Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ..

Ικανοποιημένος από την πρόκριση ήταν. Όχι όμως από την εμφάνιση. Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα είναι. Όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου πέρα των θετικών και αρνητικών που επισήμανε για την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Νταντί Γ. μίλησε και για κάποιες... μουρμούρες που ακούγονται μέσα στα αποδυτήρια. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να το χάσουμε! Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε και καλές στιγμές που μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω, για να είναι στο δεύτερο ημίχρονο πιο εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πήγε μπροστά. δεν είχε τίποτα να χάσει. Πέτυχε γκολ και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για μας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Πολλά λάθη, πολλά φάουλ. Εμείς δημιουργήσαμε την πίεση. Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες και σημερα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρά τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε το πρόβλημα με τον Λύμπε, γνωστό είναι το Δέλλα και όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι. Παίξαμε δύο παιχνίδια... εκτός έδρας. Σήμερα είχαμε τους οπαδούς της Ντάντι που φώναζαν 90λεπτά και βοήθησαν. Εμείς δεν είχαμε κανέναν...
Που αποδίδετε αυτή την καθίζηση;
Σας είπα: Από φόβο. Χάσαμε το κέντρο. Ο αντίπαλος είχε δύναμη. Κάναμε τρία τέσσερα λάθη στο κέντρο, δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε, αργήσαμε να μαρκάρουμε και ο αντίπαλος είχε τη μπάλα.
Εκτιμάτε ότι η πρόκριση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ψυχολογικά;
Αν περνάς στο γκρουπ βεβαίως σε βοηθάει. Αν χρειάζονται και κάποια πράγματα άλλα, που είναι σημαντικά, πρέπει να ξεχάσεις όλα αυτά. Δεν είναι εύκολο. Πάντα κάτι σε κυνηγά. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα το δείξουμε. Θα δούμε την κλήρωση. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα και εκεί είναι το μυαλό μας. Να ξεκουραστεί η ομάδα και να είναι έτοιμη για την Κυριακή.
Ο Μπλάνκο ήταν βασικός δύο χρόνια, αλλά σε δύο ματς δεν ξεκίνησε. Ο λόγος;
Ένας μπορούσε να παίζει, έτσι όπως παίζουμε. Όχι ότι δεν τον πιστεύω. Με αυτό το σύστημα ένας αρχίζει. Τώρα αμέσως... φεύγει και ο προπονητής δεν τον θέλει. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς την πληρώνουμε.
Δεν είναι πρόβλημα της ΑΕΚ να φαίνεται τόσο η απουσία των Δέλλα και Λυμπερόπουλου;
Δεν έχει σημασία αν είναι 35. Μπορούσε να είναι... 55. Τι είναι το 35; Είναι δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία που μας χρειάστηκε σήμερα. Δεν μπορείτε μερικοί από εσάς να πιστεύετε ότι ο Δέλλας μπορεί να παίζει. Θα παίζουν και οι δύο και θα παίζουν καλά. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα αρχίζουν ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος. Δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες. Έχουμε παίκτες που μπορούν. Είναι και ο Έντερ είναι και ο Μπερνς.
Αυτός ο φόβος που λέτε είναι λόγω της πίεσης;
Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν έτσι. Χάσαμε το κέντρο. Κανείς δεν έκανε κίνηση χωρίς τη μπάλα. Όλο αυτό δημιούργησε φόβο. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική για έναν παίκτη. Ιδιαίτερα για όλη την ομάδα. Τον Γκέντσογλου τον έβαλα και περίμενα να ηταν πιο δυνατός. Ήταν πολύ χαλαρός όμως. Δεν τον κατηγορώ όμως. Ναι, δεν ήταν η θέση του, αλλά πρέπει να παίζει δυνατά. Δική μου όμως είναι η ευθύνη. Μετά μουρμούρες. Πάλι τα ίδια. Αυτά θα σταματήσουν κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Εμένα ΟΙ μουρμούρες δεν με πειράζουν αλλά μπορεί να πειράζει την ομάδα. Δεν θα το αφήσω. Εξηγώ στα παιδιά, ποια η φιλοσοφία της ομάδας. Θα φύγουμε από αυτά. Αν δεν φύγουμε θα μείνουμε εκεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά.
Ο Γεωργέας είχε κάποιο πρόβλημα και αντικαταστάθηκε; Δεν ήταν η φυσική θέση του Γκέντσογλου δεξί μπακ. Θα μπορούσε ο Γιάχιτς να πάει δεξιά και ο Γκέντσογλου στόπερ...
Και εγώ θα μπορούσα να σε πάρω από εδώ και να σε βάλω εκεί. Να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν μπορούσα να βάλω εκεί τον Γιάχιτς. Είχε κάρτα. Ο Γκέντσογλου ήταν τραυματίας τόσο καιρό, θα τον έβαζα εκεί; Ούτε εγώ περίμενα να είχαμε ανεβάσματα, απο τα δεξιά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002