Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ..!!

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι πολύς κόσμος βρισκόταν σε μεγάλο δίλλημα. Ζωφριά ή Βύρωνας. Μπάσκετ ή χάντμπολ. Τελικά όπου και αν βρισκόντουσαν οι Ενωσίτες θα πανηγύριζαν μεγάλες νίκες. Και όσοι τελικά επέλεξαν να είναι δίπλα στη Βασίλισσα, μπορεί να μην πανηγύρισαν την πρόκριση στους 8 της Ευρώπης, αλλά αναμφίβολα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άλλη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά του Κορωνιού, που ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στο Περιστέρι για να διατηρούν τις ελπίδες τους για παραμονή στην Α1. Και τα κατάφεραν με την δυναμική παρουσία του λαού της ΑΕΚ, που εισάκουσε το κάλεσμα της ομάδας και από το πρώτο λεπτό ήταν συγκλονιστικός. Τα υπόλοιπα έγιναν στο παρκέ.
Η ΑΕΚ νίκησε 64-60 το Περιστέρι και ξόρκισε όλες τις «κατάρες» μαζί. Νίκησε έπειτα από 8 συνεχόμενες ήττες. Νίκησε για πρώτη φορά εντός του 2011 στην έδρα της. Δέχθηκε 60 πόντους, ήτοι εντός του στόχου Κορωνιού (σ.σ. που είχε βάλει όριο το 65). Πέτυχε ο Κορωνιός την πρώτη νίκη στην καριέρα του στην Α1. Ο Μπάμπης Καραμανλής, που χειροκροτήθηκε θερμά, σχεδόν ...δικαιώθηκε, καθώς περισσότεροι από 2 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στη Ζωφριά. Η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα σωθεί, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς.
Το Περιστέρι «έκανε πάρτι» κάτω από τα καλάθια της ΑΕΚ στο ξεκίνημα, με τον Λούμπι (που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, αλλά έπαιξε) να μην έχει αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι κινήθηκαν καλύτερα όμως στην επίθεση σε σχέση με προηγούμενα ματς. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 24-21 και έδειξε διάθεση να διεκδικήσει την παραμονή της. Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τρίποντο Νικολαίδη και το σκορ στο 27-21, γεγονός που ανάγκασε νωρίς τον Πεδουλάκη να πάρει τάιμ άουτ, αλλά χωρίς τον Λούμπι που τον αντικατέστησε προσωρινά, η ομάδα του έχασε δυνάμεις.
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε προς το χειρότερο στην δεύτερη περίοδο, αλλά και για τις δύο ομάδες. Ο Νικολαίδης έγραψε πάλι με τρίποντο το 30-21 στο 13΄ σκορπίζοντας, πάντως, ενθουσιασμό στην εξέδρα. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός. Έκανε βεβιασμένες επιθέσεις. Τα σουτ από μακριά δεν βρήκαν στόχο. Ο Μπόιντ (που πήρε προσωρινά τη θέση του Καστλ) δεν ανταποκρίθηκε στην οργάνωση. Το Περιστέρι εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της «Ένωσης» και μείωσε 33-26. Η περίοδος έκλεισε με επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο... 9-5!
Στην τρίτη περίοδο οι ομάδες ξεκίνησαν με διάθεση να παίξουν επιθετικά. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 38-30 με το Νικολαίδη να αναδεικνύει ηγετικά χαρακτηριστικά και με τον Μάντιτς να υποβοηθά. Το Περιστέρι ευτύχησε να έχει τον Βρκιτς (σ.σ. εξαιρετικός σουτέρ) στην επίθεση και να διατηρείται στο ματς. Οι ατομικές εξάρσεις υπερκέρασαν τα συστήματα των προπονητών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 45-34 στο 25΄, αλλά τίποτε δεν πρόδιδε ότι ήλεγχαν το ματς. Το Περιστέρι βελτιώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και πέτυχε να μειώσει 45-38 στο 27΄. Ο Κοχαντάρεβιτς υπέπεσε στο τρίτο φάουλ στο 28΄, ο Κορωνιός τον αντικατέστησε παρά την ...παράκληση του (ατίθασου επί εποχής Γκέκου) Σέρβου, που του φώναξε «άσε με». Η ΑΕΚ προηγήθηκε, πάντως, 53-42 στο 29΄ και έμελε να δει κανείς αν μπορεί να διαχειριστεί -αυτή τη φορά- την υπεροχή της στο σκορ. Ο Κορωνιός έριξε στο ματς τον ξεχασμένο Καλλινικίδη, καθώς ήθελε να δώσει έμφαση στην άμυνα και διατηρήσει την πρωτοπορία.
Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Σκοτ υπέπεσε στο τέταρτο φάουλ, αλλά ο Πεδουλάκης πήρε το ρίσκο και τον κράτησε στο παρκέ, καθώς ο Σκοτ έδινε μάχες με αντίπαλο το Ντικούδη στα ριμπάουντ. Η ΑΕΚ των προβλημάτων έδειξε να κουράζεται. Επέστρεψε στις βεβιασμένες επιθέσεις, ενώ δεν μπόρεσε να βγάλει αιφνιδιασμούς. Όταν ο Παπανικολάου πέτυχε το 53-48 στο 33΄ το γήπεδο «πάγωσε». Ο Κορωνιός υποχρεώθηκε να πάρει εσπευσμένα τάιμ άουτ για να δώσει νέες οδηγίες. Έριξε τον Κοχαντάρεβιτς στο παρκέ, αλλά εκείνος έκανε το τέταρτο φάουλ και αντικαταστάθηκε ξανά. Το σκορ έγινε 57-50 στο 37΄ με τον Καλλινικίδη να δικαιώνει τον Κορωνιό στην άμυνα. Αμφισβητούμενο φάουλ κατά Καλλινικίδη (σ.σ. απόφαση του Αναστόπουλου) «άναψε φωτιές». Η ΑΕΚ έχασε την ηρεμία της. Έχασε και επειδή δεν είχε τον Καστλ που στο μεταξύ είχε αντικατασταθεί. Το Περιστέρι μείωσε 59-57 στο 1.12΄ πριν από τη λήξη. Ο Νικολαίδης πήρε πάνω του την επόμενη φάση. Κέρδισε φάουλ. Ευστόχησε και στις δύο βολές. Σκορ 61-57. Αίμα και άμμος...
Τάιμ άουτ ο Πεδουλάκης να οργανώσει την επόμενη επίθεση. Ο Βρκιτς αστόχησε σε τρίποντο. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και το ριμπάουντ κατέληξε στα χέρια των «κιτρινόμαυρων». Ο Μπόιντ με ½ βολές έγραψε το 62-57. Ο Σκοτ με τρίποντο στην αντεπίθεση έγραψε το 62-60. Στα 12 δευτερόλεπτα ο Νικολαίδης με 2/2 βολές έγραψε το 64-60. Στα 4 δευτερόλεπτα ο Μότσνικ αστόχησε, ο Ντικούδης πήρε το ριμπάουντ και κράτησε την μπάλα... Η ΑΕΚ κέρδισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002