Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

 Ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της χρονιάς δίνει απόψε η ΑΕΚ. Η οποία, αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, σε ένα ντέρμπι που που μπορεί να αλλάξει τα πάντα εν όψει συνέχειας (NOVASPORTS 1 HD / aek365). Σε ένα ντέρμπι, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… τελευταία ζαριά, προκειμένου η Ένωση να έχει πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, αναμφίβολα με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ένα παιχνίδι στο οποίο κάνει ντεμπούτο ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την επιστροφή του στον κιτρινόμαυρο πάγκο και σε ένα γήπεδο που στην πρωταθληματική χρονιά, με τον Ανδαλουσιάνο στον πάγκο, το διπλό εκείνο είχε αποτελέσει ένα από τα πλέον σημαντικά αποτελέσματα για να φτάσει εν τέλει η ομάδα στην Κούπα.

Σαφώς, τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά. Η ΑΕΚ είναι πιεσμένη, στριμωγμένη στα σχοινιά, με αλλαγή προπονητή μετά την αποχώρηση Καρέρα και με δύο κακά αποτελέσματα να έχουν προηγηθεί, την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το καταστροφικό Χ με το Βόλο στη Ριζούπολη, αποτελέσματα που την έφεραν στο -8 από την κορυφή και τον αποψινό της αντίπαλο. Η ΑΕΚ σήμερα, με την αύρα του Μανόλο Χιμένεθ, την αλλαγή κλίματος και τη δυναμική πίστης που πηγάζει όλες αυτές τις ημέρες μέσα στα Σπάτα, ψάχνει το μεγάλο αποτέλεσμα. Ψάχνει το διπλό. Μόνο αυτό ζητά απόψε, για να μείνει ζωντανή και να πάει για την αντεπίθεση της. Μπορεί να το κάνει. Έχει και την ποιότητα και την ψυχή και το πλάνο! Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που είναι αήττητος με δύο ισοπαλίες και ο οποίος προέρχεται από την… προπόνηση επί της Λάρισας. Η ΑΕΚ ωστόσο, είναι έτοιμη για μάχη. Έτοιμη για πόλεμο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ από την πρώτη στιγμή της άφιξης του στην Ελλάδα και της παρουσίας του στα Σπάτα, ήρθε κοντά με τους παίκτες, άκουσε τους προβληματισμούς τους, τους έφτιαξε την ψυχολογία, τους ντόπαρε και δούλεψε μαζί τους. Δούλεψε πολύ. Με ένταση διαρκώς. Και σκληρά. Κυρίως στον τρόπο που πρέπει να αμύνονται. Συνολικά, σαν ομάδα. Η τακτική όλες αυτές τις ημέρες επικεντρώθηκε στον αμυντικό τομέα και ελάχιστα στην επίθεση. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, αφού το πρόβλημα της ομάδας, εκεί εντοπιζόταν. Στον τρόπο που δεχόταν εύκολα και φθηνά γκολ. Επομένως είναι δεδομένο πως θα δούμε μια ΑΕΚ πιο δεμένη, πιο κόμπακτ. Και σίγουρα μια ΑΕΚ aggressive και έτοιμη να δαγκώσει τον αντίπαλο. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, για το αποψινό ντέρμπι, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Σάκχοφ, τον Σιμάνσκι που έχει κοροναϊό, τον Παουλίνιο που επίσης είχε βρεθεί θετικός (είναι και τιμωρημένος) αλλά ούτως ή άλλως, βρίσκεται στην Πορτογαλία και δεν υπολογίζεται όντας σε αναζήτηση ομάδας, αλλά και τον Χνιντ που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και έχει χάσει προπονήσεις. Επίσης ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.


Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις πιθανές επιλογές του προπονητή, σχεδόν όλα είναι ανοιχτά. Από τη διάταξη, μέχρι τις επιλογές. Ειδικά από τη μέση και μπροστά όλα παίζονται ακόμα. Κάτι που φάνηκε και από τις δοκιμές. Οι σίγουροι για την ενδεκάδα, είναι οι Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Νέντε, Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία και Μάνταλος, σύμφωνα με τις δοκιμές, αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι, όλα είναι ανοιχτά για σχήμα και επιλογές, είτε μιλάμε για τις δοκιμές στην άμυνα, είτε στον άξονα με τρεις ή με δεκάρι, είτε στα άκρα όπου και εκεί η τράπουλα… ανακατεύτηκε. Ιδίως για την τετράδα μπροστά με εξαίρεση τον Λιβάι στα δεξιά τόσο τα πρόσωπα όσο και οι θέσεις τους στο γήπεδο παίζονται μέχρι τελευταία στιγμή. Όλα θα φανούν λίγο πριν τη σέντρα. Εκεί όπου ο Μανόλο θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Με την ευχή, όλα να πάνε καλά και η ΑΕΚ να φύγει νικήτρια από το Φάληρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002