Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2010

ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ...ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ;; ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ;;;

Μεταγραφική σύσκεψη μπορεί τελικά να μην έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο τα στελέχη της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχή ανοικτή επικοινωνία για το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Έτσι λοιπόν και το πρωί της Δευτέρας υπήρξε μεταγραφική συζήτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες τούτο που ξεκαθάρισε (και σήμερα) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη διοίκηση είναι ότι θέλει διακαώς έναν εκ των Σωτήρη Κυργιάκο ή Βαγγέλη Μόρα στην ομάδα. Ο προπονητής ζήτησε από τον Σταύρο Αδαμίδη να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου ένας εκ των δύο αμυντικών να έρθει στην ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.
Για την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου στην ΑΕΚ έχουν την πληροφόρηση ότι η Λίβερπουλ θα τον αφήσει ελεύθερο. Είναι κάτι εξάλλου που επιθυμεί και ο ίδιος (μάλιστα δεν ήταν καν στην αποστολή στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος). Ο Κυργιάκος μάλιστα από τη στιγμή που μπει στο... τρυπάκι να γυρίσει στην Ελλάδα και γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από την ομάδα (είναι φίλος εξάλλου με τον Λυμπερόπουλο) για το κλίμα που κυριαρχεί φέτος στα αποδυτήρια, τότε δεν θα πει «όχι» στην ΑΕΚ. Το πρόβλημα φυσικά είναι το εξής ένα και κυριαρχεί από την αρχή: το οικονομικό. Η ΑΕΚ θέλει φεύγοντας ο Μαϊστόροβιτς να μη φέρει αντικαταστάτη του που θα λαμβάνει 800.000 και πλέον ευρώ. Επιδίωξη της διοίκησης να κάνει τη μεταγραφή με παίκτη που θα του προσφέρει το πολύ 350.000 ευρώ.
Η περίπτωση του Μόρα δείχνει πιο περίπλοκη και σαφώς πιο οικονομικά δύσκολη από τη στιγμή που στη μέση είναι και η Μπολόνια. Η Ιταλική ομάδα σαφώς και πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά από την ΑΕΚ προκειμένου να συναινέσει στη μεταγραφή του Μόρα, ενώ από την άλλη και ο διεθνής αμυντικός θα αξιώσει χρήματα που ενδεχόμενος βέβαια να μην υπερβούν τα στάνταρ της ΑΕΚ.
Ο Μπάγεβιτς λοιπόν έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμά με «κλειστά μάτια» τον Μόρα ή τον Κυργιάκο και ζήτησε από τον Αδαμίδη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα απόκτησής του. Και λογικά τούτο θα πράξει ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα θα γίνει πράξη η διοικητική τοποθέτηση μετά τη μεταγραφή Μαϊστόροβιτς «μέχρι την Τρίτη θα έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του». Από εκεί και μετά, αν παραμείνουν τα οικονομικά εμπόδια στις περιπτώσεις των δύο Ελλήνων αμυντικών τότε αναγκαστικά η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες λύσεις από την ευρωπαϊκή αγορά. Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί αρκετοί αμυντικοί από μάνατζερ και ο Μπάγεβιτς ζήτησε χρόνο από τον Αδαμίδη (όσο αυτός με τη σειρά του εξαντλήσει τα περιθώρια με Μόρα και Κυργιάκο) να κάνει μία πιο προσεκτική επιλογή. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να... τρέξει η ομάδα του αμυντικού. Εύλογα όμως τώρα και γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι στα ματς με τη Νταντί Γ. ο νέος κεντρικός αμυντικός δεν χρειάζονται περιθώρια βιαστικών επιλογών. Εξάλλου το παράδειγμα Άρτσε είναι ακόμη νωπό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002