Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

OΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ...


Έπρεπε να φτάσουμε στις αρχές Μαρτίου για να δούμε σε αποστολή της ΑΕΚ την επιθετική τετράδα (Σκόκο, Νέμεθ, Τζιμπούρ, Μπλάνκο), παρά το γεγονός ότι συνυπάρχουν (θεωρητικά και όχι ουσιαστικά) στο ρόστερ από τα τέλη Αυγούστου. Μόνο ο Σκόκο με τον Μπλάνκο είχαν συχνή παρουσία στα αγωνιστικά πλάνα του Μπάγιεβιτς, καθώς από τη μία υπήρχε ο Τζιμπούρ που για τους γνωστούς λόγους έμεινε εκτός ομάδας για 4 μήνες και από την άλλη ο Νέμεθ που εξαιτίας τραυματισμών η ομάδα στερήθηκε τις υπηρεσίες του για έναν ολόκληρο γύρο στο πρωτάθλημα. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος όμως και εν όψει πλέι οφ όλοι είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς. Το ερώτημα «πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί στην ενδεκάδα;» δεν μπορεί να σταθεί στην πραγματικότητα. Το «όλοι οι καλοί χωράνε» ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει κανέναν εκ των τεσσάρων παικτών της στον πάγκο. Η ποιότητά τους, το ξεχωριστό ταλέντο του καθενός, μπορούν αν «παντρευτούν» τα στοιχεία τους στο γήπεδο να κάνουν «όργια» και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.
Αν οι Σκόκο, Τζιμπούρ, Νέμεθ, Μπλάνκο παίξουν βάση προγραμματισμού, αγωνιστικού σχεδίου και για την... ομάδα, έχοντας την συμπαράσταση των υπολοίπων συμπαικτών τους (κυρίως όσον αφορά την αμυντική αλληλοκάλυψη - με τα αμυντικά χαφ να προσπαθήσουν να κάνουν όλη τη «βρομοδουλειά» στο κέντρο), τότε μπορούμε στο άμεσο μέλλον (και όταν ο Νέμεθ πάρει παιχνίδια στα πόδια του) να δούμε «μαγικά» πράγματα στην επίθεση της ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς έχει κάνει κάποιες σκέψεις σχετικά με το πως θα χωρέσει τους τέσσερις συγκεκριμένους παίκτες στην ίδια ενδεκάδα. Φέρεται και να έχει καταλήξει (και έπειτα από συζητήσεις που έχει κάνει με τους συνεργάτες του) στο 4-2-1-3. Ο Σκόκο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, και στην επίθεση οι Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ να αλλάζουν συνεχώς θέσεις μεταξύ τους.
Φυσικά θέλει πολύ δουλειά και χρόνο για να «δέσουν» και οι τέσσερις στην επίθεση. Συν τοις άλλοις θα μπορούσε αυτή την... ανάλυση να την κάναμε τον Σεπτέμβρη και τώρα να συζητούσαμε από άλλη βάση: για μία έτοιμη και «δεμένη» ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές. Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί... πρόβλημα και να μπερδέψει καταστάσεις, η επιστροφή Νέμεθ. Ο Ούγγρος έχει χαρακτηριστικά απλότητας στο παιχνίδι του (πράγμα σπάνιο για τη φετινή ΑΕΚ) τα οποία και πρέπει ο προπονητής, σε συνδυασμό με το απρόβλεπτο παιχνίδι του Σκόκο, την αγωνιστικότητα του Μπλάνκο και το... θράσος του Τζιμπούρ, να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.
Στο παιχνίδι με τη Λάρισα πάντως ο Νέμεθ αναμένεται να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια ο Ούγγρος και η σκέψη του προπονητή είναι να του δώσει αρχικά λίγα λεπτά συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάλογα και με την εξέλιξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002