Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 02, 2011

ΑΕΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !!

Οι μέρες πέρασαν και η ΑΕΚ πλέον μετράει πλέον τις ώρες αντίστροφα για να κάνει την μεγάλη υπέρβαση στις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις. Παίκτες και τεχνικό τιμ επιθυμούν να ζήσουν στιγμές όπως και μετά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να μοιραστούν την πρόκριση με τους οπαδούς τους. Οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη που γνώρισαν την ήττα με έξι γκολ στην Σερβία θα υποδεχτούν για τη ρεβάνς των προημιτελικών την Παρτιζάν στο κατάμεστο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» του Τσάλεντζ Καπ. Σίγουρα η ΑΕΚ ξέρει πως τα έργο της είναι δύσκολο άλλα με τις φετινές της εμφανίσεις έχει δείξει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Όπως έκανε και απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τελικά βρίσκεται σε αυτή την φάση της διοργάνωσης. Έτσι θα προσπαθήσει να αποφύγει κάποια λάθη που έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι ώστε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα της.
Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια απογευματινή προπόνηση και ο Γιάννης Αρβανίτης προετοίμασε τους παίκτες του ψυχολογικά και αγωνιστικά ενώ προσπάθησε να τους επισημάνει αρκετά σημεία στα οποία πρέπει να δείξουν προσοχή για να είναι αυτοί οι νικητές. Έτσι οι μάγκες περιμένουν το καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά με την υποστήριξη του κόσμου τους που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι οπαδοί της Ένωσης έχουν δείξει αυτές τις μέρες πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα που τους έχει χαρίσει ήδη αρκετές χαρές την φετινή χρονιά, για αυτό και έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια για αυτό το ματς με την Παρτιζάν. Ενώ ακόμα και αυτοί που δεν θα βρεθούν στις εξέδρες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ΑΕΚ, αφού τελικά μετά από τις πιέσεις που έγιναν αυτές τις μέρες χθες η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως έτσι... ξαφνικά βρήκε ώρες στο sport+ για να δείξει αυτή την αναμέτρηση που δεν απασχολεί μόνο τους οπαδούς του Δικέφαλου αλλά και όλο το Ελληνικό χάντμπολ.
Ενώ να υπενθυμίσουμε πως σε αυτό το παιχνίδι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα με τον φόβο των επεισοδίων να προβληματίζει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, μετά από αυτά που έγιναν τα τελευταία λεπτά στην Σερβία. Στις τάξεις της ΑΕΚ όμως φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά ώστε να μην γίνει πάλι μια ανάλογη ζημιά στο σωματείο όπως και μετά τα επεισόδια της Λαμίας.
Ο Ενωσίτης τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους τους «κιτρινόμαυρους» ετοιμοπόλεμους για αυτή τη «μάχη» της Ευρώπης, ε ιδικά μετά την επιστροφή των Τσαούση και Τούτση ( ο οποίος αν χρειαστεί μπορεί ακόμα και να πάρει χρόνο συμμετοχής) και θα παρατάξει την ομάδα του για το αποτέλεσμα που θα φέρει την ΑΕΚ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002