Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

ΣΗΡΙΑΛ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑΣΟΥΤΙ..!!

Παίκτης της ΑΕΚ ήταν θεωρητικά από χθες ο Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος είχε περάσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, ωστόσο απέμενε ένα έγγραφο από τη Ρίβερ για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος του δανεισμού του. Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν πως η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει τελειώσει, λίγο έλειψε να οδηγηθεί σε μέγα... φιάσκο. Πιο συγκεκριμένα. Στην ΑΕΚ περίμεναν σήμερα την ελευθέρας του28χρονου άσου, ωστόσο λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει με την Αργεντινή, αυτή έφτασε στις 14.30. Η Ένωση από την πλευρά της έπρεπε να στείλει σήμερα τις 130.000 ευρώ, που προβλέπει η συμφωνία με τους Αργεντινούς, κάτι που όμως ήταν ανέφικτο, καθώς οι τράπεζες είχαν κλείσει. Για αυτό και η ΑΕΚ ζήτησε από την Ρίβερ να της στείλει τα χρήματα αύριο, όταν και θα ανοίξουν οι τράπεζες, ωστόσο αυτό το αίτημα απορρίφθηκε.
Στη συνέχεια η Ρίβερ επικοινώνησε με την ΕΠΟ και της ζήτησε να μην ολοκληρώσει την μεταγραφή, αν δεν δώσει εκείνη το «ΟΚ», κάτι που θα γινόταν μόνο αν έπαιρνε τα χρήματα. Τελικά η λύση δόθηκε μέσω του Νίκου Νοτιά. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, έστειλε τα χρήματα από τη Νέα Υόρκη με έμβασμα και τελικά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η προθεσμία, με την ανακοίνωση να είναι το μόνο που απομένει. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια όλης της ημέρας, ο Αργεντινός στόπερ βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ και περίμενε υπομονετικά το αίσιο τέλος της μεταγραφής του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ...

ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..!!

Το καλοκαίρι... έφυγε και το θέμα με την πώληση του Νάτσο Σκόκο (ή κάποιου άλλου παίκτη της ΑΕΚ) ακόμη να κλείσει. Φαίνεται λοιπόν ότι μέχρι τις 20.00 όταν και κλείνει η μεταγραφική περίοδος το... άγχος αν θα φύγει κάποιος παίκτης και δη ο Αργεντίνος (θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί συγκεκριμένα αυτός) παραμένει μεγάλο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες αλλά και δημοσιεύματα του Τύπου η Τουρκική Γκαζιάντεσπορ είναι σε θέση να προσφέρει μέχρι και 2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο (δεν υπάρχουν φήμες ή πληροφορίες για πιθανή πρόταση για άλλον παίκτη πλην του «υδραυλικού» την ύστατη ώρα), ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1,2 εκατ. ευρώ! Επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, η αλήθεια είναι, ότι δεν έχει φτάσει. Κανείς όμως δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει αν τελικά οι Τούρκοι (ή κάποια άλλη ομάδα) καταθέσει επίσημη κρούση στην ΑΕΚ για τον Αργεντίνο, σήμερα. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση έχει βάλει ταβάνι την πώληση του Σκόκο στα 3 εκατ. ευρώ, αν και θεωρείται δύσκολο (ακριβώς για το λόγο ότι εκπνέει σήμερα η μεταγραφική περίοδος και η ισάξια αντικατάστασή του είναι απίθανη) να γίνει αποδεχθεί ενδεχόμενη πρόταση.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ...ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΛΕΥΑΣΑΝ..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΛΟ...ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΑΣ...Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...ΑΝΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΠΑΚ ;;

Όπως έγραψε το aek365.gr το μεσημέρι η ΑΕΚ έκανε τις κινήσεις της για να πάρει δεξί μπακ και να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της (φάνηκε στον επαναληπτικό με την Νταντί Γ. και χθες στην Πάτρα). Και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση μια και η Ενωση επέλεξε να αποκτήσει τον Χρήστο Πατσατζόγλου! Ο 31χρονος Ελληνας δεξιοπόδαρος παίκτης πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να συζητήσει μαζί με τον μάνατζερ του και τον Σταύρο Αδαμίδη τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.
Ο Πατσατζόγλου είναι ελεύθερος μια και έλυσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με την κυπριακή Ομόνοια (έγινε μεγάλο θέμα στην Κύπρο με απειλές από αγνώστους προς τον παίκτη!). Στα 31 του ο "Πάτσα" επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να δώσει λύση στην ΑΕΚ στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκεί που έπαιξε πολλές φορές και στον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον ξέρει καλά από την κοινή θητεία τους στους «ερυθρόλευκους» και αμέσως έδωσε το «ΟΚ» εν μέσω των πολλών προτάσεων που είχαν γίνει στην ΑΕΚ για δεξί μπακ.
Είναι Ελληνας, έμπειρος στο ελληνικό πρωτάθλημα με θητεία σε Ξάνθη και Ολυμπιακό, γνωρίζει από πρωταθλητισμό, έπαιξε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την εθνική μας το καλοκαίρι και μπορεί να βοηθήσει και ως δεξί μπακ (επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ), αλλά και ως δεξιός μέσος ως ακόμα μία αξιόπιστη λύση για την Ενωση.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ..!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει τα εξής:
1) Το παιχνίδι Κέρκυρα – ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας,
2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη. Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων.
Το θέμα για εμάς έχει λήξει.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρόλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα.

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Κρίστιαν Νασούτι βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Αργεντίνος πέταξε με πτήση της Alitalia από τη Ρώμη στη χώρα μας και εμφανίστηκε λίγο τις 11:35 στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι πάρα πολλές αποσκευές του μαρτυρούσαν πως ήρθε για να μείνει και δεν σκοπεύει να κάνει άλλο ταξίδι για να πάρει τα πράγματα του.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία που μου δίνεται στην ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή για να τεθώ και στη διάθεση του προπονητή μου το συντομότερο δυνατό. Πάντα υπάρχει η φιλοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε μεγάλους παίκτες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα επανακάμψουμε μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι ήδη έτοιμος να αγωνιστώ. Έχω κάνει όλη την προετοιμασία και τις προπονήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ και μπορώ να προσφέρω άμεσα. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την ΑΕΚδεν δίστασα να την προτιμήσω και να έρθω στην Ελλάδα. Υπήρχε πρόβλημα με τους Τούρκους γιατί αθέτησαν τη συμφωνία που είχαμε κάνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου». Ο Νασούτι ήταν ευδιάθετος και πλέον θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
 

ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ...!!

Θέμα ενδεχομένως να προκύψει με τη συμμετοχή του Τάσου Βενέτη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού ο παίκτης της Κέρκυρας ίσως να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς στις 18 Αυγούστου στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είχε αποβληθεί στο 87'. Αν τελικά υπήρχε φύλλο αγώνος και γράφτηκε η αποβολή του, τότε η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πάτρα ίσως είναι αντικανονική. Η επίθεση θέση της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο θέμα είναι: «Θα εξετάσουμε να δούμε αν ισχύει αυτό το θέμα. Αν υπάρχει φύλλο αγώνος από το φιλικό και αν έχει γραφτεί η αποβολή. Ακόμη κι αν ισχύει η κόκκινη κάρτα, θα εξετάσουμε στην πορεία αν θα κάνουμε ένσταση ή όχι».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΗΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ΜΕ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ...!! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚ ΔΕΞΙ ..ΘΕΛΟΥΜΕ κ. ΑΔΑΜΙΔΗ ;; ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...ΑΛΛΑΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ !!

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2010

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ..!!

Με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στην Κέρκυρα. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και αφού μίλησαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσαν έτοιμοι να αγωνιστούν. Έτσι θα είναι στο βασικό σχήμα. Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, απ' όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, φαίνεται πως θα την καλύψει ο Σανέλ Γιάχιτς.

KAI KAΛΟΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΣ...

Τρία 24ωρα πριν ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η ΑΕΚ «έκλεισε» το κενό της αποχώρησης του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Κριστιάν Νασούτι συμφώνησε με την Ενωση και από την Δευτέρα θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Το aek365.gr σας αποκαλύπτει όλο το στόρι της μεταγραφής του Αργεντίνου στόπερ και τα ποσά της μετακίνησης του στον δικέφαλο...
Η ΑΕΚ είχε πρώτο στόχο τον Νασούτι (βάσει εισήγησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς) και από χθες το απόγευμα πίεζε πολύ τον μάνατζερ του και την Ρίβερ Πλέιτ να αποδεχθούν την πρόταση της. Ωστόσο, η Γκαζιάντεσπορ είχε πληρώσει ήδη την ρήτρα που έπρεπε στην Ρίβερ Πλέιτ και ο παίκτης ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για Τουρκία. Έτσι, η ΑΕΚ από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί συνέχισε τις επαφές της για τον Μάρτιν Γίρανεκ που είχε προτάσεις από την ΑΕΚ, την Μπέρμπιγχαμ και την Σαραγόσα. Σχεδόν… συμφωνία υπήρχε μεταξύ Ενωσης και Γίρανεκ μέχρι που ο μάνατζερ του Νασούτι πήρε σήμερα τηλέφωνο τον Σταύρο Αδαμίδη.
Είπε στον πρόεδρος της ΑΕΚ ότι μετά από επικοινωνία του Νασούτι με την Ρίβερ Πλέιτ, ο κεντρικός αμυντικός απαίτησε να γίνει αποδεκτή η πρόταση της ΑΕΚ μια και ήταν καλύτερη, ενώ ο ίδιος προτιμά την ζωή της Ελλάδας (βάσει εμπειρίας) από αυτήν της Τουρκίας, ενώ το ένα από τα τρία παιδιά του γεννήθηκε εδώ πέρυσι. Ετσι, ο δικέφαλος πέτυχε να πάρει τον πρώτο στόχο της μετά το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Μόρα και ο Νασούτι να φορά την νέα σεζόν την φανέλα της ΑΕΚ.
Οσον αφορά τα ποσά της μεταγραφής, η Ρίβερ Πλέιτ εισπράττει 130.000 ευρώ για να δώσει τον Νασούτι δανεικό, ενώ η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2011 φτάνει τις 900.000 ευρώ. Ο Αργεντίνος στόπερ έχει την νέα σεζόν πάγιες αποδοχές 220.000 ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τις 300.000 ευρώ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΥΠΗΤΟΙ..ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥΤΙ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΚ..ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Αυγούστου 28, 2010

ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

Με τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Πάτρα για τη δική της αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα. Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μπάγεβιτς. Το ερωτηματικό βέβαια (ειδικά στην περίπτωση του Δέλλα καθώς έχει να προπονηθεί αρκετές ημέρες) είναι ο βαθμός ετοιμότητάς τους, αν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα αύριο. Από την αποστολή απουσιάζει ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, ενώ στην 20άδα βρίσκεται ο Καλαμιώτης. Συγκεκριμένα, οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καράμπελας, Αργυρίου, Δέλλας, Νταντόμο, Γκέντσογλου, Μάκος, Καλαμιώτης, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Σκόκο, Έντερ, Μπερνς, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα ολοκληρώθηκε με ένα χαλάρωμα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ..Ο ΜΟΡΑΣ ΤΕΛΟΣ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ..ΠΕΡΝΑΕΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ;;;

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ..!!

Η μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΚ δεν είχε τελικά αίσιο τέλος και η Ένωση είναι αναγκασμένη να προχωρήσει στην επόμενη επιλογή της, που ακολουθούσε τον πρώτο μεταγραφικό της στόχο μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Αυτός που όλα δείχνουν ότι θα έρθει στην θέση του Σουηδού, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον 29χρονο Έλληνα στόπερ, είναι ο Μάρτιν Γίρανεκ. Ο Τσέχος ήταν η πρώτη εναλλακτική λύση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και χωρίς να χαθεί χρόνος, η ΑΕΚ επισπεύδει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός του σαββατοκύριακου.




Εκτός του ότι ο χρόνος πιέζει, αφού η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της σε λίγες μέρες, κάτι που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να... τρέξει τα πράγματα, η συμφωνία με τον Τσέχο δεν θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος Αδαμίδης φρόντισε να τον κρατήσει «ζεστό» όλο αυτό το διάστημα που ο δικέφαλος βρισκόταν σε αναμονή απάντησης από την Μπολόνια.



Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να αισθάνεται σίγουρος με τους Ιταλούς για την μεταγραφή του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού, συζητούσε παράλληλα και με τον Τσέχο προκειμένου να καταλήξει σε μία συμφωνία που θα την ενεργοποιούσε εφόσον χρειαζόταν. Αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, καθώς η διαφορά στο οικονομικό που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Τα 50.000 ευρώ, για κάθε χρόνο συμβολαίου, που φέρεται να είναι το... χάσμα, εύκολα εξαλείφονταν και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός της Σπάρτακ Μόσχας αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ..ΜΑΣ !!

1.ΖΕΝΙΤ  2. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. 3. ΑΕΚΑΡΑ  
4. ΧΑΙΝΤΟΥΚ

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ...

1ο group

Ατλέτικο
Λίβερπουλ
Σεβίλλη
Πόρτο
Βιγιαρεάλ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Αϊντχόφεν
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Γιουβέντους
Σπόρτινγκ
Στουτγκάρδη
Άλκμααρ

2ο group

Στεάουα Βουκουρεστίου
Λιλ
Ντιναμό Κιέβου
Άντερλεχτ
Λεβερκούζεν
Παρί Σ.Ζ.
Μπριζ
Παλέρμο
Χετάφε
Μπεσίκτας
Μάντσεστερ Σίτι
Σαμπντόρια

3ο group

Σπάρτα Πράγας

ΑΕΚ
Μέταλιστ Χάρκιβ
Λέφσκι Σόφια
Ρόζενμποργκ
Σάλτσμπουργκ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Οντένσε
Νάπολι
Ντόρτμουντ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ


4ο group

Άρης
Ραπίντ Βιέννης
ΠΑΟΚ
Λεχ Πόζναν
Γάνδη
Καρπάτι Λβιβ
Γιουνγκ Μπόις
Ουτρέχτη
Λωζάννη
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντεμπρετσένι
Χάιντουκ Σπλιτ

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

EYTYXΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΙΟΠ ΨΕΣ..ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ..ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ;; ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ..ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΚ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΝΤΑΝΤΟΜΟ ;; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ ;;;; ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ..ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ..

Ικανοποιημένος από την πρόκριση ήταν. Όχι όμως από την εμφάνιση. Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα είναι. Όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου πέρα των θετικών και αρνητικών που επισήμανε για την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Νταντί Γ. μίλησε και για κάποιες... μουρμούρες που ακούγονται μέσα στα αποδυτήρια. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να το χάσουμε! Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε και καλές στιγμές που μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω, για να είναι στο δεύτερο ημίχρονο πιο εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πήγε μπροστά. δεν είχε τίποτα να χάσει. Πέτυχε γκολ και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για μας. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Πολλά λάθη, πολλά φάουλ. Εμείς δημιουργήσαμε την πίεση. Μετά από όλα αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες και σημερα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρά τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε το πρόβλημα με τον Λύμπε, γνωστό είναι το Δέλλα και όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στο παιχνίδι. Παίξαμε δύο παιχνίδια... εκτός έδρας. Σήμερα είχαμε τους οπαδούς της Ντάντι που φώναζαν 90λεπτά και βοήθησαν. Εμείς δεν είχαμε κανέναν...
Που αποδίδετε αυτή την καθίζηση;
Σας είπα: Από φόβο. Χάσαμε το κέντρο. Ο αντίπαλος είχε δύναμη. Κάναμε τρία τέσσερα λάθη στο κέντρο, δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε, αργήσαμε να μαρκάρουμε και ο αντίπαλος είχε τη μπάλα.
Εκτιμάτε ότι η πρόκριση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ψυχολογικά;
Αν περνάς στο γκρουπ βεβαίως σε βοηθάει. Αν χρειάζονται και κάποια πράγματα άλλα, που είναι σημαντικά, πρέπει να ξεχάσεις όλα αυτά. Δεν είναι εύκολο. Πάντα κάτι σε κυνηγά. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα το δείξουμε. Θα δούμε την κλήρωση. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα και εκεί είναι το μυαλό μας. Να ξεκουραστεί η ομάδα και να είναι έτοιμη για την Κυριακή.
Ο Μπλάνκο ήταν βασικός δύο χρόνια, αλλά σε δύο ματς δεν ξεκίνησε. Ο λόγος;
Ένας μπορούσε να παίζει, έτσι όπως παίζουμε. Όχι ότι δεν τον πιστεύω. Με αυτό το σύστημα ένας αρχίζει. Τώρα αμέσως... φεύγει και ο προπονητής δεν τον θέλει. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς την πληρώνουμε.
Δεν είναι πρόβλημα της ΑΕΚ να φαίνεται τόσο η απουσία των Δέλλα και Λυμπερόπουλου;
Δεν έχει σημασία αν είναι 35. Μπορούσε να είναι... 55. Τι είναι το 35; Είναι δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία που μας χρειάστηκε σήμερα. Δεν μπορείτε μερικοί από εσάς να πιστεύετε ότι ο Δέλλας μπορεί να παίζει. Θα παίζουν και οι δύο και θα παίζουν καλά. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα αρχίζουν ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος. Δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες. Έχουμε παίκτες που μπορούν. Είναι και ο Έντερ είναι και ο Μπερνς.
Αυτός ο φόβος που λέτε είναι λόγω της πίεσης;
Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν έτσι. Χάσαμε το κέντρο. Κανείς δεν έκανε κίνηση χωρίς τη μπάλα. Όλο αυτό δημιούργησε φόβο. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική για έναν παίκτη. Ιδιαίτερα για όλη την ομάδα. Τον Γκέντσογλου τον έβαλα και περίμενα να ηταν πιο δυνατός. Ήταν πολύ χαλαρός όμως. Δεν τον κατηγορώ όμως. Ναι, δεν ήταν η θέση του, αλλά πρέπει να παίζει δυνατά. Δική μου όμως είναι η ευθύνη. Μετά μουρμούρες. Πάλι τα ίδια. Αυτά θα σταματήσουν κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Εμένα ΟΙ μουρμούρες δεν με πειράζουν αλλά μπορεί να πειράζει την ομάδα. Δεν θα το αφήσω. Εξηγώ στα παιδιά, ποια η φιλοσοφία της ομάδας. Θα φύγουμε από αυτά. Αν δεν φύγουμε θα μείνουμε εκεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά.
Ο Γεωργέας είχε κάποιο πρόβλημα και αντικαταστάθηκε; Δεν ήταν η φυσική θέση του Γκέντσογλου δεξί μπακ. Θα μπορούσε ο Γιάχιτς να πάει δεξιά και ο Γκέντσογλου στόπερ...
Και εγώ θα μπορούσα να σε πάρω από εδώ και να σε βάλω εκεί. Να κάνεις άλλη δουλειά. Δεν μπορούσα να βάλω εκεί τον Γιάχιτς. Είχε κάρτα. Ο Γκέντσογλου ήταν τραυματίας τόσο καιρό, θα τον έβαζα εκεί; Ούτε εγώ περίμενα να είχαμε ανεβάσματα, απο τα δεξιά
 

Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

KAI KAΛΟΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΣ...

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, ο χρόνος πλέον που έχει απομείνει είναι ελάχιστος και σύντομα θα μάθουμε το ρόστερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2010-11. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (αν δεν υπάρχει κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο στο παρά... ένα με την πώληση κάποιου παίκτη) είναι η βασική επιλογή της Ένωσης. Ο Βαγγέλης Μόρας συζητά με τη Μπολόνια, ο παίκτης τα έχει βρει με την ΑΕΚ και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την ιταλική ομάδα . Όχι όμως ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στις εναλλακτικές προστέθηκε ακόμη ένας παίκτης που αρέσει ιδιαίτερα στην ΑΕΚ: Ο λόγος για τον Κριστιάν Νασούτι. Ο παίκτης που έπαιζε πέρυσι δανεικός στον Άρη από τη Ρίβερ Πλέιτ παραχωρείται από την ομάδα του και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή (100.000 ευρώ).
Στην ΑΕΚ... ενθουσιάστηκαν από το πακέτο του Νασούτι: Παίκτης με παραστάσεις στη Σούπερ Λίγκα, δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής, αριστεροπόδαρος στόπερ (έχει ανάγκη η ομάδα), έχει στη διάθεσή του κοινοτικό διαβατήριο (η ΑΕΚ δεν έχει άλλες θέσεις ξένου) και φυσικά μία καλή περσινή παρουσία στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Άρη. Συν τοις άλλοις ο Νασούτι (1.80μ.), που δεν θα αξιώσει περισσότερα από 250.000 ευρώ ετησίως, είναι και «κολλητός» με τον Νάτσο Σκόκο, όπερ σημαίνει ότι με το «καλημέρα» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ (εφόσον βεβαία προχωρήσει η περίπτωσή του) θα μπορεί να μπει αμέσως στο κλίμα.
Όλα τα παραπάνω λοιπόν λειτουργούν θετικά για την ΑΕΚ, η οποία μετέφερε στον μάνατζερ που πρότεινε τον ποδοσφαιριστή να μην βιαστεί να κλείσει σε άλλη ομάδα και να περιμένει την Ένωση. Δεν αποκλείεται λοιπόν και φυσικά εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μόρα άμεσα, η ΑΕΚ να στραφεί στον Νασούτι και να αφήσει στην άκρη τον Γίρανεκ.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ;; ΕΩΣ ΠΟΣΟ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ;;

Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..


Το θέμα με το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ με την έδρα του επαναληπτικού κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ ήταν αυτό που αναμενόμενα συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μάλιστα κλήθηκε να το σχολιάσει και ξεκαθάρισε ότι η Ενωση δεν έχει καμία δικαιολογία με την αλλαγή έδρας και την απουσία του κόσμου της ομάδας από το αυριανό ματς και έδειξε αρκετά εκνευρισμένος για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Νέο Πανιώνιο. Μετά τα τελευταία γεγονότα μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα γι’ αυτούς. Απ’ την πλευρά μας δεν θέλω οι παίκτες μου να δώσουν σημασία. Έχω άποψη, αλλά μη με ρωτάτε να σας πω οτιδήποτε γι’ αυτό το θέμα. Είμαι και προπονητής και άνθρωπος και δε θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα. Κανένα παράπονο  δεν έκαναν οι παίκτες. Δεν  έχουμε καμία δικαιολογία, ούτε  θα ψάξουμε για δικαιολογία. Είναι σίγουρα  ντεζαβαντάζ για όλους ότι  δε θα υπάρχουν φίλαθλοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όλους μας επηρεάζει» είπε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ και μίλησε και για την Νταντί Γιουνάιτεντ.
«Είπα και εκεί ότι έχουν κι άλλα καλά στοιχεία ως ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι μόνο το ψηλό παιχνίδι, αφού έχει γρήγορους και καλούς παίκτες. Γενικά η ομάδα είναι καλύτερη απ’ αυτή που είδαμε και απ’ αυτό έχασαν 4-0. Πρέπει να προσπαθούμε με πάθος σε όλο το παιχνίδι. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε εκεί που ξέρω ότι μπορούμε, δηλαδή στη νίκη. Είναι δυνατή ομάδα, τρέχει πολύ δε σταματάει» είπε χαρακτηριστικά.
Για την απουσία του Τραϊανού Δέλλα από το αυριανό ματς και την αντικατάσταση του απο τον Σανέλ Γιάχιτς ο Μπάγεβιτς είπε «Είμαστε έτοιμοι και προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι. Ακόμα και χωρίς τον Δέλλα, υπάρχει ο Γιάχιτς και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι», ενώ για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και το αν παίξει περισσότερο αύριο δήλωσε  Αν μου  επιτρέψει το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσω  τον Ντιόπ. Χωρίς με αυτή  την απάντηση να υποτιμώ τον  παίκτη μου».

ΒΡΗΚΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ..!!!

Μπορεί να πέρασε  από... σαράντα κύματα αυτό το θλιβερό σήριαλ με το που θα διεξαχθεί ο επαναλληπτικός αγώνας της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουν. έλαβε τέλος. Είναι πλέον οριστικό: Την Πέμπτη το βράδυ (21.00) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τους Σκοτσέζους στο γήπεδο Καραϊσκάκη και χωρίς κόσμο της Ένωσης! Ο Ολλανδός παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ, καθαρά για λόγους ασφαλείας (όπως αποκάλυψε το aek365.gr) «έκοψε» τη Νέα Σμύρνη μετά τους βανδαλισμούς των κάφρων (μάλιστα έγινε λόγος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών ακόμη και στις απογευματινές προπονήσεις τους!) και έτσι η ΑΕΚ πάει στο Καραϊσκάκη να δώσει το συγκεκριμένο αγώνα. Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, ωστόσο ακόμη υπό το φόβο του αποκλεισμού... αντέχεται.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ....

ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ !!

Τις προσπάθειες να μπαλώσουν τις τρύπες έχουν ξεκινήσει ήδη οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το aek365.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης... μαζί με περίπου 50 οπαδούς του Πανιωνίου και δεκάδες αστυνομικούς που έστω κι αργά βρέθηκαν στον τόπο του... εγκλήματος πριν οι 50 καταληψίες αρχίζουν να ξηλώνουν και τις... εξέδρες. Μάλιστα οι καταληψίες που κατέστρεψαν το γήπεδο είναι ακόμη ανενόχλητοι στον χώρο και μάλιστα συζητούν σε έντονο ύφος μεταξύ τους αν ήταν σωστό ή όχι αυτό που έκαναν, τονίζοντας μάλιστα ότι είχαν προειδοποιήσει τους πάντες!!!
Η ουσία είναι πως στο γήπεδο υπάρχουν πέντε μεγάλες τρύπες σαν κι αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία και αυτές είναι το μεγάλο πρόβλημα αφού οι εστίες και οι πάγκοι που κατέστρεψαν οι "φίλαθλοι" του Πανιωνίου μπορούν να αντικατασταθούν άνετα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Ήδη οι άνθρωποι του γηπέδου ρίχνουν χώμα και στη συνέχεια θα τοποθετήσουν τα κομμάτια του χλοοτάπητα που ευτυχώς δεν... έκλεψαν οι βάνδαλοι. Σε ερώτηση μας ο υπεύθυνος του γηπέδου μας τόνισε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκατασταθεί η ζημιά κάτι που θα φανεί αύριο μέχρι το μεσημέρι.
Αισιοδοξία υπάρχει και ο λόγος είναι πως άμεσα άνθρωποι του γηπέδου ξεκίνησαν να δουλεύουν για να επιδιορθώσουν τις τρύπες. Μάλιστα, τόνιζαν ότι θα καθίσουν όσο χρειαστεί μέχρι να ξανακάνουν το χωράφι... γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του αγωνιστικού χώρου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο τα πέντε σημεία που είναι σκαμμένα παρουσιάζουν προβλήματα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι όσο πάει, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα να γίνει το παιχνίδι εκεί.
Μπορεί σε κάποιους, ακόμα και υπαλλήλους του γηπέδου, να μην άρεσε η σκέψη ότι τελικά η ΑΕΚ ίσως και καταφέρει να αγωνιστεί, όμως αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει αυτή η εξέλιξη στην ομάδα τους, αναγκάζονται να έχουν έτοιμο τον αγωνιστικό χώρο και ο παρατηρητής να δώσει το «οκ». Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη, καθώς τα μηνύματα που έρχονται είναι ενθαρρυντικά, χωρίς βέβαια να μιλάνε με βεβαιότητα.
 

ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Στη Νέα Σμύρνη οριστικά θα γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νταντί Γ. καθώς κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ επιθεώρησε το γήπεδο και έδωσε το «ΟΚ» για να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός με τους Σκωτσέζους. Παρόλο που η ΠΑΕ Πανιώνιος συνέχισε να αντιδρά και να μην συναινεί στο να παραχωρηθεί η έδρα του για το ματς της ΑΕΚ, η Ένωση τα βρήκε με τον Ερασιτέχνη, όπου έχει τα δικαιώματα του γηπέδου και δεν χρειάστηκε κανείς να ασχοληθεί με τους Τσακίρη και Κιντή. Πλέον το μόνο πρόβλημα που απομένει να λυθεί, είναι τι θα γίνει με τα εισιτήρια, για το οποίο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ εντός των επόμενων ορών.

ΦΗΜΕΣ ;;

Σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να «βλέπει» την περίπτωση του Νίκου Κατσαβάκη ;;; βγαίνουν από την Κύπρο. Σύμφωνα με Κυπριακό δημοσίευμα, ο Τραϊανός Δέλλας (ήταν συμπαίκτες στην Ανόρθωση) είναι αυτός που... έριξε την ιδέα στους διοικούντες της Ένωσης για τον ηλικίας 31ετών στόπερ ο οποίος από τη Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Πανσερραϊκός, ενώ να σημειωθεί ότι αν τελικά η ΑΕΚ κινηθεί ουσιαστικά για τον Κατσαβάκη θα είναι σαν... δεύτερη λύση και στο ενδεχόμενο που αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί (με δεδομένο ότι ο Ματεντζίδης οδεύει δανεικός, πιθανός, στον Πανθρακικό).
 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ..ΛΟΓΩ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !! ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ...ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ !! ΕΛΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟ...

Σε μία θέση «πονάει» η ΑΕΚ αυτή την εποχή και εκεί προέκυψε πρόβλημα. Ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς υπέστη κάκωση στον δεξί προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Ωστόσο, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το ιατρικό επιτελείο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Αν και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, οι πιθανότητες που έχει ο «Κολοσσός» να συμμετάσχει στον επαναληπτικό της Πέμπτης, απέναντι στη Νταντί, είναι πολύ λίγες. Μάλιστα, το πρόβλημα δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην δώσει το «παρών» ούτε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Το ιατρικό επιτελείο από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει έτοιμο τον κεντρικό αμυντικό, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει για το ματς της Πέμπτης και ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά. Σε περίπτωση λοιπόν που εκ των αρχηγών της ΑΕΚ δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» στη ρεβάνς με τους σκωτσέζους, ο Γιάχιτς αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα παίξει δίπλα στον Μανωλά. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή, φανερώνει το λάθος που έγινε με την απομάκρυνση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, την στιγμή που δεν υπήρχε έτοιμος αντικαταστάτης του. Και δυστυχώς για την Ένωσης, φροντίζει να το... πληρώσει άμεσα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ !! ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..!! ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ..ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ..

Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ !!

Πολύ μεγαλύτερο από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι το πρόβλημα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Τζένοα, οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ ενημέρωναν επίσημα πως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου, μέχρι την Πέμπτη. Όπως ενημερώθηκαν στον ΠΑΟ, το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Παρασκευή, για το ματς με την Ξάνθη, ωστόσο δεν ενδείκνυται για χρήση του πιο νωρίς. Κάτι που σημαίνει πως ο προγραμματισμένος, ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ με τη Νταντί, μία μέρα πριν βρίσκεται στον «αέρα». Αύριο αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές και αν τελικά θα μπορεί ο απεναληπτικός της Ένωσης με τους Σκωτσέζους να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ..Ο ΜΟΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ..ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΕΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....

Κυριακή, Αυγούστου 22, 2010

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ..ΑΛΛΑ...

Όταν η ΑΕΚ έθετε ως πρώτο μεταγραφικό της στόχο, για το κέντρο της άμυνας, τον Βαγγέλη Μόρα, γνώριζε ότι είχε να ξεπεράσει δύο εμπόδια. Το πρώτο ήταν να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον παίκτη και να τον δελεάσει να επιστρέψει και το άλλο να τα βρει με την Μπολόνια για την μεταγραφή του, καθώς δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Και τα δύο πριν από μερικές μέρες έμοιαζαν ανυπέρβλητα, παρόλο που τα μηνύματα που ερχόντουσαν από την πλευρά του 28χρονου άσου, ήταν θετικά. Ωστόσο από την θεωρία, μέχρι την πράξη, υπάρχει μεγάλη διαφορά και για αυτό τον λόγο ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκίνησε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με τον εκπρόσωπο του Μόρα, για να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, πριν προσεγγιστεί η Μπολόνια, που ήταν το δεύτερο... εμπόδιο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και βάσει ισχυρισμών από την ΠΑΕ, ΑΕΚ και Μόρας έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την συνεργασίας τους, με τον Αδαμίδη να ολοκληρώνει θετικά το πρώτο βήμα για να «τελειώσει» η μεταγραφή του πρώτο μεταγραφικού στόχους της Ένωσης για τη θέση τω στόπερ. Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στο συμβόλαιο και πρέπει τώρα να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τους Ιταλούς. Μία προσπάθεια που όπως όλα δείχνουν, θα γίνει από κοινού. Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, ο μάνατζερ του Μόρα θα συναντηθεί με τη Μπολόνια για να μιλήσει για τη συμφωνία που υπάρχει με την ΑΕΚ και να διαπραγματευτεί το ποσό πώλησής του πελάτη του. Το «παρών» δεν αποκλείεται να δώσει και ο ίδιος ο παίκτης (περίπτωση Ντιόπ), πιέζοντας ακόμα περισσότερο να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ.
Μετά από αυτό το ραντεβού, σειρά θα πάρει και πάλι ο πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος θα κληθεί να ξεκινήσει τις επαφές με την διοίκηση της Μπολόνια, που είναι και το δεύτερο (ίσως και το δυσκολότερο με τα μέχρι τώρα δεδομένα) σκέλος της συμφωνίας. Πάντως, ο ιταλικός σύλλογος από την πλευρά του και με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ της ομάδας, μέσω του Τύπου της χώρας, παραδέχεται πως η Ένωση είναι αυτή που έχει προβάδισμα στην απόκτηση του Μόρα και εν συνεχεία η Μπράγκα και η Γουέστ Χαμ. Κάτι που επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερα τα λεγόμενα της ΠΑΕ.
Επειδή όμως κανείς δεν μπορεί να μιλάει με σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΚ, παρά την συμφωνία που υπάρχει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, στα γραφεία της ομάδας συνεχίζουν να έρχονται προτάσεις για παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την Ένωση. Εκτός από τα γνωστά ονόματα που εξετάζονται εδώ και μέρες και η διοίκηση βρίσκεται σε "ανοιχτή γραμμή" μαζί τους κρατώντας "ζεστό" το ενδιαφέρον, ένα ακόμα φέρεται να προστέθηκε σε αυτή τη λίστα. Πρόκειται για τον Ζούνιορ Άλβες Ορέστες, της Ναβάλ, ο οποίος αν και υπέγραψε μόλις πριν λίγο καιρό στη νέα του ομάδα, μπορεί να έρθει ως ελεύθερος και το κασέ του δεν ξεπερνάει τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Μπάγεβιτς είναι κάθετος στο θέμα του ποιος θα πρέπει να αποκτηθεί. Για τον προπονητή της Ένωσης υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης Μόρας και θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο απόκτησής του.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΡΑ..ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ !! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ..!!

Σάββατο, Αυγούστου 21, 2010

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ..

Μετά τους Πρόδρομο Νικολαΐδη και Περικλή Δορκοφίκη, ο Άκης Καλλινικίδης έγινε ο τρίτος βασικός μπασκετμπολίστας της περυσινής σεζόν που ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε και επισήμως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αβραάμ Καλλινικίδη, ενώ οριστικοποιήθηκε το τεχνικό τιμ της ομάδας που θα εργαστεί υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την παραμονή του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ομάδα μας. Το "πολυεργαλείο" συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του και έτσι, θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί στο Καρπενήσι. Ο Καλλινικίδης είναι ο τρίτος παίκτης, μετά τους Νικολαϊδη και Δορκοφίκη, ο οποίος συμφώνησε αμέσως με την προσφορά που του κατέθεσε η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε και το τεχνικό τιμ που θα δουλεύει ακατάπαυστα υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου. Συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού θα παραμείνουν ο Θανάσης Παπαχατζής και ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τιμ μάνατζερ θα είναι ο Δημήτρης Καρβέλας και φυσιοθεραπευτής ο Γιώργος Σταθόπουλος, ενώ έληξε η συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Καπώνη.
Ο Κώστας Ντάκουλας, ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους γυμναστές, προσλήφθηκε στην ομάδα μας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ντάκουλας έχει εργαστεί κατά παρελθόν στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Ηλυσιακό».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..



Απόλυτα ικανοποιημένος από την χθεσινή εμφάνιση των παικτών του, απέναντι στη Νταντί, έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι, αλλά και με τα όσα είπε στη σημερινή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, κατά την προβολή του dvd της αναμέτρησης πριν από τη σημερινή έναρξη της προπόνησης. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε λεπτομερή ανάλυση σε φάσεις που εκείνος πίστευε ότι έχρηζαν ιδιαίτερης εξήγησης και κυρίως θέλησε να τονίσει κάποια από τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν και αυτά δεν ήταν πολλά, ο προπονητής στάθηκε κυρίως σε κάποιες λάθος τοποθετήσεις των παικτών του, στην αμυντική λειτουργία, σε 1-2 κακές επιστροφές, αλλά και σε κάποιες λάθος πάσες που έγιναν στο χώρο του κέντρου, όπου οι αντίπαλοι προσπάθησαν να βγάλουν αντεπιθέσεις.
Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο στα... κακά του ματς, αλλά μοίρασε και πολλά συγχαρητήρια για κινήσεις που βγήκαν μέσα στο γήπεδο και έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα να βγει στη κόντρα, όπως και σε επιθέσεις όπου η ανάπτυξή τους έγινε σωστά από τα πλάγια. Παράλληλα, στην ομιλία του, φρόντισε να ρίξει λίγο τους τόνους και να δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια: «Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας. Παίξαμε όπως έπρεπε, όπως είχαμε πει και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τίποτα δεν έγινε με μία νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να κρατάει χαμηλούς τόνους, καθώς ακόμα η χρονιά δεν έχει αρχίσει

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΥΠΕΡΒΑΣΗ..ΜΟΡΑΣ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ;; ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΛΙΔΑ ;;..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ...

Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2010

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002