Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

Ήταν 12 Δεκεμβρίου όταν ένα παιχνίδι της ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, τελείωνε και ως γηπεδούχο έβρισκε την Ένωση νικήτρια. Το 4-0 επί της Λάρισας είναι και το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα για τον δικέφαλο στην έδρα του και από τότε και μέχρι το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχουν μεσολαβήσει 4 ήττες (Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Παναθηναϊκός, Ζενίτ) και μία ισοπαλία (Κέρκυρα). Η άλλοτε δυνατή, έστω και «παγωμένη», έδρα της ΑΕΚ έχει χάσει τη δυναμική της και σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει κοντά στους βασικούς ανταγωνιστές της για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μέσω των πλέι οφ. Υπόθεση καθόλου εύκολη με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Ένωση οφείλει να κυνηγήσει το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και από εκεί και πέρα, σε ένα μίνι πρωτάθλημα, να τα παίξει όλα για όλα.







Απέναντί της μία ομάδα, που ως αντίπαλος, έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Όχι για το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει, αλλά για τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι και κυρίως για την προηγούμενη διοίκηση που νόμιζε πως θα κατάφερνε να κάνει την ΑΕΚ... αντίπαλο της. Η Ένωση δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει ανταγωνιστεί τον Πανιώνιο, αλλά οφείλει να δώσει ένα μάθημα στην ομάδα που κινδύνεψε να την... τιμωρήσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καταστρέφοντας το ίδιο της το γήπεδο, με τη... συγκατάθεση της τότε διοίκησης και του μεγαλομετόχου της. Παράλληλα, με επιστροφή στις νίκες, εκτός από την δική της βαθμολογική βοήθεια, κρατάει στον πάτο τον Πανιώνιο, που σίγουροι πολλοί Ενωσίτες (αν όχι όλοι) θέλουν να τον δουν στην Football League από την επόμενη σεζόν. Άλλωστε ποιος δεν θα το ήθελε αυτό, αφού πλέον μιλάμε για ένα (αν)επίσημο... παράρτημα του Ολυμπιακού.






Η ΑΕΚ λοιπόν, έστω και αν θα στερηθεί την παρουσία του κόσμου της για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσει σήμερα, αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα στην Κρήτη, προκειμένου να πάει στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει ένα σερί νικών που θα βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών της. Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως κανείς από την ομάδα δεν σκέφτεται τα παιχνίδια Κυπέλλου και δεν πρόκειται να προφυλάξει κανέναν ποδοσφαιριστή του, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σύμφωνα με τα όσα έχει αφήσει να εννοηθούν από την τελευταία χθεσινή προπόνηση, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί, με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Γιάχιτς, αριστερά τον Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας τους Δέλλα-Ματέος. Στην μεσαία γραμμή ο Καφές με τον Μάκο και η τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο, Λυμπερόπουλος και ένας εκ των Λεονάρντο ή Έντερ, με τον Μπαχά στην κορυφή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002