όσα συνέβησαν στην Πορτογαλία, λάθη και στραβά και συνεχίζουν όλοι μαζί. Αυτό που ζήτησε ο Ιταλός τεχνικός, είναι να υπάρχει ενότητα, να υπάρχει συγκέντρωση και καθ’ ένας να παλεύει για την ομάδα. Όσον αφορά, τώρα, το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τις απουσίες που υπάρχουν, τα δεδομένα είναι γνωστά, καθώς εκτός έμεινε ο Τσιγκρίνσκι που έχει μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο, αλλά πιο πολύ αυτό έγινε για να προφυλαχθεί εν όψει Λέστερ. Δεν είναι δηλαδή κάτι σοβαρό. Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο που πράγματι είναι καλά και έχει τεθεί στη διάθεση του Καρέρα, προφανώς ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, κρίνει πως ο διεθνής μέσος μετά την πολύμηνη αποχή δεν έχει ακόμα τον ρυθμό που πρέπει για να συμπεριληφθεί στην αποστολή και γι’ αυτόν τον λόγο τον άφησε εκτός. Εκτός είναι βεβαίως και οι τραυματίες – ανέτοιμοι Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Αλμπάνης και Αντρέ Σιμόες. Αντιθέτως, ο Μιχάλης Μπακάκης έχοντας επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, βρίσκεται κανονικά στους εκλεκτούς του Καρέρα και αναμένεται να ξεκινήσει κιόλας, ενώ στην αποστολή είναι και ο Ινσούα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε με τα παραπάνω δεδομένα τις πιθανές επιλογές του Καρέρα για τους Ζωσιμάδες.

Αρχικά, όλα δείχνουν πως πάμε σε 4-2-3-1 ή σε 4-3-3 και όχι σε τριάδα στην άμυνα. Ο Τσιντώτας θα είναι στην εστία, οι Νεντελτσιάρου – Χνιντ έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν αλλά θέση διεκδικεί και ο Σβάρνας, δεξιά το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Μπακάκης στην επάνοδο του, αλλά παίζει και ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά αν ο Ινσούα νιώθει 100% θα ξεκινήσει έναντι του Λόπες, στον άξονα τα πράγματα είναι απλά αφού οι Σάκχοφ – Κρίστιτσιτς θα είναι η δυάδα, μαζί τους θα βρίσκεται και ο Μάνταλος είτε σε ρόλο δεκαριού στο 4-2-3-1 είτε σε ρόλο εσωτερικού χαφ στο 4-3-3, ενώ στην επίθεση υπάρχουν πολλές επιλογές με πέντε παίκτες (καθώς θέση ενδεκάδας χτυπά και ο Μαχαίρας) για τρεις θέσεις. Φαβορί για την κορυφή πάντως είναι ο Ανσαριφάρντ με τους Τάνκοβιτς-Μαχαίρα και Λιβάγια να διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα, αριστερά και δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002