Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2011

SPL COMPANY !!

Ιταλική εταιρία με ρωσικά κεφάλαια που είναι κατατεθειμένα σε ελβετικές τράπεζες. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που έχει δείξει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και οι αποκλειστικές πληροφορίες του aek365.gr ξεκαθαρίζουν το τοπίο.
Η εταιρεία λοιπόν έχει ιταλική βάση και πριν από έναν μήνα πλησίασε, μέσω Έλληνα δικηγόρου, τον Σταύρο Αδαμίδη. Η πρώτη επαφή έγινε απευθείας με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος εξέφρασε τη διάθεση για άμεση επένδυση στην Ένωση. Ακολούθησε ενημέρωση του Αδαμίδη στους Νίκο Νοτιά, Πέτρο Παππά και Μάκη Κασνακίδη. Κοινή απόφαση ήταν η ΑΕΚ να προχωρήσει σε ενδελεχή έλεγχο της εταιρίας καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν γίνει δύο παρόμοιες προσεγγίσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είχε αποδειχθεί ότι είτε οι εταιρίες δεν υπήρχαν, είτε ότι το ενδιαφέρον ήταν επιφανειακό και δεν υπήρχε διάθεση για επένδυση.
Η ΑΕΚ λοιπόν ζήτησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι η εταιρία υφίσταται ενώ εστάλη και δικηγόρος στην Ιταλία για να κάνει επί τόπου τον απαραίτητο έλεγχο. Η έρευνα λοιπόν φανέρωσε πως η εταιρία είναι υπαρκτή και ασχολείται με το sports management. Ο κύκλος εργασιών της δεν είναι μεγάλος αλλά ο Έλληνας εκπρόσωπος της, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως η εταιρία είναι μέλος ομίλου στον οποίο συμμετάσχουν μια κατασκευαστική εταιρία, μια μικρή τράπεζα και μια εταιρία επενδύσεων. Επίσημη απόδειξη για την ύπαρξη του ομίλου αυτού δεν υπάρχει καθώς δεν υφίσταται εταιρία holding που να συγκεντρώνει όλους του εταίρους.
 
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λοιπόν αποφάσισαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις από τη στιγμή που και η εταιρία αποδεδειγμένα υπάρχει και βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή ένωση και όχι σε κάποια... τροπική χώρα. Έγινε λοιπόν μια αρχική ανάλυση της κατάστασης της ΠΑΕ στον εκπρόσωπο της εταιρίας που από τη μεριά του τόνισε πως επιθυμία των πελατών του είναι να επενδύσουν στην ομάδα 10εκατ. ευρώ έως το τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ζήτησε εγγυήσεις για να προχωρήσει η υπόθεση.
Συγκεκριμένα από την ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως θα παραδώσουν τα βιβλία τους στους ανθρώπους της ιταλικής εταιρίας μόνο αν πάρουν στα χέρια τους μια εγγυητική επιστολή 2εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ είχε ζητήσει την επιστολή έως την Παρασκευή που μας πέρασε (9/9) αλλά οι άνθρωποι της εταιρία ζήτησαν περισσότερο χρόνο λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Τους δόθηκε λοιπόν άλλη μια εβδομάδα προθεσμία ώστε να καταθέσουν την εγγυητική μέσω του εκπροσώπου τους.
 
Αυτός λοιπόν ήταν και ο λόγος που ο Σταύρος Αδαμίδης διέψευδε και διαψεύδει όλες τις πληροφορίες για υποψήφιο επενδυτή και δεν ήθελε να διαρρεύσει καμία πληροφορία για το θέμα. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν ήθελε να δημιουργήσει ελπίδες από τη στιγμή που αν η εταιρία δεν δώσει την εγγυητική το θέμα θα θεωρείται λήξαν. Οι χωρίς αποτέλεσμα προσεγγίσεις των προηγούμενων μηνών τον έχουν δικαιολογημένα κάνει πολύ επιφυλακτικό. Πάντως η προθεσμία που έχει δοθεί στην ιταλική εταιρία δικαιολογεί και τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους παίκτες πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
 
Αν λοιπόν η εταιρία αποδειχθεί φερέγγυα και δώσει έως την ερχόμενη Παρασκευή την εγγυητική των 2εκατ. ευρώ τότε οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν. Οι Ιταλοί θα στείλουν εκπροσώπους τους στη χώρα μας για απευθείας συζητήσεις ενώ θα αποκτήσουν και πρόσβαση στα βιβλία της ΠΑΕ. Η επένδυση τους θα γίνει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Βάζοντας τα 10εκατ. ευρώ που έχουν αναφέρει θα αποκτήσουν περίπου το 30% των μετοχών της ΑΕΚ ποσοστό που με τα νέα δεδομένα (η μετοχική αύξηση θα διαφοροποιήσει και τα ποσοστά) θα τους κάνει μεγαλομετόχους στην ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι επενδυτές τόνισαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι είναι ενήμεροι αναφορικά με τον νόμο της χώρας μας που δεν επιτρέπει αγορά μετοχών ΠΑΕ από αλλοδαπούς ή εταιρίες αλλά μόνο από φυσικό πρόσωπο. Τόνισαν λοιπόν πως έχουν ήδη λύσει το θέμα και θα προχωρήσουν με Έλληνες συνεργάτες.
 
Αναφορικά τώρα με την εταιρία «SPL», της οποίας το όνομα προέκυψε στο ρεπορτάζ, η εμπλοκή της είναι έμμεση. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας τόνισε πως αν επέλθει η συμφωνία και προχωρήσει το θέμα του γηπέδου τότε θα προτείνουν την «SPL» για να συμμετάσχει στο έργο. Ανέφεραν ότι έχουν κάποιου είδους συνεργασίας μαζί της και θα μπορεί να συνδράμει για να γίνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πάντως δεν θα καμία μετοχική σχέση με την ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ λοιπόν βρίσκεται σε αναμονή και μέχρι την Παρασκευή θα κριθούν τα πάντα. Θα φανεί αν αυτή τη φορά πρόκειται για ουσιαστική και σοβαρή προσέγγιση ή για μια ακόμα «φούσκα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002