Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 03, 2011

OΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ !! .ΕΩΣ ΤΟ 98΄ !!

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου:
«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μας στον αντίπαλό μας που έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Που μας στρίμωξαν στα... σχοινιά. Όπως είχα πει και πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς κρατάει αυτός ο γύρος 180'. Στα πρώτα 90' εμείς είμασταν καλοί και ο Παναθηναϊκός στα επόμενα 90'. Νιώθω περήφανος κυρίως για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΚ σε τόσο υψηλό επίπεδο, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Μπορεί να είσαι ανώτερος, κατώτερος αλλά η ουσία είναι τα δίνεις όλα μέχρι το τέλος. Έχω μεγάλο εκνευρισμό για τα δύο γκολ από στημένες φάσεις. Αφιερώσαμε δύο ημέρες που μιλάγαμε για στημένες φάσεις απέναντι στον αντίπαλο. Όταν όλα είμασταν χαμένοι τα δώσαμε όλα στο τέλος. Ο Θεός απόψε ήταν με την ΑΕΚ. Όπως φάνηκε και στο τέλος. Θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη κυρίως στον κόσμο της ΑΕΚ, στους παίκτες - αν και δεν έβαλαν σε κάποια σημεία την απαιτούμενη ένταση. Υπήρξαν και φάσεις που παίξαμε φοβισμένοι. Όταν όλα ήταν χαμένα, έβγαλαν τον πολεμιστή από μέσα τους. Κυρίως στον Σάχα, που πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Θέλω να δώσω πάρει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να τονίσω την αδικία που υπάρχει σε αυτό το θεσμό. Η κληρωτίδα έβγαλε τις τέσσερις μεγάλες ομάδες αντιμέτωπες, αλλά η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ προχωράει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε όσους δουλεύουν στα αποδυτήρια και αμοίβονται ελάχιστα. Αξίζει και σε αυτούς η νίκη. Στους υπαλλήλους».
Για το αν έχει βιώσει παρόμοια κατάσταση ξανά:
«Θυμάμαι στην δεύτερη μου φάση στη Σεβίλλη στους 8 του Κυπέλλου με τη Βαλένθια, όπου είχαμε χάσει 2-1 στο Μεστάγια και τότε ο Σκιλασί είχα βάλει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πήραμε την πρόκριση. Τελευταία αγωνιστική, έπισης, έπρεπε να κερδίσουμε για να πάμε εμείς στην 3η θέση και μπήκε το γκολ στο τέλος. Αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Όταν συναγωνίζονται τόσο μεγάλες ομάδες υπάρχει τέτοιο τέλος. Εμείς κάναμε καλά πράγματα στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο δεν είμασταν εμείς καλύτεροι. Σε γενικές γραμμές εμείς ήμασταν καλύτεροι και αυτό γιατί δεν δεχθήκαμε γκολ εκτός έδρας. Αυτό μέτρησε».
Για τον «χρυσό» σκόρερ Μίτσελ:
«Χρειάζεται να προσαρμοστεί. Ο Μίτσελ μπήκε στο γήπεδο σε ένα σημείο πολύ δύσκολο. Τελευταία 20λεπτά δεν υπήρξε καμία τεχνική από καμία ομάδα. Όπως είπα ξεκινούσαμε επιθέσεις από τον Σάχα. Καταλαβαίνετε ότι ο παίκτης που μπαίνει από τον πάγκο, δεν μπορεί εύκολα να μπει στο κλίμα. Ήταν έξυπνο φάουλ. Δεν μπορώ να πω ότι το ήθελε, αλλά σίγουρα θέλαμε να βάλουμε εκεί: στη μικρή περιοχή. Σε αυτό το φάουλ του φωνάζαμε όλοι από τον πάγκο να βρει το τέρμα, μήπως να ακουμπήσει κάποιος τη μπάλα και καταλλήξει στα δίχτυα. Ήμασταν τυχερή γιατί πήγε απευθείας. Θεωρώ ότι οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού και ο τερματοφύλακας είχαν τη σκέψη ότι η μπάλα θα πάει στο δεύτερο δοκάρι. Όσο για τον Μπάχα, είδατε κι εσείς, ότι βρίσκεται στο 50-60% από αυτό που ξέρουμε. Θα μας δώσει όμως βοήθειες. Υπογράψαμε με έναν πολύ καλό σέντερ φορ. Όπως και με τον Ματέος όμως τους λείπει ο ρυθμός του παιχνιδιού»
Για τα λάθη της ομάδας:
«Κάναμε λάθος στην τακτική και στα στημένα. Συγχωρέστε με αλλά αυτό που στεναχωρεί έναν προπονητή, είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα, κάτι που είχαμε πει. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο πειθαρχημένοι στα μαρκαρίσματά μας. Αλλά πάνω απ' όλα με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Δεν θέλω με αυτό τον τρόπο να μειώσω το πολύ καλό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά θεωρώ ότι και τα 3 γκολ που δεχθήκαμε είναι από δικά μας λάθη και όχι από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και η τακτική στην άμυνα. Δεν υπήρξε κάποιος αιφνιδιασμός, ξέραμε τι θα έκαναν. Ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Το δεύτερο γκολ, όταν έχει... τελειώσει το δεύτερο ημίχρονο, να έχουμε μία μπάλα να τη διώξουμε δίνουμε ένα πλάγιο αρκετά... χαζό. Αλλά είπαμε: Αυτό είναι και το μεγαλείο του παιχνιδιού. Όταν έχεις έναν μεγάλο αντίπαλο απέναντί σου, τα λάθη σου τα πληρώνεις. Υπέφερα, αλλά το απόλαυσα. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο στη ζωή, από να απολαμβάνεις κάτι χωρίς να υποφέρεις».
Ο παράγοντας διαιτησία:
«Δεν κάνω σχόλιο. Γνωρίζω, ξέρω, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές σε ένα παιχνίδι. Πολλές φορές εμείς οι επαγγελματίες δεν φερόμαστε επαγγελματικά. Ζητάμε τα πάντα υπέρ μας και είναι δύσκολο να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θεωρώ ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι οι άνθρωποι. Όταν τελειώνουν το παιχνίδια βάζω τη λογική και ξέρω ότι και οι διαιτητές ότι κάνουν λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002