Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, μέσω της ιστοσελίδας της, σχετικά με τους τελευταίους φακέλους των ομάδων της Σούπερ Λιγκ που εξετάστηκαν προκειμένου να πιστοποιηθεί η συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα, έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε στην ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ, αν και όλοι τους εξέφραζαν από χθες τη σιγουριά τους για το ότι σήμερα θα έπαιρναν το πιστοποιητικό, ήθελαν να έχουν και την οριστική απάντηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Έτσι και έγινε, λίγο μετά τις 15.00, όταν και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.
Η ηρεμία επανήλθε πλήρως στο «στρατόπεδο» της διοίκησης του δικεφάλου, κυρίως γιατί το τελευταίο διάστημα έγινε μεγάλος αγώνας ώστε ο φάκελος που θα κατατεθεί να μην παρουσιάζει καμία έλλειψη. Και τελικά τα κατάφεραν. Η πολύ καλή δουλειά που έγινε από τον πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη, τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Κωνσταντινίδη, αλλά και από το οικονομικό και νομικό επιτελείο της εταιρίας, έφεραν τα κατάλληλα αποτελέσματα, με την ΑΕΚ να παρουσιάζει έναν από τους καλύτερους και πληρέστερους φακέλους.
Και επειδή δεν μπορεί να... πανηγυρίζει κάποιος, λόγω του ότι η ΑΕΚ κατάφερε το αυτονόητο, να εξασφαλίσει δηλαδή τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα, θα πρέπει να τονιστεί πως αν τα χρήματα των μετόχων είχαν φτάσει νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή, θα είχε αποφευχθεί όλη αυτή η «κινδυνολογία». Άλλωστε αυτό ήταν και το «κλειδί» της υπόθεσης, καθώς η κεφαλαιοποίηση των χρημάτων που έχουν βάλει το τελευταίο έτος Παππάς και Νοτιάς, έδειξε πως η ΠΑΕ έχει «καθαρή» θέση.
Τις επόμενες μέρες και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, η διοίκηση θα έχει τη δυνατότητα να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ωστόσο αμέσως μετά ξεκινάει ένας ακόμα αγώνας δρόμου. Μπορεί πλέον η ΕΠΟ να μην χρειάζεται την εγγυητική από την ΑΕΚ, όπως αρχικά της είχε ζητηθεί, ωστόσο στις 30 Ιουνίου ο φάκελος θα ξανανοίξει και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν καλυφθεί όλα τα διακανονισμένα χρέη μέχρι τις 31 Δεκέμβρη του 2010, αλλά και όλες οι οφειλές μέχρι τα τέλη Ιούνη του 2011. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 6 εκ. ευρώ και αυτά τα χρήματα θα πρέπει να βρεθούν άμεσα.
Θα πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί, πως η ΑΕΚ πλέον δεν αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού (όπως αρκετοί ανέφεραν), αφού η ΟΥΕΦΑ δεν θέλει να εφαρμόσει κατά γράμμα τον νέο νόμο και να πάρει από φέτος σκληρές αποφάσεις. Για αυτό στην έσχατη περίπτωση (σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καλύψει την παραμικρή οφειλή της) κινδυνεύει με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδάλλως με αφαίρεση βαθμών ή χρηματικό πρόστιμο, ανάλογα με το ύψος των οφειλών της. Όχι, πως στην ΑΕΚ κάνουν τέτοιες σκέψεις, για αυτό και ήδη έχουν κάνει προεργασία για την επόμενη μέρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002