Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Η αλήθεια είναι ότι στην… πρεμιέρα της στην Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Εργοτέλη δεν ενθουσίασε, αλλά τουλάχιστον κέρδισε. Και στο τέλος της μέρας αυτό μετρά. Στόχος της ΑΕΚ και  στην Ξάνθη για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, είναι πάλι ο ίδιος. Να βρει τον τρόπο να κερδίσει μέσα στα Πηγάδια. Κάτι που κατάφερε και πέρυσι (0-2). Αυτό θέλουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ που δεν υπολογίζει στον Καφέ που κάνει αποθεραπεία, στον Κωνσταντόπουλο που κάνει χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων και στον Γεωργέα που χρειαζόταν «ανάσες». Με αυτές τις τρεις απουσίες θα κληθεί να επιλέξει μια 11αδα ικανή να πάρει το «διπλό» και να κάνει το «2Χ2» στην Σούπερ Λίγκα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής που στο ματς με τον Εργοτέλη… κατέβασε ρόλα και απέδειξε ότι είναι έτοιμος να γίνει «βασικός και αναντικατάστατος» στην ΑΕΚ. Δεξί μπακ στην θέση του Γεωργέα θα παίξει ο Κοντοές, που στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ θα έχει την ευθύνη να περιορίσει τον φορμαρισμένο Μαρσελίνιο. Αριστερά θα είναι πάλι ο Καράμπελας, αφού δεν υπάρχει και άλλη αξιόπιστη λύση. Στα στόπερ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουμε στο δίδυμο των Βρυξελλών, Μανωλά – Δέλλα με τον «Τράι» να επιστρέφει από τιμωρία.

Αμυντικά χαφ για πρώτη φορά φέτος θα είναι το δίδυμο που ελπίζουν στην ΑΕΚ να κλείσει τις (πολλές) «τρύπες» στον άξονα. Ο Μάκος και ο Βάργκας θα είναι οι δύο «κόφτες», σε ένα ρόλο που ξέρουν πάρα πολύ καλά να παίζουν ξεχωριστά και ως δίδυμο σκοπός είναι να αποτελούν «εγγύηση». Στην τριάδα πίσω από τον φορ, ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Λεονάρντο που έχει ξεκινήσει φουριόζος την σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Κάρλος είναι φαβορί για να είναι δεξιά, όπως και ο Γκούντγιονσεν πίσω από τον επιθετικό παρότι σε δύο σερί ματς είχαν αμφότεροι μέτρια απόδοση.

Ο Λυμπερόπουλος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Εργοτέλη, βοήθησε με την εμπειρία του και ίσως επιστρέψει στην 11αδα στην θέση του φουνταριστού, ενώ ο Μπέλεκ που έκανε πολύ δουλειά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ίσως μείνει στον πάγκο ή παίξει φορ με τον «Λύμπε» πίσω του ή μείνει με την βασική διάταξη του τελευταίου αγώνα (Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Μπέλεκ). Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μανωλάς, Χέλγκασον, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λαγός, Γκερέιρο. Eκτός αποστολής έμειναν και οι Σιαλμάς, Μπουγαΐδης.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όπως έκανε και με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα να βάλει γκολ στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Αλλωστε, αυτή είναι και η «συνταγή της επιτυχίας» σε τέτοια δύσκολα εκτός έδρας ματς. Η Ξάνθη πάντως μέχρι στιγμής έχει κάνει καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν έχει πάρει ούτε βαθμό. Και στην ΑΕΚ θέλουν να παραμείνει εκεί και το βράδυ της Τετάρτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002