Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2008



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 23-8-08
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Δυστυχώς κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση των τελευταίων χρόνων και χάσαμε δίκαια από την Ομόνοια .Η ομάδα ήταν χάλια και πραγματικά δεν βλεπόταν !! η ρεβάνς προβλέπεται πολύ δύσκολη στο νησί μας . Χωρίς αρχή και τέλος λοιπόν και με ένα σύστημα που ακόμη δεν απέδωσε τίποτα το αξιόλογο . Ο Μπλάνκο με φιλότιμες προσπάθειες αλλά εντελώς μόνος και μιλάμε ότι δεν έγινε ούτε μία ευκαρία ...αν είναι δυνατόν !! Φάνηκε εντελώς μόνος και άμα τόσα άτομα τον είδαν αυτό δεν ξέρουμε Δώνης και Διοίκηση αν το κατάλαβαν επιτέλους ότι θέλουμε επιθετικό και να μην πούμε ακόμη 2-3 παίκτες . Που είναι το βάθος του πάγκου μας ; ποιος είναι ο παίκτης που μπορεί να γυρίσει ένα παιγνίδι στον πάγκο; Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Λύμπε ; χρειαζόταν ο παίκτης ο Λύμπε ή έστω ένας παίκτης σαν το Λύμπε στον αγώνα αυτό ; Τραγικά λάθη που αν συνεχιστούν θα είμαστε έξω και από πρωτάθλημα πολύ σύντομα με τον Γολγοθά των αγώνων που έρχονται . Εμείς στην Κύπρο θα στηρίξουμε την ομάδα και ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές μας , να ματώσουν την φανέλα για να φέρουν την πρόκριση , διότι ζήτω που καήκαμε θα είναι μετά . Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα περιμένουμε την πρόκριση από μέρος τους . Με την προσθήκη των Κυργιάκου , Μπασινά και Εντίνιο ευχόμαστε να αλλάξουν πολλά στο παιγνίδι μας και επιτέλους να δούμε ευκαιρίες , διότι αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπουμε είναι προηγούμενων δεκαετιών !!
Ο Πρόεδρος λέει θα παραιτηθεί τον Μάιο και δεν μας είπε τίποτα καινούργιο όμως . Λάθη έκανε κανείς δεν είναι αλάνθαστος όμως πρόσφερε πολλά και τον ευχαριστούμε για όλα όταν φύγει . Θέλαμε γήπεδο προπονητήριο αλλά δεν έγινε τίποτε θα γίνει λέει … . Έφυγαν παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν με άλλους ισάξιους τουλάχιστον,.προσπάθησε για πολλά αλλά χωρίς το χρήμα και το παρασκήνιο δεν μπορεί να γίνει τίποτε.
Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ομόνοια θα υπάρχουν στο περίπτερο Κασπαρής Τηλ. 24656631 στην Λάρνακα από 25-8 μάλλον και παρακαλείσθε όπως τα κρατήσετε έγκαιρα . Για τα μέλη θα είναι στην τιμή τους . Για τα μη μέλη θα είναι με 10 ευρώ περισσότερο και με μια μπλούζα του συνδέσμου μας .Θα χαρούμε να πάμε με τα αδέλφια μας που θα έρθουν από Ελλάδα στο γήπεδο..τα τηλέφωνα μας είναι εδώ .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Δεν χαρήκαμε την τριάρα του Τιμούρ δυστυχώς ή ήταν για πολύ λίγο Χρόνο 2. Το μουστακάκι πρόεδρε δεν έφερε γούρι κόψτο καλύτερα 3. Καλοί και εξελίξιμοι οι Ζορμπάς και Παυλής αλλά δεν είναι Λύμπε προς το παρόν ούτε Εντίνιο 4. Παίκτης του στυλ Λύμπε θα ήταν ότι έπρεπε με Ομόνοια που έπαιζε με 6 πίσω !! 5. ΠΡΟΚΡΙΣΗ στις 28-8 και πρόκριση και ο Τιμούρ θα είναι ότι πρέπει 6. Έχει από την αρχή της προετοιμασίας τη δεν ακούσαμε για το 4-3-3 ..στην πράξη όμως άμα δεν κάνεις ευκαιρία τη να το κάνω ; λόγια πολλά έχουμε τους παίκτες όμως να το παίξουν ; 7. Τραγικό λάθος ο Μαιστόροβιτς στο γκολ και μας απογοήτευσε 8. Χίλια μπράβο στον Αλεξόπουλλο όαση στους ένδεκα που παίξανε ! 9. Μπασινάς και Κυργιάκος ανέτοιμοι από Δώνη έτοιμοι από Ρεχάγκελ !! 10. Αν αυτό θα είναι το σούπερ ποδόσφαιρο που θα παίζουμε..άστο καλύτερα …11. Την Ομόνοια εμείς την κάναμε σούπερ ομάδα με την ανυπαρξία μας 12. Eίδαμε το στραπάτσο του cas-πρωταθλητή την προηγούμενη μέρα αλλά δεν πήραμε το μάθημα μας !! 13. Φίλε Δώνη το είπες και ο ίδιος ..δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπεις..αλλά ούτε και εμείς φυσικά , άλλα ακούγαμε άλλα βλέπουμε και δεν έχουμε και πολύ Χρόνο να τα διορθώσουμε 14. Ούτε με Μπολόνια τίποτα το ιδιαίτερο και ορισμένοι πάνε και πίσω- πίσω 15. Σωκράτη αν δεν πειράξεις και πάλι ..( κατάλαβες εσύ ) δεν νομίζουμε να προκριθείς ! τώρα όμως υπάρχει και Τιμούρ όχι σαν άλλοτε 16. Όλων μα όλων των Βραζιλιάνων όνειρο τους είναι να παίξουν στον γάβρο…όλων…και αυτός Ροναλτίνιο ακόμη αυτό θα δηλώσει σύντομα 17. Η διχόνοια δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα και αν δεν βάλουμε την ΑΕΚ μας πάνω από ονόματα , αν συνεχίσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία Χρόνια 5η θα έρθουμε και καλά μας είναι .
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο και δεν φέρνουμε κανένα με το ζόρι, όσοι αγαπάνε άλλη ΑΕΚ ας κάνουν τον δικό τους σύνδεσμο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα !! . Για μαθητές η συνδρομή είναι δωρεάν !!. Είμαστε και Ορίτζιναλ, και Θύρα 21 και ΑΕΚ Fans και όσους έχουν τον δικέφαλο στο στήθος , πάνω από όλα είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους τους ΑΕκτζήδες . Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας.
Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα. Φαγητό από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε ακούραστα και πάλι μετά τις διακοπές και όσοι θέλουνε ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου να επιστρέψει δυνατός στον σύνδεσμο μας , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού ,στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη (έφυγε το πακέτο ελπίζουμε να το πήρες ! ) ,στον Δημήτρη Λιανό από Αττική ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Ηρακλείου Κρήτης και στον γίγαντα Θέμη ,στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού τον Μικρό Αεκτζή Γιώργο που μας εκπροσωπεί με το πανό μας σε κάθε αγώνα ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες ,στον φίλο Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στους ΑΕκτζήδες φίλους στην Σαλαμίνα , στην Ορίτζιναλ Καβάλας , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον δυνατό Νίκο Σπυρούλια , Δημήτρη Γιαννούλη από Αρκαδία , οικογένεια Δανιήλ , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , τους φίλους από Κέρκυρα , τον Θάνο Βιτουλαδίτη και τους εκεί φοβερούς ΑΕΚτζήδες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Άπαικτες μπλούζες , Καλοκαιρινές και Χειμωνιάτικες με φοβερά σχέδια ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ; άσπρες ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές , 25 ευρώ οι Χειμωνιάτικες , με τα έξοδα αποστολής σε συστημένο πακέτο. Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε συστημένο το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και οκτώ Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002