Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ..

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Δημητρέλος, μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη (μπορεί αρχικά να δήλωνε πως δεν θα πάει, αλλά τελικά άλλαξε... γνώμη), πάτησαν επί ελληνικού εδάφους, εμφανώς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στόχος της ΑΕΚ εξ αρχής (δυστυχώς) ήταν να γλιτώσει την ποινή αποκλεισμού και αυτή να ανατραπεί με αναστολή. Αυτό επετεύχθη και η Ένωση κέρδισε χρόνο, μέχρι τις 31 Μαρτίου, με την ελπίδα πως οι μέτοχοι θα αποφασίσουν επιτέλους να πληρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για να σώσουν την ΑΕΚ και να μην την αφήσουν να... πεθάνει. Το aek365 μίλησε με τον πρόεδρο της Ένωσης, με την επιστροφή του στην χώρα μας, προκειμένου να μας εξηγήσει που «πάτησε» η ΑΕΚ και γλίτωσε την οριστική τιμωρία.
Όπως μας τόνισε η υπερασπιστική γραμμή βασίστηκε σε τέσσερις άξονες. Ο ένας ήταν το χαρτί της Morgan Stanley που έδειξε ότι η εταιρία βρίσκεται σε σωστό δρόμο ως προς το σύνολο των χρεών. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός πως στα χέρια του κρατούσε ένα μεγάλο ποσοστό από διακανονισμένες οφειλές σε παίκτες. Αυτό άγγιζε το 80% και μάλιστα, όταν του ζητήθηκαν συγκεκριμένα ονόματα (4-5 παραδείγματα), έτυχε να... πέσουν σε παίκτες που είχαν υπογράψει (και η τύχη παίζει ρόλο πολλές φορές). Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεχής μείωση του μπάτζετ. Από τα περσινά 18 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ έπεσε στα 11 εκατ. ευρώ, ενώ του χρόνου το υπόμνημα λέει πως θα πέσει κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, έχοντας σκοπό να προωθηθούν αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων.
Όσο για το τέταρτο επιχείρημα, που ήταν και το πιο ουσιαστικό, έχει να κάνει με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, που φτάνουν το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, τα οποία έχουν πάει σε πληρωμές οφειλών. Άλλωστε η Πειθαρχική για αυτό κάλεσε την ΑΕΚ, για να αποδείξει πληρωμές. Από κει και πέρα, ο
Ανδρέας Δημητρέλος ανέφερε δύο ακόμα παράγοντες που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στη συνέχεια. Ο πρώτος έχει να κάνει με την προοπτική του γηπέδου, έχοντας πλέον τον νόμο στα... χέρια του, αλλά και το εγχείρημα των Supporters, τονίζοντας πως πρόκειται για περίπου 1000 φίλους της ομάδας που βοηθάνε οικονομικά σε ετήσια βάση. Βεβαίως, αυτά τα δυο έπαιξαν ρόλο ως προς την βιωσιμότητα της ομάδας και όχι ως προς τις μέχρι τώρα οφειλές.
Αναφορά έγινε φυσικά και στην υπόθεση Ψωμιάδη και τα χρήματα που μπορούν άμεσα να έρθουν, όμως η συζήτηση δεν κράτησε περισσότερο από 10 λεπτά, καθώς τόσο... άντεξαν στην ΟΥΕΦΑ να ακούνε για την ελληνική δικαιοσύνη και τις... άμεσες αποφάσεις της. Δύο ακόμα στοιχεία που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο, ήταν οι κοντινές και όχι μακροχρόνιες δόσεις στους διακανονισμούς, αλλά και η αλλαγή του εισηγητή. Να θυμίσουμε πως ο προηγούμενος εισηγητής ήταν αυτός που είχε ζητήσει τον ετήσιο αποκλεισμό της ΑΕΚ.
Βεβαίως, ήταν δεδομένο πως όσο ικανοποιημένος και αν φαινόταν ο Ανδρέας Δημητρέλος από τη σημερινή απόφαση, άλλο τόσο και προβληματισμένος, αφού γνωρίζει ακριβώς πως έχουν τα δεδομένα: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση, το κάναμε. Πλέον πρέπει να μπουν τα χρήματα. Με το 1,2 εκατ. ευρώ που δείξαμε σήμερα, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε μέχρι τις 30 Ιουνίου, ακόμα 4,4 εκατ. ευρώ (το συνολικό ποσό που έπρεπε να δείξει σήμερα η ΑΕΚ ήταν 6,6 εκατ. ευρώ), με την πρώτη δόση, στις 20 Μαρτίου να είναι για ένα ποσό περίπου στα 2,3 εκατ. ευρώ».
Αυτά βεβαίως είναι για οφειλές προς παίκτες, στους διακανονισμούς που ήδη έχουν γίνει. Διότι χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να μπορέσει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει και πάλι φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν από το δάνειο που έφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Χάρη Οικονομόπουλο, οπότε τα χρήματα που θα πάνε σε παίκτες θα πρέπει να καλυφθούν αποκλειστικά και μόνο από τους μετόχους. Και θα πρέπει να γίνει άμεσα διότι από χθες το μεσημέρι, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002