Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΥ..

Για σχεδόν 15 λεπτά κράτησε η συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Βλάχου. Πολλές ερωτήσεις προς τον προπονητή, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για πολλοστή φορά μιλώντας ορθά: "Αυτή η ΑΕΚ έχει ταλέντο, γίνεται δουλειά και θέλει χρόνο", το... ρεζουμέ των όσων (αρκετών) είπε ο Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Βλάχου:
«Δεν πίστεψα ποτέ στην τύχη. Πίστευα πάντα στην ικανότητα περισσότερο από κάθε άλλο. Δεν είχαμε την ικανότητα να βάλουμε γκολ, σε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι στο 100% από τον αντίπαλο. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το παιχνίδι, γιατί η εβδομάδα στα Σπάτα ήταν συγκλονιστική. Όλοι δούλεψαν τρομερά. Οι παίκτες πάλεψαν, δούλεψαν, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε πάνω σε αυτό. Κοιτάμε μπροστά».
Για την εικόνα της ομάδας κι αν το πρόβλημα είναι ατομικό ή ομαδικό: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Φάνηκε και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να δουλέψουμε όμως περισσότερο, γιατί το πληρώνουμε όπως σήμερα. Μία φάση ένα γκολ και έχουμε τώρα κατήφεια, στεναχώρια».
Για το αν είναι καταστροφικό το γεγονός ότι δεν κέρδισε ξανά η ΑΕΚ: «Δεν είναι καταστροφικό το 1-1. Ξέραμε τι περιμένει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φτιάχτηκε κατ' ανάγκη, με παιδιά που έπαιζαν σε πλαστικό και τώρα παίζουν στο χόρτο. Η προσπάθεια που κάνουν είναι αξιέπαινη. Κάνουν τρομερή πρόοδο. Θέλει χρόνο, υπομονή και θα έρθει η δικαίωση και γι' αυτούς και για την ΑΕΚ».
Αν έχει κάνει λάθος ο ίδιος, μη ζητώντας από τους παίκτες του μετά το 1-0 να μην παίζουν τόσο ψηλά στην άμυνα: «Η ΑΕΚ πρέπει να αγωνίζεται ψηλά. Όποιοι κι αν παίζουν στην ΑΕΚ, πρέπει να παίζουν σαν ΑΕΚ. Τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια. Η ερώτηση προσβάλει τους παίκτες. Έγινε ένα λάθος και δέχθηκες ένα τέρμα. Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη. Ελέγχαμε το ματς. Το 1-0 δεν σου δίνει αποτέλεσμα. Μετά το 2-0 μπορείς να φερθείς ανάλογα. Να μείνει η ΑΕΚ 20 λεπτά πίσω; Τότε κινδυνεύεις όχι μόνο να δεχθείς την ισοφάριση, αλλά και να χάσεις».
Για το αν περίμενε έτσι τον Άρη απόψε: «Ο Άρης έχει προβλήματα σαν κι εμάς. Ήμασταν όμως εμείς πολύ καλοί. Αναγκάστηκε να έχει παθητικό ρόλο. Σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν επέτρεψαν στον Άρη να κάνει παιχνίδι».
Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 1-1: «Είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν δεν έχεις παίκτες με εμπειρία. Θυμάμαι και τις μέρες μου, θέλαμε κάποιον ή κάποιους (ακόμα καλύτερα) δίπλα μας στο γήπεδο να μας... παρασύρουν. Σήμερα είχαμε δύο παίκτες έμπειρους στην ενδεκάδα και κανείς δεν έπαιζε μέχρι πέρσι (Γκερέιρο, Λαγός). Νομίζω ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα, αν έρθουν και 2-3 παίκτες πιο έμπειροι, μέχρι να αποκτήσουν αυτά τα παιδιά εμπειρία».
Για τις αλλαγές που κάνει χρησιμοποιώντας διάφορους «μικρούς σε κάποια ματς: «Τον Φάμπρεγκας τον ξέρουμε όλοι. Ήταν στην Άρσεναλ, 18-19 ετών τότε και μετά από τραυματισμούς της Άρσεναλ ο Βενγκέρ δεν τον έβαλε, όπως θα περίμεναν πολλοί. Τον ρώτησαν, λοιπόν, μετά το ματς, γιατί δεν τον χρησιμοποίησε. Ξέρετε τι είπε; «Ότι αυτά τα παιδιά είναι προγραμματισμένα να κάνουν 7-8 ματς το χρόνο. Δεν μπορώ να τα κάψω». Έτσι κι εγώ, δεν μπορώ να τα... κάψω. Πρέπει να κάνω την καλύτερη διαχείριση να τους γλιτώσω. Ο Ταξιάρχης λίγο έλειψε να κάνει... μπαμ. Ο Γροντής θέλει συντήρηση. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο, για να μη καούν τα παιδιά».
Για το πότε θα καταφέρει να κερδίσει η ΑΕΚ, αν δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ομάδες σαν τον Άρη με ίδια προβλήματα: «Αν αρχίζουμε να υποθέτουμε θα πούμε ότι και ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Πανθρακικό. Όταν κερδίσεις μία ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητος θα πούμε ότι άλλαξε το επίπεδο της ΑΕΚ; Σήμερα είχαμε 100% διαφορά από τον αντίπαλο. Έτσι θα παλεύουμε. Αν ήμαστε ικανοί και βάλουμε πρώτοι γκολ, θα κερδίζουμε. Αν δεν ήμαστε ικανοί θα είμαστε μία αγωνία και άγχος».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δεχθεί 3 γκολ σε 3 παιχνίδια: «Έχεις δεχθεί τρία γκολ σε τρία παιχνίδια. Στο παρελθόν έτρωγες 3-4 σε ίδιο ματς. Τα παιδιά κάνουν τρομερή προσπάθεια, μη τα υποτιμούμε».
Για το αν είχε επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές: «Όχι, δεν είχα. Εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στους επενδυτές να άρεσε η εικόνα, να έρθουν να βοηθήσουν. Όλοι είμαστε μέσα στην ανασφάλεια και τον προβληματισμό».
Τι τον προβληματίζει περισσότερο: «Δεν πιστεύω στην ψυχολογία. Διάβαζα όλη τη εβδομάδα ότι θα κερδίσει η ΑΕΚ και θα έχει ψυχολογία. Στο ατομικό μπορείς να το ελέγξεις. Στο ομαδικό όχι. Αν κερδίζαμε και μερικά παιδιά μέσα στην εβδομάδα είχε πρόβλημα με το σπίτι του, την οικογένειά του, την κοπέλα του και έπεφτε τι θα γινόταν; Αν αυτά τα παιδιά είχαμε κερδίσει και δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νίκη, ίσως να ήταν καλύτερα».
Για Γιάγκο, Βαλεντίνο Βλάχο και Κουτρουμπή: «Όταν επέλεξα κάποιους παίκτες από τη Β' Εθνική, λόγω προβλήματος, δεν επηλέγισαν τυχαία. Τους ξέραμε τους δύο από την Καλλιθέα και για τον Κουτρουμπή είχε άποψη. Είχε κάνει περίπου 90 παιχνίδι στη Β' Εθνική. Είμαι ευτυχισμένος που έχω δύο μπακ που θα... παραμιλάνε όλοι: τον Βαλεντίνο και τον Αρκούδα. Τον Γιάγκο εγώ τον «βάφτισα» αμυντικό χαφ. Δεν είχα άλλη λύση. Πιο πολύ είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά, παρά από τους παλιούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002