Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ !!

Όταν παίζει σαν ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Το περίεργο είναι ότι η ΑΕΚ παίζει σαν... ΑΕΚ όχι ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν όμως γίνονται στο γήπεδο αυτά που πρέπει τότε αυτή η ομάδα μπαίνει μέσα και καθαρίζει... αέρα τα ματς. Το τελικό 1-3 στις Σέρρες ήταν απόδειξη ότι σήμερα η ομάδα ήταν καλή. Ήταν εξαιρετική, όπως ήταν στη Λάρισα, στο Χαριλάου, στη Σκωτία και στην Κροατία απέναντι στη Χάιντουκ. Στις μοναδικές δηλαδή φετινές εκτός έδρας νίκες της. Σήμερα πρόσθεσε ακόμη μία. Με τους Λυμπερόπουλο (δις) και Μπλάνκο σκόρερ, με τους Γκερέιρο, Σκόκο εξαιρετικούς οργανωτικά, τον Λαγό να δίνει πολλές βοήθειες στον Καράμπελα και τον Μανωλά, τον Δέλλα, τον Μάκο και τον Σάχα να παίζουν όπως πρέπει κρατώντας τον Πανσερραϊκό όταν έπρεπε (εκτός από μία φορά στο γκολ του Γεωργιάδη στο 44') μακριά από το γκολ.

Καιρό είχε να παίξει η ΑΕΚ τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο στο πρώτο ημίχρονου του σημερινού αγώνα. Μία ΑΕΚ με επιθετικό πνεύμα, μία ΑΕΚ που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο μα κυρίως πώς να το πάρει. Ένα εκπληκτικό γκολ στο 9' από εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο και ανάποδη κεφαλιά του Μπλάνκο στην κίνηση (θυμίζοντας παλιές καλές εποχές που οι Τσιάρτας - Νικολαϊδης συνδυάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στα στημένα). Ενα φανταστικό δεύτερο τέρμα με τον Λυμπερόπουλο στο 38' και ενώ η μπάλα άλλαξε οκτώ φορές πόδια (!) χωρίς να γίνει το παραμικρό λάθος, με κίνηση στο χώρο και δύο αλλαγές παιχνιδιού, η ΑΕΚ ήταν επιβλητική στα 40 πρώτα λεπτά του αγώνα νικώντας κατά κράτος 2-0 τις Σέρρες. Με το 4-2-3-1 και τον Γκερέιρο δίπλα στο Μάκο, τον Λαγό με τον Σκόκο σαν εξτρέμ να μην αλλάζουν καθόλου πλευρές η ΑΕΚ είχε συνοχή στο παιχνίδι της, έχοντας ως βασικό της πλεονέκτημα την πίεση ψηλά στην άμυνα του Πανσερραϊκού, με τους Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο να κάνουν εξαιρετικά τη συγκεκριμένη δουλειά. Αποτέλεσμα είχε να υπάρχουν κλεψίματα και να δημιουργούνται έξτρα επιθέσεις. Αν μάλιστα υπήρξε καλύτερη τελική σωστή επιλογή ή πάσα, τότε η ΑΕΚ θα «κλειδώσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Είχε μάλιστα και δύο καλές φάσεις με τον Σκόκο να πετύχει ακόμη δύο γκολ, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Αργεντινό. Ο Πανσερραϊκός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει στην αποφασιστική και δυναμική ΑΕΚ. Παρ' ταύτα ακόμη και μετα το 0-2 δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 44' ο Γεωργιάδης (που η ΑΕΚ τον παρακολουθεί στενά) μπήκε ξανά στη διεκδίκηση αποτελέσματος πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ έξω από την περιοχή και ενώ η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ κάλυπτε χώρους, μη έχοντας το μυαλό της στη μπάλα.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ δεν είχε την ιδια απόδοση με εκείνη του πρώτου μέρους. Ωστόσο η ομάδα παρά το γκολ που δέχθηκε ένα λεπτό πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, τέρμα που ανέβασε ψυχολογικά τον Πανσερραϊκό, έδειξε χαρακτήρα. Με καλή αμυντική συνολική λειτουργία, με όχι και τόσο καλή κυκλοφορία μπροστά, αλλά μετά την απόφαση του Χιμένεθ να διορθώσει το λάθος του στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, περνώντας εκ νέου τον Σκόκο δεξιά, η ΑΕΚ έδινε ακόμη πιο επικίνδυνη επιθετικά. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ έδειξε σοβαρή αμυντική λειτουργία, μη επιτρέποντας στις Σέρρες να φτάσουν στο 2-2. Και από τη στιγμή που η Ένωση ήταν σωστή αμυντικά, το τρίτο γκολ θα ερχόταν. Ήρθε στο 69' με τον Λυμπερόπουλο, ωστόσο ακυρώθηκε (ενδεχομένως και λανθασμένα αφού ο Λύμπε ήταν πίσω από τη μπάλα όταν του έγινε η τελική πάσα). Η άμυνα του Πανσερραϊκού είχε «ανοίξει» και η ΑΕΚ με τον Γεωργέα να βγαίνει από τα δεξιά κέρδισε πέναλτι στο 81', με τον Λυμπερόπουλο ένα λεπτό αργότερα να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-3. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά. Η ΑΕΚ πέρασε... αέρας από τις Σέρρες πραγματοποιώντας μετά από καιρό στο πρωτάθλημα επιβλητική εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002