Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2011

ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ !!..

Η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Νίκο Νοτιά όχι μόνο δεν έδωσε τη λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ, αλλά έδειξε ξεκάθαρα σε όλο τον κόσμο (ή τουλάχιστον σε όσους θέλουν να το δουν) πως η... κάνουλα έκλεισε οριστικά και από τον έτερο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ (τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί συμπαίκτης). Αν υπήρχε μία τελευταία ελπίδα να τακτοποιηθούν τα οικονομικά της εταιρίας και να μπορέσουν να καλυφθούν οι υποχρεώσεις (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος του μήνα, πλέον θεωρείται βέβαιο πως... πέθανε και αυτή, αφού τα όσα «τραγικά» παρουσιάστηκαν στον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή, φαίνεται πως δεν τον «έψησαν» για να καλύψει την «τρύπα» που υπάρχει.
Στην ΑΕΚ θα μπορούσαν να στραφούν σε άλλες λύσεις και να πάρουν κάποια οικονομική ανάσα, έστω και από τους Supporters. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το κλαμπ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, είναι στο 1,4 εκατ. ευρώ, ωστόσο και αυτή η πηγή έχει στερέψει. Οι Supporters έχουν παραχωρήσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους στην ΠΑΕ, μέσω ταμειακής διευκόλυνσης (η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας τρέχει ακόμα) και στα ταμεία τους έχει μείνει ένα πολύ μικρό ποσό, που δεν βοηθάει ούτε σε λογαριασμούς. Μάλιστα, τα χρήματα που έχουν δοθεί στην ΠΑΕ, έκαναν ήδη «φτερά», αφού έχουν μπει για να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις προηγούμενων μηνών.
Όσο για τις υπόλοιπες πηγές εσόδων, όπως Europa League, εισιτήρια διαρκείας και κανονικά εισιτήρια, δεν θα πρέπει να γίνεται ούτε λόγος. Τα πρώτα χρήματα που θα στείλει η ΟΥΕΦΑ (περί το 1 εκατ ευρώ) έρχονται τον Οκτώβρη, τα διαρκείας δεν κινούνται και όσα χρήματα προήρθαν από εκεί, ήδη έχουν καλύψει «τρύπες», ενώ η ΑΕΚ πρέπει να περιμένει μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει να πάρει κάποια χρήματα από εισπράξεις εισιτηρίων. Κάτι που θα γίνει και πάλι τον Οκτώβρη. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχει βρεθεί ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποπληρωθούν οι παίκτες μέχρι και τις 31 Μαρτίου, αλλά και άλλες οφειλές. Ειδάλλως το κραχ είναι προ των πυλών.
Το... στρίβειν διά του αρραβώνος
Και αν ο Νίκος Νοτιάς παραμένει ως μεγαλομέτοχος, αναζητώντας νέους «συμπαίκτες» για να συνεχίσει να ενισχύει την εταιρία, ο Πέτρος Παππάς δήλωσε Supporter και άδραξε την ευκαιρία που του δόθηκε, δίνοντας τις μετοχές του σε κάποιους ανθρώπους που δέχτηκαν να τις πάρουν. Το ποσοστό του Παππά, που φτάνει το 35%, βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης. Αν τελικά η ΕΕΑ ανάψει το πράσινο φως μέχρι το τέλος του μήνα και οι μετοχές περάσουν στα χέρια του Supporters Club, αυτομάτως το πρόβλημα γίνεται τεράστιο. Και αυτό διότι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα είναι μία εταιρία που στα ταμεία της δεν θα έχει ούτε ένα ευρώ και θα ζητήσει και πάλι τη βοήθεια από τον κόσμο.
Από την πλευρά του ο κόσμος έδειξε τις προθέσεις του. Το εγχείρημα δεν πέτυχε και αυτό είναι ξεκάθαρο. Από την ημέρα που άνοιξε ο λογαριασμός, υπολογίζεται πως οι Ενωσίτες οπαδοί έχουν βάλει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ (από το 1,4 εκατ. ευρώ συνολικά που συγκεντρώθηκαν), ενώ τα υπόλοιπα μπήκαν από τον Παππά, αλλά και από τους αρχικούς Supporters που έκαναν ένα δυνατό... μπάσιμο, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν συνέχεια.
Παράλληλα, οι περιοδείες ανά την Ελλάδα έχουν σταματήσει προ πολλού, δείγμα του ότι και οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί πως δεν... έπεισαν τον κόσμο, ακόμα και αν βρίσκουν δικαιολογίες, όπως η οικονομική κρίση και οι περίοδος των διακοπών. Όσο για τις εγγραφές νέων μελών, αυτές κυμαίνονται σε μονοψήφια νούμερα ανά την βδομάδα. Εφόσον λοιπόν οι Supporters γίνουν μεγαλομέτοχοι και τυπικά, τότε μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να καλύψουν αυτοί (μαζί με τον Νοτιά) το 1,5 εκατ. ευρώ που χρειάζεται η ΠΑΕ μέσα στον Σεπτέμβρη. Πράγμα αδύνατον με τα σημερινά δεδομένα.
Το νέο μετοχολόγιο της ΠΑΕ
Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών του Πέτρου Παππά στους Supporters και γίνει και ο ίδιος ένα από τα μέλη του κλαμπ, τότε θα σχηματιστεί το νέο μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που αναγκαστικά θα πρέπει να βρίσκουν τα χρήματα για να καλύπτουν τις ανάγκες της εταιρίας. Βασικός μέτοχος θα είναι ο Νίκος Νοτιάς, με τις προθέσεις του να είναι ξεκάθαρες. Δεν βάζει άλλα χρήματα, εκτός αν βρεθεί «συμπαίκτης» που θα τον βοηθήσει να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ. Δεύτερος μεγαλομέτοχος, οι Supporters, με το ταμείο τους να είναι άδειο. Επόμενος μέτοχος, η Ερασιτεχνική με το 10%. Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ζητηθούν χρήματα, αφού και εκεί περιμένουν από την ΠΑΕ κάποια λίγα λεφτά προκειμένου να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Όσο για τους μετόχους που εγκατέλειψαν νωρίς νωρίς το καράβι (Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος, Θανόπουλος), πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002