Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2011

ΜΑΤ ΑΠΟ ΧΙΜΕΝΕΘ..

Ενας ευτυχισμένος Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, δίπλα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όμως παράλληλα ο τεχνικός της ΑΕΚ φρόντισε μέσα από τις δηλώσεις του να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και να ζητήσει προσήλωση στην ομάδα και να συνεχιστεί η καλή δουλειά που «αρχίζει και φαίνεται». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χιμένεθ:
Το ματς εξελίχθηκε όπως το περιμένατε ή ήταν πιο δύσκολο;
«Πρώτα απ' όλα να πω ότι η δουλειά βραβεύεται. Και εμείς έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Το δουλέψαμε για να κερδίσουμε. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι κερδίσαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε καλό τακτικά παιχνίδι, γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί για να παίξεις απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να έχεις 120%».
Είπατε ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια, αρκεί το αποτέλεσμα να μην είναι καταστροφικό. Το 0-2 είναι πιστεύετε καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό;
«Καταστροφικό δεν νομίζω να είναι. Η ΑΕΚ έκανε καλό παιχνίδι, τακτικά, τελειώματα, κυκλοφορία. Δεν είναι ότι δεν λειτούργησε καλά κάτι στον Παναθηναϊκό. Εμείς κάναμε καλή δουλειά. Στο γήπεδο ήταν δύο καλές ομάδες και εμείς πιο αποτελεσματικοί».
Εκτός από την τακτική βοήθησε και το γεγονός ότι ο Σισέ δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε;
«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Σισέ. Είναι κάτι παραπάνω. Βεβαίως είναι σημαντικός παίκτης κι αν τον εξουδετερώσεις έχεις κερδίσει ένα μεγάλο βαθμό. Κυριώς ο λόγος που ανέλαβαν οι παίκτες, που το πρωί είχαμε πει τι έπρεπε να κάνουν, έφερε το αποτέλεσμά του και νομίζω ότι μόνο η δουλειά καθρεπτίζει το αποτέλεσμα. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο, ξέρετε, είναι λίγο περίεργο, αφού υπάρχουν στιγμές που αν και τα κάνεις όλα καλά δεν έρχονται όπως θες»
Μετά το 0-2 είναι η ΑΕΚ φαβορί;
«Έχουμε ένα πλεονέκτημα. Δεν είμαστε πλέον στο 50-50. Όλα εξαρτώνται από εμάς πλέον. Φυσικά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι να παίξουμε και θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε και εκείνο, γιατί δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα έκπληξης. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός».
Η ΑΕΚ συμπλήρωσε με σας στον πάγκο τρεις νίκες σε ντέρμπι χωρίς να δεχθεί και γκολ μάλιστα. Υπάρχει άλλη ψυχολογία στους παίκτες;
«Υπάρχουν παιχνίδια που από μόνα τους σου δίνουν κίνητρα. Θεωρώ για έναν προπονητή σε αυτό το κομμάτι δουλειάς είναι πιο εύκολο. Στα ντέρμπι ο ποδοσφαιριστής έχει ένα κίνητρο από μόνος του, ενώ σε κάποια άλλα παιχνίδια χρειάζεται να υπάρχει προσοχή μεγαλύτερη από εμάς. Πιθανότητα σε αυτά τα παιχνίδια, εμείς οι προπονητές, να πρέπει να χαλαρώσουμε τους παίκτες να μη μπαίνουν με νευρικότητα στο γήπεδο. Θεωρώ όμως ότι αυτή η δουλειά που κάνουμε από τα Χριστούγεννα και μετά φαίνεται. Έχουμε μπει σε ένα καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Αυτή η ομάδα χρειαζόταν... αέρα. Χρειαζόταν ανάσες και το εκμεταλλευτήκαμε, όταν δεν είχαμε την περίοδο της πίεσης των αγώνων. Και τώρα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Απαιτούμε πολλά περισσότερα για να πετύχουμε στόχους. Θέλει μεγάλη θυσία και πολλή δουλειά. Ελπίζω οι παίκτες να συνεχίσουμε με αυτή τη συμπεριφορά. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος που κερδίσαμε 0-2, αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002