Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ..

«Τριπλή» χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα που σημαίνει πολλά για την ομάδα: «Θεωρώ ότι αυτή η νίκη είναι τριπλή νίκη. Πρώτα απ' όλα κερδίσαμε μια ομάδα η οποία είναι πολύ καλή και δύσκολη. Παράλληλα ξεκουράσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες και δώσαμε... ζωή σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολλές φορές. Είναι μια νίκη για όλη την ομάδα. Ήμουν σκληρός με τους παίκτες όλη την εβδομάδα. Σε κάποιους μίλησα πολύ σκληρά. Τους είχα πει πως για να αντιπροσωπεύουν την ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πάντοτε έτοιμοι γιατί χρειαζόμαστε ένα καλό και γεμάτο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος για πολλά πράγματα. Ο Αραμπατζής είχε να παίξει καιρό, ο Αργυρίου το ίδιο. Ο Νταντόμο είχε καιρό να ξεκινήσει βασικός. Ο Μίτσελ έπαιξε μετά από καιρό, ενώ οι Καφές και Γκέντσογλου επέστρεψαν από τραυματισμούς. Ο Λεονάρντο και ο Έντερ είχαν καιρό να παίξουν επίσης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά έχω πειστεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ένα... ατύχημα», είπε ο Χιμένεθ, που στη συνέχεια αποκάλυψε:
«Πιστεύω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου μελετούσα ένα ματς (σ.σ. αυτό με την Ξάνθη) και παράλληλα κοιτούσα ένα άλλο (σ.σ. αυτό με τον ΠΑΟ). Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που προσπαθούσε να με πείσει κάποιος συνάδελφός σας για το πως πρέπει να είναι οι επαγγελματίες, σήμερα αποδείχτηκε ότι για να είμαστε επαγγελματίες δεν χρειαζόμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Οι επαγγελματίες είναι αυτοί που βγαίνουν με φορείο».
Παράλληλα ο προπονητής παραδέχθηκε ότι ήταν σκληρός με κάποιους παίκτες: «Ήμουν σκληρός μαζί τους και εμπιστεύτηκα παίκτες που δεν έπαιζαν. Παίκτες που τους έχετε κρίνει σκληρά εσείς αλλά και ο κόσμος. Ήταν η ευκαιρία τους για να τα δώσουν όλα. Αν δεν το έκαναν ίσως να μην υπήρχε μέλλον γι' αυτούς».
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη του γίνει ερώτηση για το επιτυχημένο ντεμπούτο του Μίτσελ, με τον Χιμένεθ να τονίζει: «Αυτό που έδειξε σήμερα ο Μίτσελ ήταν η ποιότητα κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα. Πρέπει να προσαρμοστεί στο αργό, με την μπάλα στα πόδια, ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά με ένταση χωρίς αυτή. Θα το αποκτήσει σιγά σιγά όπως και οι υπόλοιποι που θα έρθουν. Έχουμε φέρει καλούς παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν έχουμε μπροστά μας προετοιμασία και παλεύουμε ενάντια στον χρόνο. Ξεκουράσαμε παίκτες κάτι που όμως δεν εγγυάται νίκη την Τετάρτη».
Καταλήγοντας ο προπονητής ρωτήθηκε σχετικά με τη φήμη που θέλει τον Λεονάρντο να δίνεται στην Λάρισα και στην ΑΕΚ να έρχεται ο Ιγκλέσιας, με τον Χιμένεθ να αφήνει τα πάντα ανοιχτά: «Αυτή τη στιγμή το καλύτερο είναι να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μετά το... βραδινό. Ο Ιγκλέσιας είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, ο Λεονάρντο άνοιξε το σκορ. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον έναν για να εξυψώσω τον άλλο. Ο Λεονάρντο έκανε ένα καλό ημίχρονο. Κάνει πολύ σοβαρή δουλειά και σήμερα μου «απάντησε» θετικά με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Αν ο Λεονάρντο πρέπει να φύγει για το καλό της ομάδας θα φύγει. Αν θα πρέπει να μείνει για το καλό της ομάδας, τότε θα πρέπει να παλέψει. Τώρα, δέκα παρά τέταρτο ο Λεονάρντο είναι παίκτης της ΑΕΚ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002