Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΛΕΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ !!

Την σιγουριά του πως όλα θα πάνε καλά και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς και πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο ώστε η ΑΕΚ να βγει από το... αδιέξοδο, σε όλα τα επίπεδα, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Σταύρος Αδαμίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων 48 ωρών, πήρε θέση για την... απούσα διοίκηση από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το θέμα με τα ταξί, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην ομάδα, προαναγγέλλοντας παράλληλα συνέντευξη Τύπου στο τέλος της χρονιάς, όπου θα μιλήσει για όλα.
«Μετά την αγωνιστική ντροπή του 6-0 γίναμε μάρτυρες διαφόρων προσπαθειών στα δρώμενα και τη λειτουργία της ομάδας, που με κορύφωση τα χθεσινά γεγονότα δεν τιμούν κανέναν. Εγώ και η διοίκηση δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας. Κάνουμε όμως μια συγκεκριμένη προσπάθεια με τα μέσα που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μας παραιτούμαστε, γιατί έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου και τα play-offs, δύο μεγάλους στόχους. Όταν έρθει η ώρα, αμέσως μετά την εκπλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, θα δώσω μία συνέντευξη Τύπου και θα πούμε τι παραλάβαμε, τι κάναμε και το πώς πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ. Ξέρουμε τι έχουμε κάνει, ποια είναι τα προβλήματα και πώς πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ, αλλά θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μας».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος της διοίκησης στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αφήνοντας ουσιαστικά απροστάτευτη την ομάδα, για να πει: «Ενημερώθηκα από τους συνεργάτες μου ότι υπήρξε ένταση στο γήπεδο και τους περιβάλλοντες χώρους και ίσως η παρουσία μου εκεί όξυνε παραπάνω τα πνεύματα. Δεν έχω έρθει ούτε να δημιουργώ προβλήματα. Πάρθηκε μία συνολική απόφαση πως η παρουσία της διοίκησης θα όξυνε τα πράγματα. Είναι θλιβερό αυτό, να μην είναι παρούσα η διοίκηση, και όλοι το έχουν καταλάβει. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα για την ΑΕΚ και την ιστορία της. Σε μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα, με σημαντικές και θλιβερές ήττες, είμαστε σε ένα σημείο που ακόμη ο απολογισμός μπορεί να κριθεί ικανοποιητικός. Η ΑΕΚ είναι στα πρόθυρα να πανηγυρίσει έναν τίτλο μετά από εννέα χρόνια. Εμείς είμαστε εδώ σαν διοίκηση να προστατεύσουμε τους παίκτες, τους υπαλλήλους της ομάδας που δίνουν την ψυχή τους και να διευθετήσουμε κάποια πράγματα από τα πάρα πολλά που κληρονομήσαμε»
Παρακάτω υπήρξε σχετική ερώτηση για τα γεγονότα των τελευταίων ωρών και πως γίνεται η διοίκηση να λειτουργεί, τη στιγμή που οι βασικοί μέτοχοι απέχουν από κάθε δραστηριότητα της ομάδας: «Οι δύο μέτοχοι της ΠΑΕ κατέβαλαν 4,5 εκατ. ευρώ σε λίγες ημέρες. Όποτε χρειάζεται είναι εδώ κι έχουν στηρίξει την ΑΕΚ. Θα πάρουν τις αποφάσεις τους όταν το κρίνουν αναγκαίο. Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, τα ξέρουμε, δεν αρνούμαστε τις ευθύνες μας, δεχόμαστε την κριτική, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα και τη λειτουργία της. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω μπροστά και όποτε χρειάζεται προασπίζομαι τα συμφέροντα της ΑΕΚ».
Όσο για τις αντιδράσεις των οπαδών και το αν η διοίκηση μπορεί να πάρει μέτρα ώστε ο κόσμος να είναι πιο ασφαλής στο γήπεδο, σχολίασε: «Η μεγάλη μάζα των φιλάθλων της ΑΕΚ είναι υγιής. Υπάρχουν προβλήματα στις τάξης των οργανωμένων, αλλά το γνωρίζει και η ηγεσία των οργανωμένων. Πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη προσπάθεια από τις ομάδες, την αστυνομία και την Πολιτεία, γιατί δεν είναι δυνατόν κάθε Κυριακή να βλέπουμε σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας επεισόδια».
Εν συνεχεία ρωτήθηκε και πάλι για χθες και την στάση της διοίκησης που ήταν απούσα από το γήπεδο και το ξενοδοχείο, τη στιγμή που οι παίκτες ήταν απροστάτευτοι, για να πει: «Ήμουν στο ξενοδοχείο, συνομίλησα με τον προπονητή, τον κ. Δημητριάδη και κάποιους παίκτες. Στη συνέχεια αποχώρησα και τότε έγινε η επίσκεψη των οπαδών, χωρίς να το γνωρίζουμε. Θεώρησα πως αυτή η κίνηση δεν ήταν σωστή και το επισήμανα στον Δ. Χατζηχρήστο. Η Original έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται, αλλά δεν μπορεί να παρεμβαίνει στη λειτουργία της ομάδας. Οι παίκτες επηρεάστηκαν, εμείς επηρεαστήκαμε. Όλοι έχουν τις αντοχές τους. Είπαμε στους παίκτες μας αν νιώθουν πιεσμένοι ή ότι απειλούνται να μην κατέβουν στον αγώνα. Πήραν την απόφαση να πάνε στο γήπεδο με ταξί, αλλά τους είπαμε αν νιώσουν πως απειλούνται να μην παίξουν, χωρίς καμία επίπτωση. Είχαμε ψάξει και τις νομικές προεκτάσεις το συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μέσα από αυτή να κυνηγάμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στα play-offs».
«Δεν έχει υπάρχει κάτι νεότερο για το θέμα του γηπέδου. Κάνουμε πολλά πράγματα που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν κρίνουμε ότι πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας. Την επόμενη φορά που θα βγούμε να μιλήσουμε για αυτό θα πρέπει να έχουμε να εξαγγείλουμε κάτι σημαντικό. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα πρέπει να πούμε την έναρξη των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα», ενώ για τη φημολογία περί παραίτησης του Δημητριάδη της τελευταίες ώρες, ξεκαθάρισε: «Κανένας δεν παραιτείται. Εγώ ηγούμαι, δέχομαι την κριτική, αλλά ζητώ από τους οπαδούς της ΑΕΚ να αφήσουν την ομάδα να δίνει την ψυχή της για να φτάσουμε μέχρι τον πρώτο στόχο που είναι το Κύπελλο και μετά τα play-offs. Δεν μπορούμε να αποπροσανατολίζουμε την ομάδα». Για το αν τα χθεσινά γεγονότα είναι αποτρεπτικά ώστε να υπάρξει κάποιος επενδυτής στο μέλλον για την ΑΕΚ, τόνισε: «Η εικόνα και η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου λειτουργεί αποτρεπτικά, και για επενδυτές και για σπόνσορες.
Αναφορά έγινε και στο χθεσινό συλλαλητήριο, όταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε: «Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και των ειρηνικών αντιδράσεων. Όμως σταματάμε εδώ και ζητώ από όλους να ρίξουν τους τόνους για να συνεχίσουμε μαζί για την επίτευξη των στόχων. Όποια κριτική να γίνεται σε μένα,. Εγώ ηγούμαι. Υπάρχουν πολλά θέματα, δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και θα είμαι διαθέσιμος σε όλους τους δημοσιογράφους. Θα απαντήσουμε σε όλα με ειλικρίνεια και τόλμη. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πεθάνει όσο υπάρχουν ΑΕΚτζήδες. Η ομάδα θα έχει και αύριο, που θα είναι λαμπρό όσο το παρελθόν της. Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, ρωτήθηκε και για την απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Σλόμπονταν Σούιτσα, για να πει: «Είναι απόφαση της διοίκησης σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ. Αναβαθμίστηκε ο κ. Καμπόλης, που δούλευε με τον κ. Σούιτσα τους τελευταίους μήνες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002