Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2010

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ


Το είδαμε κι αυτό. Την κορύφωση της κωμωδίας μέσα σε μία ημέρα. Οι μέτοχοι έχουν αναγάγει το σότο σε επιστήμη και οι παίκτες της ΑΕΚ, ψάχνουν κάθε φορά κι ένα νέο τρόπο για να αποδείξουν την ανικανότητα τους. Διότι, μετά από 18 αγωνιστικές πρωταθλήματος, ένα (και καλό ματς κυπέλλου) και τα οκτώ ευρωπαϊκά, δεν έχει μείνει καμία αμφιβολία πλέον, πως πρόκειται για παίκτες που δεν κάνουν για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Και όσο η ομάδα βασίζεται πάνω τους και ο προπονητής δεν τους πετά από την 11άδα, εμφανίζεται άξια της μοίρας της.

Στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε διαιτησία, ατυχία και οτιδήποτε άλλο έχει εμφανιστεί ως δικαιολογία τη φετινή σεζόν. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει την πιο εύκολη νίκη της σεζόν. Υπήρχαν μόνο παίκτες, που νόμιζαν πως έπαιζαν σε τσίρκο. Πως αλλιώς να εξηγήσεις, πως ο Μπάγεβιτς φώναζε στον Μαντούκα οκτώ φορές για 27’ να προσέχει τον Κονέ και όμως ο Βραζιλιάνος άφησε τον παίκτη του Ηρακλή ανενόχλητο να σκοράρει; Πώς να εξηγήσεις πως μία ομάδα που μπήκε φουριόζα και έκανε δύο ευκαιρίες στα πρώτα 3’, επισκέφθηκε ξανά την αντίπαλη περιοχή στο 44;

Και βέβαια, η κορύφωση της κωμωδίας, με τη φάση του πέναλτι. Σε μία επίδειξη ασέβειας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της, δείχνοντας προς όλους πως πρόκειται για παίκτη αλάνας, που δεν αντιλαμβάνεται πως πληρώνεται για να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Τζιμπούρ πούλησε τη νίκη. Σε ένα σημείο, που πρέπει να «φας» την μπάλα και να σκοτώσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα, απλά για να πάρεις τη νίκη που τόσο χρειάζεσαι, ο άνθρωπος με το ένα…γάντι σκέφτηκε να κάνει επίδειξη τεχνικής.

Η μαύρη κωμωδία, ολοκληρώθηκε με την παρουσία του Γιάχιτς και του κεντρικού αμυντικού διδύμου. Ο Μπάγεβιτς εκτίθεται από τον Βόσνιο. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει μόνος του τον ρόλο του κόφτη και είναι κατώτερος των απαιτήσεων. Αρα, δεν μπορεί να υπάρχει ρόμβος στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν μπορεί να υπάρχει και Γιάχιτς στην 11άδα της ομάδας. Ειδικά με αυτό το αμυντικό δίδυμο, που έρχεται σε κατάσταση πανικού μόνο και από τον ίσκιο κάποιου αντιπάλου. Εδώ η ΑΕΚ είχε 7/13 προσπάθειες και ο Ηρακλής ½ και αυτοί κατάφεραν να μην νικήσουν!

Βέβαια, πως θα μπορούσαν να είναι και διαφορετικά τα πράγματα, όταν οι βασιλείς της κωμωδίας βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας. Ελάχιστοι τύποι, που δεν έχουν καταλάβει που είναι και πως πρέπει να αντιδράσουν. Μετά το απίστευτο «ηρεμήστε, ηρεμήστε» που φώναξε μέσω διαγγέλματος ο φαν του Απόλλωνα Σμύρνης, ήρθε και η κωλοτούμπα με τον Αδαμίδη. Ξαφνικά ανέκυψαν φοβερά προβλήματα και είπαν να εκπροσωπηθούν όλοι στην ΓΣ από τον Θανόπουλο.

Αυτοί νομίζουν πως οι ΑΕΚτζήδες παίζουν τον…παπά και είναι από το…Λιανοκλάδι. Πως δεν πονηρεύεται κανείς, από την ξαφνική «ανακάλυψη» τρομερών προβλημάτων. Δηλαδή, τώρα κατάλαβαν οι μέτοχοι πως ο Αδαμίδης ήθελε απόλυτη ελευθερία στη διοίκηση της ομάδας; Τώρα αντελήφθησαν πως δεν δέχεται με τίποτα τον Θανόπουλο στη διοίκηση της ομάδας; Πως δεν θέλει τον Μπάγεβιτς και πως είναι δίδυμο με τον Κιντή; Αν τα ανακάλυψαν τότε, είναι εντελώς αστείοι. Αν νομίζουν πως θα ξεγελάσουν κανέναν, έπαιξαν και έχασαν. Η ώρα της κρίσης έφτασε και ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Υ.Γ.: Ολοι αυτοί που επί μέρες αναλώνονται σε κουβέντα για το αν πρέπει να φύγει ο Μπάγεβιτς, δεν αντιλαμβάνονται πως με αυτό τον τρόπο παίζουν το παιχνίδι των μετόχων; Πως αποπροσανατολίζονται από τα πραγματικά προβλήματα του συλλόγου; Και ποια είναι η λύση ρε παιδιά; Προπονητής ο Κωστένογλου, με τεχνικό διευθυντή τον Σαβέβσκι; Μήπως να φέρουμε πίσω και τον Νεστορίδη για να δέσει το γλυκό;

Υ.Γ.1: Ωραία τα κατάφερε ο Σκόκο. Ξαφνικά, γίνεται σημείο αναφοράς και κουβέντας κάθε ενέργεια του. Του βγήκε η ντρίπλα; Ο Σκόκο θέλει να μείνει. Εχασε τη προσπάθεια και ήταν εκτός ματς (όπως με τον Ηρακλή); Ο Σκόκο το κάνει για να φύγει. Αλλά να δω ποιος ήρωας θα βάλει την υπογραφή.

Υ.Γ.2: Και το χέρι στο στόμα ρε Παναγιωτάκη; Και άνοιγες και τα αυτάκια σου για να ακούς καλύτερα; Μα δεν υπάρχει ούτε ένας που να σέβεται την ομάδα που του έδωσε ψωμάκι και τον έκανε γνωστό;

Υ.Γ.3: Κοιτάχτε να δείτε, που στο τέλος η ΑΕΚ θα πέσει στην ανάγκη του Θανόπουλου. Ρε που είναι οι εποχές, που όλοι ήθελαν να γίνουν πρόεδροι… Φανταστείτε, τι υπάρχει από πίσω και όλοι λάκισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002