Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΩ-ΘΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα έπαιρναν θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η προσέγγιση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Παύλο Διαννή, για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, με τον Αργεντινό να... πετάει τα λεφτά του μεγαλομετόχου του ΟΣΦΠ και να μένει στην ΑΕΚ, ήταν το πρώτο... χαστούκι στην ομάδα του Πειραιά. Το δεύτερο και το πιο ηχηρό όμως, θα πρέπει να έρθει μέσα στο γήπεδο. Η Ένωση φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό και αναζητάει τους τρεις βαθμούς. Νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ΑΕΚ θα μπορούσε σε αυτό το παιχνίδι να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρίσκεται στην κορυφή. Οι δύο όμως κάκιστες εμφανίσεις σε Τούμπα και Καβάλα, την άφησαν για ακόμα μία χρονιά πολύ πίσω, από νωρίς. Οι όποιες, ελάχιστες, ελπίδες έχουν απομείνει για να διεκδικήσει ο δικέφαλος κάτι καλό τη φετινή χρονιά, εξαντλούνται σε αυτό το παιχνίδι.
Νίκη που, έστω και από μακριά, κρατάει την ΑΕΚ μέσα στο... κόλπο, ισοπαλία ή ήττα, που την αναγκάζει από τώρα να κοιτάξει το Κύπελλο και την επόμενη σεζόν και ας είναι ακόμα Νοέμβρης. Παράλληλα, είναι μία καλή ευκαιρία να «ξαναζεστάνει» για λίγο τον κόσμο της. Έναν κόσμο που δεν έχει μάθει να απογοητεύεται, αλλά ζητάει επιτέλους να γελάσει λίγο το χειλάκι του. Και σήμερα θα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Ο ενθουσιασμός που υπάρχει με την ανανέωση συμβολαίου του Σκόκο. Το όνομα του αντιπάλου και ασφαλώς η παρουσία του μεγάλου Θωμά Μαύρου και η βράβευσή του, φέρνουν κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο χέρι λοιπόν των ποδοσφαιριστών είναι να τους κρατήσουν και για την συνέχεια. Αλλιώς θα πρέπει να θεωρούν και εκείνοι δεδομένο πως στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους, θα βλέπουν σκηνές ανάλογες με αυτές του Εργοτέλη.
Στα αγωνιστικά τώρα θέματα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν άφησε και πολλά πράγματα να φανούν από τις προπονήσεις που προηγήθηκαν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπάστιαν Σάχα να μπαίνουν τελευταία στιγμή στην αποστολή, τους Κώστα Μανωλά και Τραϊανό Δέλλα να επιστρέφουν μετά τις τιμωρίες τους και τον Ράφικ Τζιμπούρ να μην προλαβαίνει τελικά να δώσει το «παρών», είναι δεδομένο ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ισπανού. Από τα όσα άφησε να εννοηθούν ο προπονητής της ΑΕΚ, από ασκήσεις κυρίως που έκανε στην προπόνηση, φαίνεται ότι κατέληξε σε ένα σύστημα 4-3-3.
Ο Σάχα πιθανότατα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παίξει ο Αργυρίου, αριστερά ο Καράμπελας (δεδομένου ότι ο Λαγός υπολογίζεται για τα χαφ) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δέλλας-Μανωλάς. Στην τριάδα των αμυντικών μέσων, ο Ντιόπ θα βρίσκεται μπροστά από τα στόπερ, με τους Μάκο και Γκερέιρο να παίζουν λίγο πιο προωθημένοι. Όσο για τις τρεις θέσεις της επίθεσης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι στην κορυφή με τον Σκόκο στο ένα άκρο και τον Λαγό στο άλλο. Βέβαια, δεν αποκλείεται τελικά ο Χιμένεθ να επιλέξει τη λύση του Λαγού στα μπακ, με έναν εκ των Μπερνς ή Λεονάρντο να παίζουν στην επίθεση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002