Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 10, 2022

ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ !!

 Κρίσιμη μάχη στο ΟΑΚΑ απόψε για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, υποδέχεται στο Στάδιο τον Άρη στις 19:30, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Πλέι-οφ της Super League, θέλοντας μόνο τη νίκη (Cosmote Sport 1 HD / aek365). Οι κιτρινόμαυροι, μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία (1-1) στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό, μπαίνουν σε μια κρίσιμη καμπή με δεδομένο πως η κατάσταση πλέον είναι οριακή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, επομένως τόσο ο αποψινός αγώνας με τους Θεσσαλονικείς, όσο και το παιχνίδι που ακολουθεί τη Μεγάλη Δευτέρα στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενδέχεται να κρίνουν πολλά.

Βεβαίως, ουδείς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, δεν προτρέχει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποκλειστικά στον Άρη. Έναν Άρη, που ακόμα δεν έχει κερδίσει στα Πλέι-οφ μετρώντας την ήττα από τον Ολυμπιακό και τις διαδοχικές ισοπαλίες με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΠΑΣ στο Χαριλάου, επομένως αυτό από μόνο του λέει πολλά για τη δύσκολη θέση του αντιπάλου. Η ΑΕΚ, θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή απόψε, όπως εμφανίστηκε και στο Φάληρο, θα πρέπει να έχει την ίδια συμπαγή εικόνα και θα πρέπει από την μια να αποφύγει τα λάθη και από την άλλη να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει.


Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μάλιστα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να είναι ακόμα πιο αποφασιστικοί και τους ζήτησε το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση. Το θετικό είναι πως ο προπονητής, σε αυτή την κρίσιμη καμπή, βλέπει την φαρέτρα του σχεδόν γεμάτη, αφού μετρά τόσο την επιστροφή του Τζαβέλλα που έλειψε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Μάνταλος και Βράνιες, που αντιμετώπισαν προβλήματα ο πρώτος στο γόνατο (ερεθισμό) και ο δεύτερος στην ποδοκνημική (διάστρεμμα), προπονήθηκαν κανονικά μέσα στην εβδομάδα και αυτομάτως τέθηκαν στη διάθεση του. Όπως στη διάθεση του, βρίσκεται πλέον και ο Γέβτιτς που καθάρισε τον κοροναϊό και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός είναι ο Αντρέ Σιμόες που δεν έχει ξεπεράσει την επιβάρυνση στην ποδοκνημική και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για την επόμενη μάχη στα Γιάννενα δίνοντας μάχη για να το πετύχει, και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με το πρόβλημα στο μάτι.

Με τα παραπάνω δεδομένα, όλα δείχνουν πως στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα πάει με «συνταγή Καραϊσκάκη», αφού υπάρχουν μόνο ένα-δύο ερωτηματικά. Συγκεκριμένα, στην εστία θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, οι Βράνιες – Μήτογλου στα στόπερ (θέση διεκδικεί και ο Τζαβέλλας), ο Μοχαμάντι αριστερά έχει προβάδισμα αν και δοκιμάστηκε στην προπόνηση και ο Χατζισαφί, ο Ρότα ή ο Μισελέν δεξιά, οι Σιμάνσκι – Κριχόβιακ στον άξονα και η τριάδα Άμραμπατ (δεκάρι), Τσούμπερ (αριστερά), Γκαρσία (δεξιά) πίσω από τον Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002