Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..


Απολαυστικός ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο «Ντούσκο» μίλησε για όλα, έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, ενώ παραδέχτηκε πως έχει καθημερινή επικοινωνία με τον φίλο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για μια ακόμη φορά απευθύνθηκε στη μερίδα των οπαδών που τον αποδοκιμάζει, ζητώντας συγγνώμη «από όσους πίκρανα όταν έφυγα» ενώ τάχθηκε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την οποία χαρακτήσε «σπίτι μου».

Αποσπάσματα από την παρουσίαση του Μπάγεβιτς

Τάκης Κανελλόπουλος: «Με μεγάλη μας χαρά καλοσωρίζουμε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έναν άνθρωπο που μας χάρισε αμέτρητες χαρές. Να σταθούμε δίπλα του σε όποιες λύπες προκύψουν. Αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε πάνω σε όλα τα σημαντικά πράγματα που πετύχαμε με ηγέτη το Ντέμη. Για να χτίσουμε σωστά, πρέπει να θυμόμαστε ότι όλοι μας είμαστε μικροί μπροστά στην ΑΕΚ».

Νίκος Κούλης: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Ίσως η πιο μεγάλη από τη μέρα που η ΑΕΚ σώθηκε από την καταστροφή. Δεν είναι μόνο ένας πολύ μεγάλος προπονητής ο Μπάγεβιτς. Πριν από πέντε μέρες σταμάτησε η συνεργασία μας με τον Δώνη, που ήταν καλός άνθρωπος. Θα ήθελα να ελπίζω ότι σήμερα σταμάτησε ο διχασμός που μας έκανε να είμαστε πιο μικροί απ' όσο είμαστε στην πραγματικότητα. Θέλουμε να ανοίξουμε τα χέρια μας σε όλους. Θέλω να ζητήσω απ' όλους να βάλουμε αυτό που αγαπάμε πάνω απ΄'ολα. Να βάλουμε την ελπίδα πάνω από το φόβο.

Αν είμαστε όλοι ενωμένοι, θα κάνουμε την ΑΕΚ όπως ήταν. Ένας πολύ αγαπητός μου φίλος έφυγε γιατί πίστευε ότι φεύγοντας θα έκανε τα πράγματα καλύτερα. Όλοι μας χρειάζεται να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Αν μου έκαναν τα πράγματα που έκαναν στον Μπάγεβιτς, θα είχα πάει φυλακή. Να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Για το Ντούσαν ξέρετε τι έχει κάνει. Όμως δεν έρχεται ως σωτήρας, αλλά ως υπηρέτης της ΑΕΚ. Σωτήρας είναι η καρδιά όλων μας. Όσοι έχουμε πίκρα, να τη βάλουμε πίσω. Ντούσαν καλωσόρισες σπίτι σου».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είπε:

Για το αν θεωρεί την ΑΕΚ σπίτι του: «Σπίτι μου είναι η Νέα Φιλαδέλφεια».

Για τις συζητήσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχω μιλήσει μία φορά με Αστέρα. Σας είπα ότι πραγματικά θέλω να δουλέψω εκεί για πολλούς λόγους. Όμως, στη 2η συζήτηση δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε και εκεί τελείωσε».

Για την απόφασή του: «Τελείωσε αυτή η υπόθεση με τον Αστέρα. Είχα συζητήσει με Νικολάου, με τον οποίο μιλάμε. Η συζήτηση που είχαμε, έπαιξε ρόλο. Είναι αλήθεια ότι στη δύσκολη στιγμή της ΑΕΚ, είναι όλοι υποχρεωμένοι να βοηθήσουν. Μετά μίλησα με Κούλη και Κανελλόπουλο και είπαμε ποιες είναι οι συνθήκες που πρέπει να υπάρχουν για να επιστρέψει η ΑΕΚ ψηλά. Μου έδωσαν τη δυνατότητα να είναι καλές οι συνθήκες και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ την 1η θέση και δεν μου το ζήτησε κανείς. Ξέρω πολύ καλά ότι η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα και πιο ψηλά. Πρέπει ορισμένα πράγματα να τα κάνουμε καλύτερα. Η ψυχολογία είναι σε χαμηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι είναι καλοί παίκτες. Δεν υπάρχουν άσχημοι παίκτες. Φέτος δεν μπορώ να υποσχεθώ, αλλά θα προσπαθήσω να φτιάξω μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πάει για τίτλο. Αν χρειάζονται μεταγραφές, θα προσπαθήσουμε να έχουμε τους κατάλληλους να βοηθήσουν να είμαστε πάλι εκεί πουυ θέλουμε και αξίζουμε».

Για το πώς πείστηκε να επιστρέψει: «Με τον Λάκη Νικολάου δεν συζητούσαμε για την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες. Στη συζήτηση που είχαμε στο σπίτι του μιλήσαμε για πρώτη φορά. Έχουμε αμφότεροι πολύ δυνατά συναισθήματα για την ΑΕΚ. Έπειτα από 2-3 μέρες που είχα πίεση, άλλαξα γνώμη. Ο Λάκης με πίεσε να σκέφτομαι και πάλι την ΑΕΚ».

Για την υποδοχή στους Θρακομακεδόνες: «Δεν περίμενα υποδοχή. Μου θύμισαν τα παλιά χρόνια και αυτό είναι κάτι που σε υποχρεώνει να προσπαθείς, να δίνεις δύναμη και να κάνεις πιο σωστά τη δουλειά σου».

Για το τι μπορεί να κυνηγήσει η ΑΕΚ: «Είμαστε στο κύπελλο μέσα και στο πρωτάθλημα έχουμε άσχημη θέση. Πρέπει να ξεφύγουμε, Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο. Δεν θα αφήσουμε το πρωτάθλημα, θα το κυνηγήσουμε. Όμως δεν θέλω να έχει πίεση η ομάδα που δεν θα κάνει καλό».

Γιατί ανέφερε τη Φιλαδέλφεια ως σπίτι του: «Όταν λες ΑΕΚ εννοείς τη Φιλαδέλφεια κι εγώ τα χρόνια που έζησα ήταν στη Φιλαδέλφεια».

Για όσα έγιναν στο παρελθόν με την Ορίτζιναλ: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν. Ξέρω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Ορίτζιναλ είναι εναντίον μου. Έχω ζητήσει συγνώμη από όσους πίκρανα όταν έφυγα. Δεν είναι δύσκολο να πεις συγγνώμη, αλλά να την εννοείς. Καθημερινά πολλοί λένε συγγνώμη και δεν γίνεται τίποτα. Εγώ θα πω συγγνώμη και πραγματικά το εννοώ. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολυτέλεια να λέμε για το παρελθόν, όταν υπάρχει παρόν και μέλλον. Μας χρειάζεται κάθε φίλαθλος και άνθρωπος. Αν μπορούμε να υποστηρίζουμε την ΑΕΚ, την αγαπάμε όλοι. Η ΑΕΚ έχει δυσκολίες και δεν θέλει διχασμό. Αν μππρώ να βοηθήσω είναι καλό για όλους μας και για την ΑΕΚ».

Για το τι του ζήτησαν οι διοικούντες: «Συζητάμε λογικά τι μπορούμε να κάνουμε. Οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνουμε αυτά που θέλουμε».

Για τα στελέχη που θα έχει δίπλα του: «Έχουμε κοντά μας ανθρώπους που έχουν γράψχει ιστορία στην ΑΕΚ. Ο Στέλιος Μανωλάς είναι άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ. Η συνεργασία μας θα είναι σωστή, γιατί πιστεύω πολύ σε αυτόν».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να παρουσιάσει έργο: «Δεν μπορεί να πει κανείς πόσο χρόνο θέλω».

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ: «Ο στόχος μας είναι το κύπελλο. Για λόγους πίεσης δεν θέλω να πω για 1η θέση. Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ πρέπει να μείνει σε αυτη τη θέση και δεν θα μείνει».

Για τα αποτελέσματα: «Θέλει χρόνο για τα αποτελέσματα. Να ζητάς αποτελέσματα και ποιότητα είναι δύσκολο. Δεν έχω ακόμα σωστή εικόνα της ομάδας».

Για το γήπεδο: «Σπίτι μου είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου για το γήπεδο με τη διοίκηση. Σαν παίκτης και σαν προπονητής έζησα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί».

Για τις μεταγραφές: «Όταν θα είμαστε σίγουροι ποιον θέλουμε, θα τον πάρουμε. Δεν χρειάζονται απαντήσεις σε τέτοια θέματα».

Για το τι θα αλλάξει αγωνιστικά: «Δεν μπορώ να πω τι θα αλλάξω. Θα προσπαθήσω να βρω τη συγκεκριμένη στιγμή τους πιο κατάλληλους και έτοιμους».

Για το αγωνιστικό πλάνο εν όψει ΟΦΗ: «Άλλο αυτό που δοκιμασα στην προπόνηση και άλλο αυτό που θα παρατάξω την Κυριακή».

Για τη σχέση του με τα ΜΜΕ: «Εκεί που πρέπει θα κάνετε κριτική. Όλοι είστε σωστοί στη δουλειά σας και η συμπεριφορά σας μπορεί πολύ να βοηθήσει».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το γεγονός ότι στον απέναντι πάγκο θα κάνει ντεμπούτο ο Γιάννης Μαντζουράκης: «Και οι δύο έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι και αυτό δίνει ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι».

Για το αν του μίλησαν άλλοι, εκτός του Νικολάου για να πάει στην ΑΕΚ:«Και να υπήρχαν, δεν θα έλεγα ονόματα».

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισανίδη: «Μιλάω συνέχεια με τον κύριο Μελισσανίδη. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μιλάω. Είναι φίλος μου και πολλά περισσότερα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που σας περνά από το μυαλό».

Για το αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: «Αν μου λένε (σ.σ. οι Κούλης και Κανελλόπουλος) ότι θα με κρατήοσυν δεν θα πάω πουθενά».

Για την παρουσία των Ελλήνων παικτών: «Δεν ξεχωρίζω τους ξένους. Κάθε ομάδα πρέπει να έχιε Έλληνες. Χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Οι Έλληνες έχουν πολλά κίνητρα».

Για τις συνθήκες: «Οι συνθήκες είναι καλύτερες από πριν. Πιστεύω ότι καθένας από αυτούς που με έβριζε, θα σκεφτεί πρώτα την ομάδα σε αυτή τη δύσκοοη στιγμή. Εγώ θα προσπαθώ να μη δίνω σημασία, γιατί έγω αγωνιστικά, πολλά πράγματα στο μυαλό μου».

Για τη γνώμη του για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε 5οι αυτή τη στιγμή».

Για πιθανή συνάντηση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: «Ίσως βρεθούμε κάποια στιγμή με τον κ. Χατζηχρήστο».

Αν υπόσχεται κάτι: «Θα προσπαθήσω καλύτερα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Για την πρόωρη παραίτηση Νικολαϊδη:«Λυπάμαι γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο η ΑΕΚ, να παραιτείται ο πρόεδρος. Τέτοιες περιπτώσεις είχαμε πολλές στο παρελθόν και ξέρουμε τι χρειάζεται για να μη γίνουν. Στο τέλος έχει θέση για όλους μας στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002