Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 06, 2010

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ !!!


Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε δίκαια στη Λάρισα (1-0) και έσπασε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Είναι το γεγονός ότι η Ένωση έχασε χωρίς να καν προσπαθήσει! Με κάτω τα χέρια πραγματικά. Έκανε μόλις δύο (!) φάσεις σε όλο τον αγώνα και εξαιτίας του Σεμπάστιαν Σάχα και της τύχης η ομάδα δεν έφυγε από τον Κάμπο με βαρύ σκορ! Πολλά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Μπάγεβιτς να μη μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Για τρίτο σερί παιχνίδι η ΑΕΚ δεν λέει να βάλει μυαλό. Μπαίνει στο γήπεδο κοιμώμενη, ο αντίπαλος την κλείνει στα καρέ της, χάνει κλασικές ευκαιρίες και εξαιτίας της τύχης και του Σάχα δεν παραβιάζεται η εστία της. Το ξεκίνημα στο Αλκαζάρ ήταν ακόμη πιο εφιαλτικό, από το ματς με τον Άρη (αλλά και σε εκείνο με τον Εργοτέλη). Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 7 λεπτά του αγώνα η Λάρισα έκανε 4 κλασικές ευκαιρίες, εκ των οποίων η μία σταμάτησε στο δοκάρι του Σάχα! Ένα ξεκίνημα τραγικό για την ΑΕΚ, με τους παίκτες της να μην έχουν στρατηγική, να μην είναι συγκεντρωμένοι και να τα δείχνουν χαμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε δραματικά. Ο Μπάγεβιτς από το 4-3-3 που ξεκίνησε, βλέποντας το... συνονθύλευμα που παρουσιαζόταν στο γήπεδο, το μετέτρεψε μόλις στο 11' σε 4-2-3-1. Πέρασε τον Σκόκο από αριστερό εξτρέμ πίσω από τον Τζιμπούρ, κράτησε τον Μπλάνκο δεξί χαφ - εξτρέμ, ενώ ο Μαντούκα μετατέθηκε από αριστερό χαφ, σε χαφ - εξτρέμ πατώντας γραμμή. Τα κενά τεράστια μεταξύ των γραμμών. Ο Μάκος προσπαθούσε να κόψει τις επιθέσεις της Λάρισα από τον άξονα, ο Καφές βλέποντας την πίεση οπισθοχώρησε κι όμως οι βυσσινοί συνέχιζαν να κάνουν επιθέσεις κατά κύματα. Η ΑΕΚ έκανε τη Λάρισα να φαίνεται... Μπαρτσελόνα και τον Τσέχο Μπλάζεκ να κάνει όργια από τα δεξιά εκεί όπου ο Καράμπελας είχε... ξεχάσει τη θέση παίζει, εξαιτίας του πάθους του! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριστερός μπακ της Ένωσης άφηνε τη θέση του συχνά πυκνά και προκειμένου να κόψει τη μπάλα συνέκλινε στο κέντρο, έβγαινε μπροστά, αφήνοντας στο έλεος την πλευρά του. Γενικά μία άναρχη ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο χαμένος εκεί στα δεξιά και ο Τζιμπούρ να κάνει... προσευχές προκειμένου να πάρει τη μπάλα μπροστά του και να έχει στηρίγματα δίπλα του - αν και όποτε ερχόταν το παιχνίδι στον τομέα του έδειχνε προκλητικά αδιάφορος, καθώς δεν κυνηγούσε καμία χαμένη μπαλιά. Ο Σκόκο σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, βρισκόταν πολλές φορές να έχει την κατοχή και δίπλα του δύο και τρεις αντιπάλους. Ήταν απίθανο να ξεφύγει, έχανε τη μπάλα και η συνέχεια ήθελα τη Λάρισα να βγαίνει μπροστά και να φτάνει με άνεση μπροστά στην περιοχή του Σάχα. Χαρακτηριστικό της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου οι 11 τελικές για τη Λάρισα και μόλις 2 για την ΑΕΚ!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπορεί να μην είχαμε πάλι μία... καταιγιστική Λάρισα, ωστόσο η ΑΕΚ από την πλευρά της ήταν εντελώς ακίνδυνη. Η Λάρισα πήρε αυτό που δικαιούταν στο 55' με γκολ του Μπλάζεκ, πέρασε μπροστά στο σκορ και από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΚ καλούταν να αποδείξει ποια πραγματικά είναι. Μάταια όμως. Το πρόβλημα στην κυκλοφορία εντονότατο, με τον Μπάγεβιτς να κάνει ότι περνά από το μυαλό του μπας και αλλάξει τίποτα. Ομάδα χωρίς πλάνο και τα πάντα στο έλεος της τύχης. Στο 62' περνά ο Χέρσι στη θέση του Μαντούκα και το σύστημα αλλάζει για τρίτη φορά σε 4-4-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπάγεβιτς βγάζει τον αδιάφορο και κάκιστο Τζιμπούρ και περνά τον Νέμεθ. Η ομάδα απέκτησε κινητικότητα με την είσοδο του Ούγγρου αλλά και τη μία ταχύτητα ανόδου του Σκόκο. Αποτέλεσμα είχε στο 77' η Ένωση να κάνει τη δεύτερη (και τελευταία!) ευκαιρία της (!) σε όλο το παιχνίδι με τον Μπλάνκο. Στο ίδιο λεπτό ο Μάκος βγαίνει αναγκαστικά από το γήπεδο και ο Μπάγεβιτς κάνει την απέλπιδα προσπάθειά του. Περνά στη θέση του τον Λεονάρντο σε ένα σύστημα... 4-1 (Καφές)- «φαντασία» με τον Χέρσι θεωρητικά να παίζει σαν δεύτερο αμυντικό χαφ (!). Το τέλος, όταν ως τότε δεν έχεις δείξει σαν ομάδα τίποτα, ήταν αναμενόμενο. Η ΑΕΚ άσκησε μία υποτυπώδη πίεση στην άμυνα της Λάρισα που γύρισε πίσω προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, χωρίς να κάνει μία αξιόλογη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002