Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..


Για τη μεγάλη ανάγκη που είχε η ΑΕΚ τη Χθεσινή της νίκη επί του Άρη στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πρόλογό του, αναλύοντας στη συνέντευξη Τύπου το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Έπειτα δέχθηκε ερωτήσεις τόσο για την ομάδα κι αν η αγωνιστικότητά της φτάνει στο επιθυμητό για εκείνον σημείο, όσο και για συγκεκριμένους παίκτες, όπως ο Σάχα, ο Μπλάνκο ακόμη και ο Νέμεθ: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν για μας πολύ σημαντικό. Η νίκη αυτή μας χρειάστηκε και τη θέλαμε πάρα πολύ. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ο αντίπαλος είχε πρωτοβουλίες, έχασε ευκαιρίες και αν δεχόμασταν γκολ θα ήταν δύσκολα μετά. Μετά, όπως το λέτε και εσείς, ξυπνήσαμε και δείξαμε κάτι καλό στο τελευταίο τέταρτο κυρίως του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Πετύχαμε το γκολ, κάναμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε την κίνηση στο πρώτο μέρος που είχαμε στο δεύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα τελειώματα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους που μας στήριξαν», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε είχε ως θέμα το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά έπειτα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στα τέλη του Νοέμβρη. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου και καθώς ο προπονητής κατάλαβε το περιεχόμενο της ερώτησης διέκοψε τον δημοσιογράφο και τον ρώτησε: «Γιατί πρέπει να κάνεις αυτή την ερώτηση αμέσως; Τι τα θες τώρα;». Η απάντηση που πήρε ήταν «για καλό το λέω», για να πει στη συνέχεια ο προπονητής: «Εντάξει αν είναι για καλό...». Δέχθηκε λοιπόν την ερώτηση για την αμυντική τακτική της ομάδα που κράτησε το μηδέν, με τον Μπάγεβιτς να σχολιάζει: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χάλια. Είχαμε προβλήματα, ειδικά από τον Γεωργέα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, ότι κάθε νίκη θα μας κάνει πολύ καλό. Και από ψυχολογική πλευρά και από την πλευρά ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα».

Έπειτα ο Μπάγεβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Σάχα: «Ο Σάχα ήταν πολύ καλός. Και στις δύο ευκαιρίες που είχε ο Άρης τις έβγαλε πολύ δύσκολα. Μας... έσωσε».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την επιστροφή του Κρίστιαν Νέμεθ στην αγωνιστική δράση με τον Μπάγεβιτς να δηλώνει άγνοια και να εξηγεί: «Και εγώ θέλω να ξέρω! Έχει ένα πρόβλημα που κανείς δεν μπορεί από εμάς να πει σίγουρα πότε θα γυρίσει. Έχουμε και ένα γήπεδο πολύ κακό (σ.σ. εννοώντας τους Θρακομακεδόνες). Με βροχή συνέχεια που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Ήταν σε καλή κατάσταση δύο - τρεις φορές, πήγε να μπει στις προπονήσεις, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Στην ερώτηση που ο Μπάγεβιτς ήταν απόλυτα ξεκάθαρος, ήταν αν η ομάδα πλέον αρχίζει να αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να της δώσει: «Όχι ακόμη. Θέλει ακόμη πολλά και διάφορα, αλλά πάμε καλά», είπε σχετικά ο Μπάγεβιτς.

Σχετικά με τον Ίσμαελ Μπλάνκο που δεν έχει φέτος συχνή επαφή με τα δίχτυα ο προπονητής είπε: «Δεν χρειάζεται να ρωτάμε για τον Μπλάνκο. Η ομάδα πάει καλά. Και αυτός και προσπαθεί και τρέχει και κάνει πολλά στο γήπεδο». Καταλήγοντας ο Μπάγεβιτς σχολίασε τον τρόπο που πίεζε ο Άρης στα τελευταία λεπτά του αγώνα να ισοφαρίσει: «Ο Άρης προσπαθούσε με μακρινές πάσες και σέντρες να πετύχει γκολ. Απλά πλησίαζε στην άμυνά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002