Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

O MIΧΑΛΗΣ ΕΙΠΕ..

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» μίλησε σήμερα ο Μιχάλης Τροχανάς και αποκάλυψε ότι κάτι… ετοιμάζει ενόψει της συνάντησης της Κυριακής, ενώ αποκάλυψε ότι ο Μελισσανίδης – Χατζηιωάννου – Γκούμας δεν θα είναι παρόντες σε αυτήν. Επίσης, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε ότι έχει συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται η ομάδα μέχρι τον Φεβρουάριο, ωστόσο το πιο σημαντικό ίσως είναι η αινιγματική δήλωσή του για τον "Τίγρη"!
Οι δηλώσεις του:
«Εχει γίνει παρεξήγηση. Εγώ δεν κάλεσα τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη να έρθουν και να βάλουν λεφτά, είναι μεγάλο λάθος, παρεξήγηση, εάν ήθελαν θα τα έβαζαν. Επειδή δεν φαίνεται φως χρειάστηκε η δική μου παρέμβαση, να βρούμε στρατηγικό επενδυτή για την ΑΕΚ. Θα δούμε ποιος είναι. Εχουν προσκληθεί τα ΜΜΕ για το πρώτο μέρος της συζήτησης που είναι και το ουσιαστικό, έχετε και όλα τα δικαιώματα ως δημοσιογράφοι συν ένα ακόμη, να κάνετε και προτάσεις. Όταν πήρατε στα χέρια σας μια ολόκληρη μελέτη υπήρχε η δυνατότητα ερμηνείας και στις δύο σημειολογικές λειτουργίες. Λέει τα πάντα και πουθενά δεν εμπεριέχεται ότι καλώ πρόσωπα να επενδύσουν από τους επενδυτές που υπάρχουν. Κάλεσα συγκεκριμένους ανθρώπους, πολύ προσεκτικά επιλεγμένους προκειμένου να διαμορφώσουμε την πρόταση. Να βγούμε με μία πρόταση εν τέλει από κει. Την Κυριακή σάς περιμένει μια έκπληξη», τόνισε αρχικά.
Για την συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη και των υπολοίπων: «Σωστά έχετε την πληροφόρηση ότι δεν θα είναι την Κυριακή, όμως είμαι σε θέση να σας πω ότι ο κ. Μελισσανίδης είναι μέσα στην ΑΕΚ». Επίσης, οι κ.κ. Χατζηϊωάννου, Γκούμας που για μένα είναι και ιδιαίτερα πρόσωπα καθώς είναι οι εκπρόσωποι πασίγνωστων ενωσίτικων οικογενειών, δεν θα είναι την Κυριακή.
Οσο για τους Νοτιά και Παππά: «Ενώ ήταν βέβαιο ότι θα είναι ο κ. Νοτιάς και ο κ. Παππάς, αυτή τη στιγμή δεν είναι βεβαιότητα. Δεν εξάντλησα όλη αυτή την προσπάθεια από τις διαθέσεις των Νοτιά και Παππά. Οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν πέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ, όπως δεν πέτυχε και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Όταν παίζαμε στη Ριζούπολη είχα μια συνάντηση με τον Ντέμη όπου του εξήγησα πως όλα αυτά που γίνονται θα πάνε χαμένα, εάν δεν γίνει αυτό που λέω τώρα εγώ. Τότε πήρα μια καθησυχαστική απάντηση: «Πρόεδρε όλα θα γίνουν», όμως δεν έγιναν.
Για το εάν οι απουσίες θα αποδυναμώσουν την πρωτοβουλία του: «Το ότι κάποιοι θα λείπουν με στεναχωρεί αλλά δεν την αποδυναμώνει. Κάνει πιο αναγκαία μια εναλλακτική πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσω να αναδυθούν νέοι άνθρωποι στη θέση τους. Το ποσό που χρειάζεται για τον Φεβρουάριο, υπάρχει. Η δική μου η πρόταση μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει πετύχει ή θα έχει αποτύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002