Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ..

ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ : Στο δικό του λάθος και στο γρήγορο τέρμα που δέχτηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο χρέωσε την ήττα της Ένωσης ο Γιάννης Αραμπατζής, μετά το τέλος του αγώνα. Ο γκολκίπερ του δικεφάλου είπε: «Είναι φυσιολογικό τα πράγματα να είναι δύσκολα μετά από 4 στις 4 ήττες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε πολύ σήμερα να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας και να παίξουμε συγκεντρωμένα. Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε αλλά στο δεύτερο βρεθήκαμε νωρίς στο σκορ. Ισοφαρίσαμε αλλά δυστυχώς ένα δικό μου λάθος που δεν πρέπει να γίνεται από τερματοφύλακες. Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να το αφήσουμε πίσω μας. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα». 
Τα θετικά μηνύματα από την αποψινή εμφάνιση της ΑΕΚ θεωρεί, ο Νίκος Κωστένογλου πως πήρε ο κόσμος φεύγοντας από το ΟΑΚΑ. Ο προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο λάθος του Αραμπατζή, στο ματς που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά:
Άλλο ένα παιχνίδι και η ΑΕΚ το πληρώνει με ατομικά λάθη;
«Θα έλεγα ότι ήμαστε μία ομάδα που προσπαθούμε να βελτιωθούμε και επιθετικά και αμυντικά. Έχω τονίσει ότι τα αμυντικά λάθη διαλύουν οποιαδήποτε τακτική. Σήμερα, έγινε ένα πολύ σπάνιο λάθος και έγινε σε εξαιρετικό χρονικό σημείο για μας. Είχαμε βρει την ηρεμία μας, στο δεύτερο ημίχρονο και σε εκείνο το σημείο που είχαμε τον έλεγχο δεχθήκαμε το γκολ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να είμαστε πολλή συγκεντρωμένοι και υπεύθυνοι. Τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε τα λάθη χρονικά».
Σε τι κατάσταση είναι ο Αραμπατζής;
«Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Έγινε ένα ατομικό λάθος. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μία ιδιαίτερη θέση. Έχει την πλήρη στήριξη από μένα, θα έχω συζήτηση μαζί του. Είναι ικανός τερματοφύλακας, θα τον στηρίξουμε και θα παίξει στο ντέρμπι. Με χαροποιεί που ο κόσμος χειροκρότησε και φώναξε το όνομά του. Έδειξε το μεγαλείο του. Είναι άδικο όμως να γίνονται τέτοια λάθη και να αλλάζει άρδην
Υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ κάτι απο το παιχνίδι;
«Είχε καλή παρουσία ο Χέλγκασον. Είχε όμως έναν μυϊκό τραυματισμό. Κάποια άλλα παιδιά έδειξαν ότι η έλλειψη παιχνιδιών τους δυσκολεύει. Κρατάμε επίσης ότι η ομάδα ενώ ήταν πίσω στο σκορ κατάφερε να σηκώσει το ανάστημά της και να ισοφαρίσει. Καταφέραμε να μπούμε ξανά στο ματς, να ισοφαρίσουμε και στην καλύτερή μας στιγμή να δεχθούμε αυτό το γκολ».
Φοβάστε μήπως υπάρξει ψυχολογικό θέμα στους παίκτες από αυτό το ματς εν όψει ντέρμπι;
«Όταν βρίσκεσαι σε μία μεγάλη ομάδα δεν υπάρχει η λέξη φόβος! Ο καθένας πρέπει να ετοιμαστεί και ατομικά για να είμαστε αντάξιοι και στο ντέρμπι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει φόβος. Στο ποδόσφαιρο μπαίνουν τέτοια γκολ. Σίγουρα θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Το αφήνουμε όμως πίσω, υψώνουμε το ανάστημά μας και πάμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».
Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ έχει τα όπλα να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό και, θα δούμε μία άλλη τακτική από εσάς;
«Αν δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας κι αν δεν πιστεύω στους παίκτες τότε έχω αποτύχει. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, όμως θα είμαστε έτοιμοι στο ματς. Όσο την τακτική θα προετοιμαστούμε ειδικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για όλη την προσπάθεια που έκαναν. Το σημαντικό είναι αυτό για μένα. Ο κόσμος είδε ότι στείλαμε θετικά μηνύματα. Αυτά δεν φτάνουν διότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002