Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΥΛΗ..


Συνέντευξη στην εφημερίδα «SCORE LIVE» παραχώρησε σήμερα ο Μιχάλης Παυλής. Ο 20χρονος Ελληνας επιθετικός της Ενωσης μίλησε για όλους και για όλα και σχολίασε την κακή αγωνιστική εικόνα και το διοικητικό χάος που επηρεάζει την ομάδα σε μία συνέντευξη με αλήθειες από ένα παιδί που δεν παίζει πολύ, αλλά νιώθει υπεύθυνος προς τον κόσμο για το φετινό μαύρο χάλι της ομάδας...
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Παυλής, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα «SCORE LIVE»:
Αν δεν ήταν μέσα στο γήπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, θα βρισκόταν σίγουρα στην εξέδρα με ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ. Ο Μιχάλης Παυλής δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι ΑΕΚτζής. Ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω απ' όλα ορκισμένος οπαδός της Ένωσης. Αυτό σημαίνει πως παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του καθ' ύλη αρμόδιου να μιλήσει για την κατάσταση της ομάδας. Βλέπετε ξέρει τα αποδυτήρια, ξέρει το μέγεθος της ΑΕΚ, ξέρει τον πόνο που έχει προκαλέσει στους οπαδούς, ξέρει ακριβώς τι σημαίνει το σήμα που έχει στο ύψος του στήθους η φανέλα. Μπορεί να είναι πιτσιρικάς, μπορεί μην έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει την θέση του βασικού, αλλά είναι αυτός που μπορεί να μιλήσει έξω από τα δόντια γι αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Και δεν κρύβεται. Μιλάει για μια ομάδα που ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη, αλλά φέτος δείχνει μικρή. Πικρό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.
«Σε αυτά τα 3,5 χρόνια που είμαι στην ΑΕΚ είναι η χειρότερη κατάσταση που έχω ζήσει. Προσπαθώ να μην με επηρεάζει, αλλά επειδή αγαπώ αυτή την ομάδα θέλω δεν θέλω με επηρεάζει τελικά. Για όλους μας είναι μία δύσκολη κατάσταση όλο αυτό. Ελπίζω σύντομα να βρούμε τον δρόμο μας. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος και πρέπει να δείξουμε στον κόσμο μία άλλη ΑΕΚ. Όμως έχουμε καταντήσει να αισθανόμαστε σαν ερασιτέχνες, όπως είπε και ο Γεωργέας. Πάμε να παίξουμε με τον οποιονδήποτε και όλοι λένε, πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Ετσι δείχνει πλέον η ομάδα. Ευάλωτη στα πάντα. Ενώ δεν είμαστε μικρή ομάδα, δείχνουμε μικρή ομάδα. Αλλά η ΑΕΚ ήταν και παραμένει μεγάλη ομάδα. Πολύ μεγάλη ομάδα και θα σταθεί στα πόδια της. Είμαστε στο ίδιο επίπεδο φέτος με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βάσει δυναμικότητας. Κάποιες συγκυρίες όπως η τύχη, η διαιτησία κ.α. Όλα αυτά μικρά - μικρά μαζεύονται και δημιουργούν μια δυσάρεστη κατάσταση. Εύχομαι το 2010 να μην συνεχιστεί αυτό. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την εικόνα. Από την κάθε συζήτηση προσπαθούμε να βγάλουμε μία άκρη. Μιλάμε μόνο μετά από ήττες και δεν είναι καλό. Πρέπει να μιλάμε και μετά από νίκες. Έχουμε κερδίσει 1-0 και 3-2 κάποια ματς. Πρέπει να λέμε τι έφταιξε και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Τώρα κερδίζουμε ένα ματς και μετά χάνουμε ή φέρνουμε ισοπαλία. Χρειαζόμαστε σταθερότητα. Πρέπει να δούμε τι πραγματικά φταίει. Οι παίκτες έχουμε μεγάλο μερίδιο. Ακόμα και σε ματς που κερδίζαμε δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του. Από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο. ο πρόβλημα μάλλον είναι ψυχολογικό. Περισσότερο από κάθε τι. Αγωνιστικά παίζουμε σε κάποια ματς καλό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε όλοι».
ΣΤΟ www.aek365.gr ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002