Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!

 Να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη του Καραϊσκάκης και να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που περνά, όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρά δύο ισοπαλίες και μια βαριά ήττα, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στο -11 από την κορυφή, θέλει η ΑΕΚ. Η οποία, σήμερα στις 17:15 υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, θέλοντας μόνο νίκη (NOVASPORTS 2 HD / aek365). Μάλιστα, στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Αγρινιώτες, η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί και με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της περασμένης αγωνιστικής, όπου ήλθε μια καταστροφική ήττα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αυτές τις ημέρες που μεσολάβησαν προσπάθησε και με βιντεοθεραπεια και με αρκετή συζήτηση που είχε με τους παίκτες, να τους αναλύσει τα λάθη που έκαναν αλλά παράλληλα να τους ανεβάσει και ψυχολογικά. Δουλεύοντας επίσης συνεχώς μαζί τους, σε τομείς που θεωρεί εκείνος, πως υστερεί η ομάδα. Το θετικό, αν υπάρχει κάποιο θετικό σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνά η ομάδα, οι παίκτες, η διοίκηση, ο κόσμος και γενικά ο οργανισμός ΑΕΚ, είναι πως ο Χιμένεθ πιστεύει πως μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα και να μπει η ομάδα σε μια τροχιά σταθερότητας. Αυτό θα γίνει βεβαίως όχι μέσα από μια ή δύο νίκες, αλλά από μια σειρά αγώνων. Η Ένωση για να γυρίσει την κατάσταση, θα πρέπει με… τάχιστους ρυθμούς να συνέλθει και να κάνει ένα σερί νικών ελπίζοντας σε απώλειες των ανταγωνιστών, για να ξανασταθεί στα πόδια τους, να αποκτήσει ψυχολογία και ενδεχομένως, να διεκδικήσει κάτι στο φινάλε όπου υπάρχουν μην ξεχνάμε και πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα ο Χιμένεθ έχει ζητήσει από τους παίκτες του για το σημερινό ματς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ούτως ή άλλως δουλεύει με μεγάλη ένταση στις προπονήσεις και αυτό θέλει να το βλέπει και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως στο Φάληρο δεν φάνηκε, ελπίζει όμως να το δει σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό του Τραϊανού Δέλλα που είναι μια ομάδα η οποία έρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και παλεύει για τη σωτηρία της. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οΜανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή κανονικά τον Μιχάλη Μπακάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα στο ζυγωματικό, ενώ θα έχει στη διάθεση του και τον Γεβχεν Σάκχοφ που επιστρέφει από την τιμωρία του. Αντίθετα άφησε εκτός τόσο τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο έχοντας ως εναλλακτική για δεξιά τον Σβάρνα, όσο και τον Νασίμ Χνιντ. Τέλος δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής στον τιμωρημένο Κρίστιτσιτς που εκτίει κάρτες, στον Σιμάνσκι που είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό και στον Παουλίνιο που δεν υπολογίζεται.

Με τα παραπάνω δεδομένα, και σύμφωνα με τις δοκιμές που έχουν γίνει, για το σχήμα και τις επιλογές του Μανόλο, όλα δείχνουν πως πάμε σε ένα 4-3-3. Με τον Τσιντώτα ή τον Αθανασιάδη στην εστία (ο προπονητής είχε συζήτηση με τον πρώτο και θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει ή όχι), τους Νεντελτσιάρου-Τσιγκρίνσκι στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά, τον Μιτάι αριστερά, τους Γαλανόπουλο-Σάκχοφ και Μάνταλο στον άξονα, τον Γκαρσία δεξιά, τον Τάνκοβιτς αριστερά και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002