Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2010

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ...ΤΟ 1-0   ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΝΤΗ-ΚΟΛΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ..ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ...ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΑΝΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ..ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ..!!


ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ !!

Οποτε υπάρχει η δυνατότητα να πάρει εισιτήρια εκτός έδρας, η ΑΕΚ το κάνει. Μπορεί στην Τούμπα να μην πήρε, αλλά στην Καβάλα αν και δεν πήρε επίσημα είχε 3.000 οπαδούς στο πλάι της. Στο Σπλιτ την Τετάρτη κόντρα στην Χάιντουκ για λόγους ασφαλείας δεν θα πάρει, αλλά οι οπαδοί της την Κυριακή θα έχουν την δυνατότητα να πάνε στο Περιστέρι να δουν το ματς με τον Ατρόμητο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάρει 1.000 εισιτήρια για το Ατρόμητος – ΑΕΚ, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προτίθεται να πάρει και ακόμη μία διπλανή θύρα από το πέταλο του γηπέδου στα Δυτικά Προάστια. Ετσι δεν αποκλείεται η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στην προσπάθεια για το «διπλό» κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη να έχει περισσότερους από 1.000 Ενωσίτες… 
Αυτό θα διευκρινιστεί την Πέμπτη, ενώ να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 15:00.

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

H AΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ...

Με 20 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (και όχι σήμερα τελικά λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας) η αποστολή της ΑΕΚ για την Κροατία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ τη Χάιντουκ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και συμπεριέλαβε στην αποστολή, όλους τους διαθέσιμους παίκτες που είχε, αφήνοντας εκτός μόνο τους γνωστούς τραυματίες, Τζιμπούρ, Καφέ, Πατσατζογλου και Καλαμιώτη, αλλά και τον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Αντίθετα, πήρε μαζί του, τους: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς. Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Κλαούντιο Νταντόμο στην αποστολή της ομάδας, ύστερα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς (Καβάλα και Ολυμπιακό), αλλά και ο αποκλεισμός του Έντερ, παρότι ο Βραζιλιάνος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Παράλληλα, βλέπουμε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νίκο Γεωργέα, από το επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης" με τη Νταντί Γ. όταν και τραυματίστηκε. Πλέον ο μόνος... πονοκέφαλος για τον προπονητή της ΑΕΚ, εστιάζεται στους δυο παίκτες που θα αφήσει εκτός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να δηλώσει 18άδα.

TA NEA MAS...



Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνισή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο οποίος πρόσθεσε ότι έκαναν ότι τους είχε ζητήσει. Τα συγχαρητήρια έδιναν και έπαιρναν προς πάσα κατεύθυνση, αλλά δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις, κυρίως προς τους Μπερνς και Λεονάρντο για κάποια λάθη που έκαναν.


Στο τεχνικό κομμάτι ο Ισπανός είχε παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού και είχε καταλήξει ότι οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν αρκετές από τις δυνάμεις τους μετά το 60’, οπότε αν η ΑΕΚ δεν δεχθεί γρήγορα γκολ θα κερδίσει. Επίσης η πολύ καλή εμφάνιση του Σανέλ Γιάχιτς πιστώνεται σε αυτόν, αφού είναι επιλογή του να ανεβαίνουν τα πλάγια μπακ και το δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις, ώστε να προκύπτουν σωστές αλληλοκαλύψεις.


Αμυντικά Τραϊανός Δέλλας και Κώστας Μανωλάς απέδειξαν σε ένα ακόμη παιχνίδι πως αποτελούν το καλύτερο και πιο ταιριαστό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που ο Κριστιάν Νασούτι παρουσιάζεται ασταθής από αναμέτρηση σε αναμέτρηση. Η εμπειρία του «Τράι» είναι καταλυτική στην ανασταλτική λειτουργία της «Ένωσης» και δίπλα του βελτιώνεται διαρκώς και ο Μανωλάς, ο οποίος στο ντέρμπι ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος, αποφεύγοντας και μερικά από τα αβίαστα λάθη που κάνει μερικές φορές.


Συμβολαίων συνέχεια


Μετά την ευτυχή κατάληξη στο θέμα του Νάτσο Σκόκο, όλοι στην ΑΕΚ έχουν στραφεί στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ώστε να κλείσει το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές, παρόλο που υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών από τις 7 Σεπτεμβρίου. Εκτός όμως του «τρομοκράτη» υπάρχει και η περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού και έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τον Σταύρο Αδαμίδη ότι ο «Ζορό» θα μείνει.


Όσον αφορά τώρα το ταξίδι για τον αγώνα με την Χάιντουκ στο Σπλιτ για τη φάση των ομίλων του Europa League, προέκυψε ένα πρόβλημα με τη μετάβαση της αποστολής της ΑΕΚ στην Κροατία. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει απεργία για την Τρίτη και αν αυτή δεν κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, κάτι που θα κριθεί σήμερα, η «Ένωση» θα ταξιδέψει απόψε, μία μέρα νωρίτερα απ' ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί. Σίγουρα στο Σπλιτ δεν θα βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ, μια και η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 Ο ΡΟΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2010

METΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ώρα για Σπορ", ο 32χρονος Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος πριν από ένα μήνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν επιθυμεί να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε επαφή με τους "κιτρινόμαυρους".

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ !!

«Αγαπητοί παίχτες της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, σας γράφω αυτήν την επιστολή με σκοπό να σας μεταδώσω τα συναισθήματα των περισσοτέρων οπαδών της Α.Ε.Κ για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι εδώ και καιρό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξέρετε είναι ότι για τους περισσότερους από εμάς η αγωνιστική σας αξία ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή που βλέπουμε τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η αυτοπεποίθηση που έχει ο καθένας παίχτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι για εμάς είστε οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου ανεξαρτήτως το πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, και μόνο που φοράτε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, για μας που οι παππούδες μας εκδιωχθήκαν και πέθαναν για να μην αλλάξουν πίστη και κατάφεραν αυτήν την φλόγα να την μεταδώσουν μέσα από ένα αθλητικό σωματείο, σημαίνει πολλά. Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στο πρωτάθλημα και προς θεού μην το παρατήσετε, ξέρετε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βλέπετε όλα τα ματς ξεχωριστά σαν να είναι κάτι πιο σπουδαίο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σαν να σας βλέπουν και κάποιοι από ψηλά που και μόνο που υπάρχετε και υπηρετείτε την Α.Ε.Κ δακρύζουν από χαρά. Επίσης ήθελα να σας τονίσω ότι εκτός του πρωταθλήματος ,που μπορεί να είναι και το ποιο βρόμικο πρωτάθλημα του κόσμου, υπάρχουν άλλοι δυο στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν με την βοήθεια όλων σας, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη στα μάτια μας και μιλάω για το κύπελλο και για την διάκριση στην Ευρώπη.Οι ευκαιρία που σας δίνεται να γράψετε τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου είναι μοναδική, απλά πρέπει να το πιστέψετε.

Με τιμή ένας ανώνυμος οπαδός της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως
».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ..ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ...

Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη, ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι αποδέχεται με χαρά τους χαρακτηρισμούς του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού που τον αποκάλεσε περαστικό, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας, και κατέληξε: «Συγγνώμη που πανηγύρισα τη νίκη της ομάδας μου»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra», εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του κύριου Σιδηρόπουλου, τονίζοντας ότι δεν είναι ο μόνος που το έχει κάνει.

Αναφορικά δε με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Ολυμπιακού για κακή φιλοξενία, ζήτησε από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να τα κατονομάσουν συγκεκριμένα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ..ΝΙΚΗΣΑΜ Ε ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ..ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΠΟΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΡΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....

ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..!!

ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Έτσι είναι αυτά... Η ΑΕΚ τιμωρεί! Τιμωρεί την υπεροψία, τον τρόπο που μπορείς να κατακτάς τίτλους και που τις περισσότερες φορές όλη η Ελλάδα... αηδιάζει. Η ΑΕΚ λοιπόν έδωσε ξανά ένα μάθημα στον Ολυμπιακό. Όπως πέρυσι στο Καραϊσκάκη. Όπως τον Μάιο στα πλέι οφ στέλνοντάς τον να παίζει από τον Ιούλιο Ευρώπη. Απόψε ήταν και πάλι ο εξής ενάς και μοναδικός Ισμαέλ Μπλάνκο που «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό στο 90' και έδωσε στην ΑΕΚ του Χιμένεθ μία τεράστια νίκη. Μία νίκη πάθους, δύναμη, ψυχής. Χωρίς τεράστια απόδοση. Χωρίς... φαντεζί ποδόσφαιρο. Αλλά με καρδιά και δίψα ως το φινάλε να δοθεί μία χαρά μεγάλη στους 30.000 οπαδούς της ΑΕΚ που... άφησαν τη... φωνή τους στο ΟΑΚΑ. Και δόθηκε στο 90' από τον killer Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σιδηρόπουλος προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει κρατώντας 7 λεπτά καθυστερήσεις. Μάταια... Η ΑΕΚ έφυγε θριαμβεύτρια και από αυτό το ντέρμπι.

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΩ-ΘΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα έπαιρναν θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η προσέγγιση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Παύλο Διαννή, για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, με τον Αργεντινό να... πετάει τα λεφτά του μεγαλομετόχου του ΟΣΦΠ και να μένει στην ΑΕΚ, ήταν το πρώτο... χαστούκι στην ομάδα του Πειραιά. Το δεύτερο και το πιο ηχηρό όμως, θα πρέπει να έρθει μέσα στο γήπεδο. Η Ένωση φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό και αναζητάει τους τρεις βαθμούς. Νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ΑΕΚ θα μπορούσε σε αυτό το παιχνίδι να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρίσκεται στην κορυφή. Οι δύο όμως κάκιστες εμφανίσεις σε Τούμπα και Καβάλα, την άφησαν για ακόμα μία χρονιά πολύ πίσω, από νωρίς. Οι όποιες, ελάχιστες, ελπίδες έχουν απομείνει για να διεκδικήσει ο δικέφαλος κάτι καλό τη φετινή χρονιά, εξαντλούνται σε αυτό το παιχνίδι.
Νίκη που, έστω και από μακριά, κρατάει την ΑΕΚ μέσα στο... κόλπο, ισοπαλία ή ήττα, που την αναγκάζει από τώρα να κοιτάξει το Κύπελλο και την επόμενη σεζόν και ας είναι ακόμα Νοέμβρης. Παράλληλα, είναι μία καλή ευκαιρία να «ξαναζεστάνει» για λίγο τον κόσμο της. Έναν κόσμο που δεν έχει μάθει να απογοητεύεται, αλλά ζητάει επιτέλους να γελάσει λίγο το χειλάκι του. Και σήμερα θα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Ο ενθουσιασμός που υπάρχει με την ανανέωση συμβολαίου του Σκόκο. Το όνομα του αντιπάλου και ασφαλώς η παρουσία του μεγάλου Θωμά Μαύρου και η βράβευσή του, φέρνουν κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο χέρι λοιπόν των ποδοσφαιριστών είναι να τους κρατήσουν και για την συνέχεια. Αλλιώς θα πρέπει να θεωρούν και εκείνοι δεδομένο πως στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους, θα βλέπουν σκηνές ανάλογες με αυτές του Εργοτέλη.
Στα αγωνιστικά τώρα θέματα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν άφησε και πολλά πράγματα να φανούν από τις προπονήσεις που προηγήθηκαν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπάστιαν Σάχα να μπαίνουν τελευταία στιγμή στην αποστολή, τους Κώστα Μανωλά και Τραϊανό Δέλλα να επιστρέφουν μετά τις τιμωρίες τους και τον Ράφικ Τζιμπούρ να μην προλαβαίνει τελικά να δώσει το «παρών», είναι δεδομένο ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ισπανού. Από τα όσα άφησε να εννοηθούν ο προπονητής της ΑΕΚ, από ασκήσεις κυρίως που έκανε στην προπόνηση, φαίνεται ότι κατέληξε σε ένα σύστημα 4-3-3.
Ο Σάχα πιθανότατα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παίξει ο Αργυρίου, αριστερά ο Καράμπελας (δεδομένου ότι ο Λαγός υπολογίζεται για τα χαφ) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δέλλας-Μανωλάς. Στην τριάδα των αμυντικών μέσων, ο Ντιόπ θα βρίσκεται μπροστά από τα στόπερ, με τους Μάκο και Γκερέιρο να παίζουν λίγο πιο προωθημένοι. Όσο για τις τρεις θέσεις της επίθεσης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι στην κορυφή με τον Σκόκο στο ένα άκρο και τον Λαγό στο άλλο. Βέβαια, δεν αποκλείεται τελικά ο Χιμένεθ να επιλέξει τη λύση του Λαγού στα μπακ, με έναν εκ των Μπερνς ή Λεονάρντο να παίζουν στην επίθεση
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 o ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΩΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΑ ΠΑΟ..ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ..ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2010

ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ...

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Νάτσο Σκόκο στην πρώτη του συνέντευξη μετά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μιλώντας μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα Σπάτα αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει με την Ένωση ως το 2013: «Βεβαίως ήταν αυτό που ήθελα. Αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Τόσο η οικογένειά μου όσο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, μου έχουν πει να είμαι σωστός απέναντι σε αυτούς που μου συμπεριφέρονται σωστά. Τόσο ο κόσμος όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους», είπε αρχικά ο Νάτσο Σκόκο και συνέχισε: «Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στις σκέψεις και τους στόχους μου. Εγώ θα δίνω πάντα το 100% στην ΑΕΚ και θα έχω τους ίδιους στόχους. Ακόμη κι αν δεν είχα ανανεώσει εγώ θα έδινα τα πάντα για την ΑΕΚ».
Όσο για κάποια πράγματα που λέχθηκαν όλο αυτό το διάστημα ο Σκόκο είπε: «Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που εγώ δεν είπα ποτέ. Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξουν να είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 120%.Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ. Αποφάσισα να μείνω γιατί έχω μεγάλη διάθεση να εκπροσωπώ την ΑΕΚ».
Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε και για τους στόχους του: «Αυτός είναι ο στόχος που έχω. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι ένας από τους στόχους. Για να το πάρουμε όμως πρέπει να γίνουν κι άλλα».
Φυσικά ο Αργεντινός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα ήμουν τυχερός και έβαζα γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν εχω μόνο στο μυαλό μου να σκοράρω, αλλά και να κερδίσουμε. Να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, γιατι την αξίζει. Είμαι 100% έτοιμος και με διάθεση να κερδίσουμε, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό»
 

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ..Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΥΣ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ..Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2010

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ !!!

Επιτέλους τέλος: Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2013! Η Ένωση κατάφερε και κράτησε στο ρόστερ της τον ποιοτικότερο παίκτη της Σούπερ Λιγκα, αφήνοντας με την... όρεξη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έβλεπαν σαν... γλυκό τον αργεντινό παικταρά, επιδιώκοντας να τον αποκτήσουν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε και μέσω του επίσημου site της τη συγκεκριμένη επιτυχία: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013», ήταν η λιτή ανακοίνωση. Υπάρχει ωστόσο μεγάλο παρασκήνιο σε αυτή την υπόθεση.
Χθες βράδυ (όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365.gr) οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Είχε προηγηθεί μία σημαντική επικοινωνία όπου έδειξε το δρόμο της οριστικής συμφωνίας. Τελικά ΑΕΚ και Σκόκο έδωσαν τα χέρια σήμερα το μεσημέρι, ενώ όλο το πρωί (όπως σας είχε ενημερώσει επίσης το aek365.gr) υπήρχαν επαφές. Από την ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί για εμπλοκή και του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Προσπάθησαν με τον... τρόπο τους να πείσουν τους μάνατζερ του Αργεντινού ότι στην Παιανία και στον Πειραιά θα βρει ο Σκόκο όσα (θεωρούν πως) δεν ζει στην ΑΕΚ.
Μάλιστα οι δύο «αιώνιοι» προσέφεραν και παραπάνω χρήματα προκειμένου να δουν τον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος να φορά τη φανέλα τους.
Τελικά όμως μέτρησε η πίεση της διοίκησης της ΑΕΚ (και δη του Σταύρου Αδαμίδη) να κάνει τον Σκόκο ηγέτη στη νέα ΑΕΚ, η επιθυμία του Χιμένεθ, μα κυρίως και αυτή του ίδιου του παίκτη. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για ένα σήριαλ που κράτησε για μήνες. Ο Σκόκο υπέγραψε ως το 2013 και η ΑΕΚ κρατά στο ρόστερ τον Αργεντίνο παικταρά.

AMYNTIKH ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...

Έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ δίνει στις τελευταίες προπονήσεις ο Μανόλο Χιμένεθ. Το παθητικό 13 γκολ σε 11 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, αλλά κα 9 τερμάτων σε 4 ματς στο Europa League, μόνο κολακευτική επίδοση δεν αποτελεί και ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση.

Επανέλαβε στους παίκτες του πως η αμυντική λειτουργία είναι καθήκον όλης της ομάδας κι όχι μόνο της οπισθοφυλακής και ζήτησε πίεση που να αρχίζει από την επίθεση, ενώ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δοκίμασε δύο διαφορετικές τετράδες στην άμυνα. Μία με Αργυρίου, Νταντόμο, Γιάχιτς και Δέλλα κι άλλη μία με τους Γεωργέα, Νασούτι, Μανωλά και Καράμπελα.


Ο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ΑΕΚ με ενισχυμένο κέντρο και σύστημα 4-3-3, τοποθετώντας τον Λαγό στα χαφ-όπως συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για τις θέσεις του κέντρου, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα προλάβουν οι Σάχα και Μπλάνκο, αλλά και αν κριθεί έτοιμος να παίξει βασικός ο Ντιόπ. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Πατσατζόγλου και Καφές.


Από αναμονή σε αναμονή


Ούτε χθες έκλεισε το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο και οι εξελίξεις μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα, ίσως και ακόμη παραπέρα. Χθες συνεχίστηκαν οι επαφές των μάνατζερ του Αργεντινού με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά είναι πλέον σαφές πως ο παίκτης θέλει να κερδίσει χρόνο περιμένοντας προφανώς κάτι από το εξωτερικό. Ομοίως και ο Ράφικ Τζεμπούρ, που παρότι έχει συμφωνήσει, δεν έχει υπογράψει, ενώ ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος, αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα χωρίς όμως να έχει οριστεί ακόμη κάποιο ραντεβού με την ΠΑΕ.


Κανένα ενδιαφέρον για Γκέντσογλου


Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από τη διοίκηση της Τζένοα η φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Σάββα Γκέντσογλου. «Δεν μας ενδιαφέρει η περίπτωση Γκέντσογλου. Δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει καν η σκέψη να δώσουμε 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ κι ούτε πρόκειται να το κάνουμε», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Καποτζούκα .

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ Β ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΟΣΦΠ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ..ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ..ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΖΟΡΡΟ..

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, τρεις μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Μανόλο Χιμένεθ (σαφώς λιγότερα από προηγούμενα παιχνίδια), ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παντελής Καφές, Ραφίκ Τζιμπούρ και Χρήστο Πατσατζόγλου, αλλά ούτε και στον νεαρό Σταμάτη Καλαμιώτη, καθώς όλοι τους συνέχισαν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Κάτι που σημαίνει πως εκτός από τους... γνωστούς και ο Αλγερινός επιθετικός, που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το «παρών» στο ματς του Σαββάτου, τέθηκε νοκ άουτ. Αν θα μπορούσε να βρεθεί ένα ευχάριστο από τη σημερινή προπόνηση, είναι το πρόγραμμα των Ίσμαελ Μπλάνκο και Σεμπάστιαν Σάχα.
Οι δύο Αργεντινοί που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, γυμνάστηκαν ατομικά υπό τις οδηγίες του Πανταζή και αυτό είναι ένα σημάδι πως ο αγώνας δρόμου για τη συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συνεχίζεται. Το γεγονός πως δεν έκαναν θεραπεία μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, αφήνει ελπίδες πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ και ο Ισπανός θα έχει δύο επιπλέον λύσεις στα χέρια του, για τον καθοριστικό αγώνα του ΟΑΚΑ. Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να μιλάει με σιγουριά, αλλά τουλάχιστον είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα πως τελικά και οι δύο θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών», κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση.
 ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ..ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ..ΕΧΟΥΜΕ ;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΤΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ..ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ..

AKOMH O YΔΡΑΥΛΙΚΟΣ..

Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρούσε ότι μέχρι την Τετάρτη, η πλευρά του Νάτσο Σκόκο θα απαντούσε στην πρόταση της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου. Όμως, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της Ενωσης και οι μάνατζερ του ακόμα μελετούν την πρόταση (σχεδόν ένα εκατ.ευρώ πάγιες αποδοχές, συν μπόνους) και η τακτική τους δείχνει ότι θέλουν να «κερδίσουν» και άλλο χρόνο… Αυτό φάνηκε μάλιστα μετά την σημερινή επικοινωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Σκόκο. Ο εκπρόσωπος του «υδραυλικού» τόνισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι μελετούν την πρόταση, την θεωρούν πολύ καλή, αλλά ακόμα υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα στο οικονομικό κομμάτι και θέλουν να ικανοποιηθεί πλήρως και σε όλα τα επίπεδα ο πελάτης τους. Για αυτό και σήμερα συζητήθηκαν ξανά λεπτομέρειες της πρότασης (μπόνους και δόσεις).
Η πλευρά του Σκόκο εν ολίγοις ενημέρωσε τον Αδαμίδη ότι δεν προτίθενται να απαντήσουν μέχρι αύριο Τετάρτη στην πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, ενώ δύσκολα θα γίνει αυτό και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ετσι, οι όποιες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι θα μετατεθούν την επόμενη εβδομάδα με την πλευρά Σκόκο να «κερδίζει» χρόνο και να δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την υπόθεση. Ωστόσο, η ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες δικαιούται να αισιοδοξεί για την υπόθεση, ενώ η πληροφορία για την Λεβερκούζεν δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά των μάνατζερ του παίκτη…

Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2010

ΠΑΤΣΑ ΤΕΛΟΣ ;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ..!!!

  Η εμφάνιση του Χρήστου Πατσατζόγλου στο ματς με την Καβάλα φαίνεται πως ήταν η τελευταία ευκαιρία που δόθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ στον έμπειρο αμυντικό της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο 31χρονος δεξιός μπακ έχει απογοητεύσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του (που δεν είναι και λίγες) με την κιτρινόμαυρη φανέλα και πολύ δύσκολα θα ξαναχρησιμοποιηθεί από τον Ισπανό τεχνικό. Τη δεδομένη στιγμή η απόφαση μοιάζει ειλημμένη από την πλευρά του προπονητή αλλά και της διοίκησης, πως ο παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, αφού πλέον δεν υπολογίζεται, για αυτό θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του τον Γενάρη. Έξι, δηλαδή, μήνες πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ΑΕΚ (είχε υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο).
Από κει και πέρα, ο προπονητής δείχνει προβληματισμένος και για την απόδοση κάποιων άλλων παικτών της ομάδας και είναι αποφασισμένος να τους κάνει αυστηρές συστάσεις. Παίκτες που είτε στις προπονήσεις δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται σωστά, για αυτό δεν παίρνουν και τις ευκαιρίες που τους αναλογούν, είτε άλλοι που στις προπονήσεις βγάζουν... μάτια και στις επίσημες υποχρεώσεις παρουσιάζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα. Για αυτό δεν αποκλείεται, ακόμα και στη σημερινή προπόνηση, να μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά και να προσπαθήσει να βρει τι είναι αυτό που φταίει και υπάρχουν αυτές οι μεταπτώσεις. Και οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν είναι και λίγες.
  Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε και  η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά την επιβεβαίωση πως Καφές, Σάχα και Πατσατζόγλου (που δύσκολα θα υπολογιζόταν έτσι και αλλιώς) θα απουσιάσουν από το ντέρμπι του Σαββάτου, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Ένωσης προστέθηκε στους «πονοκεφάλους του Μανόλο Χιμένεθ. Ο λόγος για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, υπέστη διάταση αριστερού οπίσθιου μηριαίου και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα πρόβλημα που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει -όπως όλα δείχνουν- και ο Ράφικ Τζιμπούρ).

EKTOΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ για την κατάσταση του Παντελή Καφέ ο οποίος αποχώρησε στο 69΄ λεπτό στον αγώνα με την Καβάλα με πρόβλημα τραυματισμού. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υπεβλήθη ο αρχηγός της Ενωσης έδειξε ότι υποστεί ρήξη συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής.

Φυσικά ο έμπειρος αμυντικός χαφ της ομάδα χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως και οι άλλοι δύο τραυματίες, οι οποίοι αποκόμισαν θλάση πρώτο βαθμού. Ο λόγος για τον Χρήστο Πατσατζόγλου ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο και τον Σεμπάστιαν Σάχα στον αριστερό προσαγωγό. Αμφότεροι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΤΡΕΙΣ Ή ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ;; Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ..ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !! .ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ;;

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010

ΤΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ;;

Η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ δεν απογοήτευσε μόνο τον κόσμο της ομάδας, αλλά προβλημάτισε έντονα, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα, δεν θα μπορούσαν να καθυστερήσουν. Περιθώρια άλλωστε δεν υπάρχουν. Για αυτό σήμερα το πρωί, υπήρξε συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου το «παρών» έδωσαν οι Αδαμίδης, Χιμένεθ, Μορίγια, Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης, σε μία κουβέντα που διήρκησε για περίπου 2,5 ώρες. Από τον χρόνο άλλωστε που αφιέρωσαν όλοι τους, μπορεί κανείς να καταλάβει πως δεν ειπώθηκαν λίγα πράγματα, αλλά όλα όσα αφορούν το... αύριο της ΑΕΚ. Και δεν ήταν και λίγα. Αναφορά έγινε στην κάκιστη χθεσινή εμφάνιση, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από εδώ και στο εξής και φυσικά οι απαραίτητες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν τον Γενάρη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, αρχικά ανέφερε τους προβληματισμούς του και έκανε μία αναλυτική παρουσίαση των όσων προβλημάτων έχει αντιληφθεί το διάστημα που εργάζεται στην ομάδα. Τα οποία βέβαια έχουν να κάνουν με το αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά θέματα του συλλόγου. Για αυτό άλλωστε δίπλα του βρισκόταν και ο στενός συνεργάτης του και δεν παρουσιάστηκε μόνος του ο Ισπανός σε αυτή τη συζήτηση. Παράλληλα, ο προπονητής της Ένωσης ήταν ξεκάθαρος ως προς τα συμβόλαια που... καίνε. Ο Χιμένεθ τόνισε πως η παρουσία των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, είναι αναγκαία στην ομάδα. Όσο για τις μεταγραφές, υπήρξε ένα συγκεκριμένο πλάνο που παρουσίασε ο Ανδαλουσιάνος προπονητής. Τρεις παίκτες !!! το λιγότερο είναι η εισήγησή του και θα είναι για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ «φωνάζει» πως χρειάζεται ενίσχυση.
Από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης, δεν αποκλείεται αν ζητήσει εξηγήσεις από τους παίκτες, για την τελευταία αποκαρδιωτική εμφάνισή τους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, είναι πιθανό να μεταβεί αύριο στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, λόγω του σημερινού ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές και να τους μιλήσει. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μπροστά και θα θελήσει να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.
 

ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ..Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!

Η πρωτοβουλία της ΑΕΚ να τιμώ τους παλαιμάχους της συνεχίζεται και αυτή τη φορά είναι η σειρά ενός παίκτη-μύθου του συλλόγου. Ο λόγος για τον Θωμά Μαύρο στον οποίο θα είναι αφιερωμένο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της να βραβεύει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με πολυετή προσφορά στον σύλλογο και το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 27/11, 19.30) είναι αφιερωμένο στον μεγάλο σκόρερ Θωμά Μαύρο.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Σταύρος Αδαμίδης, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον κ. Μαύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα βραβεύσει τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης μετά τη λήξη της.
Ο Θωμάς Μαύρος ήρθε στην ΑΕΚ το 1975 από τον Πανιώνιο και ξεκίνησε να αγωνίζεται την περίοδο 1976-77, όταν η ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA με τον ίδιο να σημειώνει τρία καθοριστικά γκολ. Έμεινε στον σύλλογο μέχρι το 1987 και στο μεσοδιάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1978, 1979), δύο Κύπελλα (1978, 1983), τρεις φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (1978, 1979, 1985) και το ασημένιο ευρωπαϊκό παπούτσι το 1979.
Είναι ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, με 260 γκολ (τα 174 με την ΑΕΚ) και κατά κοινή παραδοχή ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός της τελευταίας 35ετίας»

ΕΚΤΡΩΜΑ !!

Σχεδόν… τρελαμένος από το χθεσινό  έκτρωμα της ΑΕΚ ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ που μετά το τέλος του αγώνα μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους παίκτες του που φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα δώρα… Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας. Ξυπνήσαμε αργά... Περάσανε 16 χρόνια από τότε που πήραμε τίτλο, ας γίνουμε λίγο σοβαροί. Να γίνουμε σοβαροί, γιατί δεν είμαστε…» είπε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ;; Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ;; Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ;; ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ;; Ο ΚΟΣΜΟΣ ;; ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΠΙΚΡΑ..ΠΑΛΙ ΑΗΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ..ΠΑΛΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ !!

Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..!!

Σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει το έργο που έχει εκπονήσει για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης. Μιλώντας στο Score παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων όπου και θα γίνει παρουσίαση: «Είχαμε μία ακόμη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι έχω προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό. Έχουμε προνοήσει για όλα τα θέματα και κυρίως να μην είναι το γήπεδο κοντά στις πολυκατοικίες. Είναι ένα εναλλακτικό σχέδιο που δίνει τη δυνατότητα της επιλογής. Το σίγουρο είναι ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα προσθέσει πράσινο στην περιοχή και δεν θα το στερήσει. Ό,τι χρησιμοποιήσουμε, θα το αντικαταστήσουμε εις διπλούν. Θεωρώ ότι το σχέδιο αυτό θα το αγκαλιάσει ο κόσμος και θα το δεχθεί. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε στους καταστηματάρχες, λόγω των ήπιων εμπορικών χρήσεων. Θα έχει και φωτοβολταϊκή οροφή και πολλές άλλες πρωτοτυπίες. Χαίρομαι πολύ γι' αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει. Μετά τις γιορτές πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε γνωστές τις λεπτομέρειές μας», είπε ο Στέλιος Αγιοστρατίτης προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου όπου και θα παρουσιαστεί το έργο.
 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ..!!

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε νωρίς χθες το απόγευμα το αεροδρόμιο της Καβάλας, για την αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, στο «Ανθή Καραγιάννη». Η έλευσή της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και παρά την «δύσκολη» ώρα (ακόμα ήταν ανοιχτά τα καταστήματα), περίπου 50 Ενωσίτες οπαδοί βρέθηκαν εκεί και αποθέωσαν τους παίκτες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε τις... εντυπώσεις, καθώς το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου. Παράλληλα, υπήρξαν και συνθήματα κατά του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο υπήρξε συνάντηση και με την μπασκετική ομάδα της Καβάλας, που ταξίδευε για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ..ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΛΕΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ....ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ...

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ...

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010
Έκπληξη με Ιντζόγλου
Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 - 14:58
Καρβουνιάρης Θοδωρής

Έκπληξη με Ιντζόγλου

Mέγεθος κειμένου
Μικρό μέγεθος γραμμάτων Μεσαία μέγεθος γραμμάτων Μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
Bookmark & Share
Bookmark and Share

Ο Ισπανός παίρνει μαζί του στην Καβάλα για πρώτη φορά φέτος τον 23χρονο μέσο - Μέσα στην αποστολή οι Σκόκο, Γιάχιτς - Εκτός ο Νταντόμο!



Μία έκπληξη επιφύλαξε η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός στην 19άδα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος τον Λευτέρη Ιντζόγλου! Μέχρι και πρόσφατα ο 23χρονος αμυντικός χαφ (που είχε εκπλήξει στην προετοιμασία με το ώριμο παιχνίδι του και τις σωστές μεταβιβάσεις του) αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Τώρα ο Χιμένεθ του δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει εν πρώτης με την ομάδα και το επόμενη βήμα φυσικά για τον ίδιο τον παίκτη είναι να βρεθεί στη 18άδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός του Νταντόμο! Ο Ουρουγουανός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Χιμένεθ αν και τον είχε με τους βασικούς στο οικογενειακό δίτερμα την περισσότερη ώρα, εν τέλει αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Τούτο σημαίνει ότι η θέση του αριστερού μπακ θα καλυφθεί από τον Λαγό σε ένα ακόμη παιχνίδι. Στα σημαντικά της αποστολής φυσικά η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο μετά από ένα μήνα απουσίας, όπως και του Γιάχιτς.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα για την Καβάλα: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΝΟΤΕΣ....

Σήμερα μετά το τέλος της χθεσινής  προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» και ετοιμάστηκαν για την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας ενόψει των Χριστουγέννων. Εκεί ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης εκτός των Καλαμιώτη, Φροξυλιά, Νικόλτση και Μοσχονά που έλειπαν με την δεύτερη ομάδα που ταξίδευε για την Καβάλα, λόγω του αυριανού αγώνα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι ατάκες… απολαυστικές και οι διάλογοι σπαρταριστοί ανάμεσα στους παίκτες της Ενωσης που πέρασαν καλά ξεχνώντας για λίγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φόρεσαν τα κουστούμια τους (με γραβάτες) και ο Χρήστος Πατσατζόγλου ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Κώστα Μανωλά λέγοντας «Θέλω μία φωτογραφία μαζί σου, γιατί μία μέρα θα παίζεις στην Μπαρτσελόνα και θέλω να δείχνω την φωτογραφία στους φίλους μου…». Εκεί έπεσε το «πρώτο γέλιο» και για το «δεύτερο» φρόντισε ο Τραϊανός Δέλλας… Η φωτογράφηση περιελάμβανε κουτιά με δώρα και μπάλες που κρατούσαν οι παίκτες. Ο Ράφικ Τζιμπούρ κρατούσε ένα χρυσό πακέτο και ο «Τράϊ» περνώντας μπροστά του τον ρώτησε «Βόμβα έχεις μέσα Ράφικ;» με όλους τους παρευρισκόμενους και τον Γαλλοαλγερινό να πέφτουν… κάτω από τα γέλια.
Ο Κώστας Μανωλάς από την πλευρά του με το κουστούμι έμοιαζε με… γαμπρό (όπως και οι περισσότεροι). Του ζητήθηκε από Πατσατζόγλου και Δέλλα να κουμπώσει το κουστούμι του και εκείνος απάντησε «Που να ξέρω ρε παιδιά; Δεν έχω παντρευτεί, όπως εσείς…». Στην συνέχεια ο Λεονάρντο πήρε την φωτογραφική μηχανή και άρχισε να αποθανατίζει τους συμπαίκτες του και αυτοί πόζαραν σαν κανονικά μοντέλα!
Το φόντο της φωτογράφησης ήταν λευκό ελέω Χριστουγέννων με χιόνια και ο Μανόλο Χιμένεθ με το χαμόγελο στα χείλη πόζαρε στον φακό, ενώ καμάρωνε το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα του με αστεία, πειράγματα και όμορφες ατάκες που του τις μετέφραζε συνεργάτης του.

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002