Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 15, 2010

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Κλαούντιο Νταντόμο είναι οι δύο φετινές μεταγραφές από τις οποίες η ΑΕΚ αναζητάει λύσεις σε δύο θέσεις που από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, είχε προκρίνει για την ενίσχυσή τους. Ωστόσο, έχουμε φτάσει στα μέσα Αυγούστου και λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας και κανέναν από τους δύο δεν έχουμε καταφέρει να δούμε σε κάποιο από τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Ένωση, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της. Τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε ο καθένας τους, σε ένα μόνο φιλικό, δεν είναι σε κανέναν χρήσιμα για να βγάλει συμπεράσματα. Ούτε καν στον προπονητή. Και αν για τον Ντιόπ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού η αξία του είναι δεδομένη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, για τον Νταντόμο εύλογα αναρωτιέται ο κόσμος αν θα μπορέσει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτός είναι ο παίκτης που προορίζεται για βασικός.
Τα δείγματα που έρχονται από τον Ουρουγουανό και μέσα από τις προπονήσεις, είναι ενθαρρυντικά. Οι συμπαίκτες του, αλλά και το τεχνικό επιτελείο, όπου σαφώς γνωρίζει και περισσότερα για την αξία του παίκτη, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τα όσα παρουσιάζει ο Νταντόμο. Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, που πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και παίρνει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αποσπά μόνο καλά λόγια από όσους έχουν την δυνατότητα να τον δουν από κοντά. Στα «διπλά» και στις ασκήσεις τακτικής που κάνει ο Μπάγεβιτς όλο αυτό το διάστημα, ο Ουρουγουανός έχει δείξει πως έχει εξαιρετική σέντρα (ψηλή και παράλληλη χαμηλή), παίζει με το κεφάλι ψηλά και σημαδεύει πάντα παίκτη. Ανεβαίνει πολύ συχνά και βοηθάει συνεχώς στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι.
Βέβαια, τα παραπάνω είναι πράγματα που λίγο πολύ είχαν ακουστεί από την αρχή της μεταγραφής του, ενώ -εν μέρει- είχαν γίνει και αντιληπτά από διάφορα βίντεο που κυκλοφορούσαν στο ίντερνετ. Αυτός όμως που τονίζεται από τους συμπαίκτες του, είναι πως πρόκειται για... αμυντικό και όχι για επιθετικό παίκτη. Δηλαδή κοιτάει πρώτα το ανασταλτικό κομμάτι και μόνο όταν του δίνεται η ευκαιρία ανεβαίνει. Στο έναν με έναν τα πάει καλά και το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί, είναι ο χώρος. Κάτι που βέβαια θα διορθωθεί με τον χρόνο και μέσα από τις προπονήσεις, αφού ο Νταντόμο έχει μείνει πολύ πίσω στην τακτική, λόγω και του τραυματισμού του. Ωστόσο, τα ασφαλή συμπεράσματα περιμένουμε να τα δούμε μέσα στο γήπεδο και σε κανονικές συνθήκες αγώνα, αφού εκεί είναι ο «καθρέφτης» του κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που στις προπονήσεις έβγαζαν μάτια και στους αγώνες ήταν εξαφανισμένοι. Μέχρι τότε κρατάμε τις μαρτυρίες των συμπαικτών του και των ανθρώπων που τον παρακολουθούν καθημερινά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002