Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

ΗΡΘΕ Ή ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ;;

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν πάει στην Κύπρο και την Ανόρθωση και βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ! Όπως έγραψε πρώτο και αποκλειστικά το aek365.gr ο Έλληνας τεχνικός, παρά τη φημολογία, δεν ταξίδεψε στην Κύπρο σήμερα Παρασκευή. Πλέον τούτο επιβεβαιώνουν και οι Κύπριοι. Όπως επίσης αποκάλυψε το aek365.gr οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και όντως έτσι είναι τα πράγματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κίκης Κωνσταντίνου έκλεισε οριστικά την πόρτα της ομάδας του στον Κωστένογλου: «Αν θα έρθεις στην Κύπρο να υπογράψεις, καλώς, αν θα έρθεις να ζητήσεις παράταση καλύτερα να μην έρθεις», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο ισχυρός άνδρας της «Κυρίας» στον Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πήγε ποτέ στη Κύπρο και έτσι ο Κωνσταντίνου ξεκαθάριζε: «Για μένα ο Κωστένογλου έχει τελειώσει».

Ο λόγος που δεν πήγε ο Κωστένογλου στην Κύπρο είναι φυσικά η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Αδαμίδης έχει υποσχεθεί στον Νίκο Κωστένογλου ότι από τη Δευτέρα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και όπως έγραψε το aek365.gr ο «Κωστέ» «μένει Αθήνα και περιμένει την ΑΕΚ».

Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν τις επόμενες ώρες και μέρες ο Νίκος Κωστένογλου φαντάζει το φαβορί να αντικαταστήσει τον Χιμένεθ. 
ΤΕΛΙΚΑ ;;;

Στην Κύπρο;;;;; βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Κωστένογλου, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, παρότι από πλευράς Ανόρθωσης δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση επί του θέματος.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της "Κυρίας" και αν όλα πάνε κατ' ευχή, τότε θα αποτελέσει το διάδοχο του Στάνιμιρ Στόιλοφ στον πάγκο της ομάδας της Αμμοχώστου.
Μοναδικό... αγκάθι το ενδιαφέρον που προέκυψε τις τελευταίες ώρες από την ΑΕΚ Αθηνών, που ίσως ανατρέψει την προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

AΡΘΡΟ TOY ΚΩΣΤΑ ΜΙΑΟΥΛΗ..

Η ΑΕΚ δεν χρειαζόταν να είναι… Μπαρτσελόνα κόντρα στην Στουρμ Γκρατς για να τη νικήσει. Δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι ιδιαίτερο ακόμα και όταν έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Δεν θεωρώ πως σε αυτό το ματς η ΑΕΚ άξιζε να χάσει. Ωστόσο δύο τραγικά λάθη του Δέλλα και στη συνέχεια η διαχείριση του ματς από τον Χιμένεθ είχε σαν αποτέλεσμα μια ήττα που φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Δεν ξέρω αν θα βρουν ή δεν θα βρουν λεφτά για να τον απομακρύνουν.


Ξέρω πως η ομάδα αυτή είναι βαριά άρρωστη και πως ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.


Γράφει ο Κώστας Μιαούλης


Ήταν κρίμα για την προσπάθεια του Βάργκας, για την απίστευτη ενέργεια που έβγαλε ο Κοντοές, για τον Λεονάρντο που έκανε χαζό τον αντίπαλο του. Ήταν κρίμα για τον Κάλα που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, για τον Μπουγαϊδη που μπήκε κι έδειξε κάποια καλά στοιχεία.


Λυπάμαι αυτά τα παιδιά δεν πήραν το αποτέλεσμα που δικαιούνταν, για να εισπράξουν τουλάχιστον ένα θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο. Ο Δέλλας έχει ευθύνη, αλλά σε αυτόν δεν πρόκειται να πέσει όλο το «ανάθεμα» παρότι έχει κάνει δύο χοντρά λάθη κι ανέλαβε την ευθύνη. Αυτός που δεν επιτρέπει στην ομάδα να πιστεύει στον εαυτό της, είναι εκείνος που αμυνόμενος απόψε το βράδυ τα έβαζε με όλους.


Έφταιγαν οι δημοσιογράφοι για τις ερωτήσεις τους και το ότι κάποιος τόλμησε να του πει ν’ αναλάβει την ευθύνη, λέγοντας το για μια φορά ξεκάθαρα.


Από την άλλη έχουμε μια διοίκηση αφερέγγυα που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το πόσο παπατζιλίκι πουλάει.


Χθες στήριζε, μέχρι το ξημέρωμα θα συζητάει πως θα τον διώξει κι αν αντέχει βέβαια οικονομικά. Όποιος δεν στηρίζει τις αποφάσεις που παίρνει την προηγούμενη μέρα, είναι δειλός. Οι (α)μέτοχοι έχουν πηδήξει πρώτοι από το καράβι, οπότε είναι έτσι κι αλλιώς δειλοί και ευθυνόφοβοι.


Δεν ξέρω αν η αλλαγή του Λεονάρντο καθόρισε το ματς. Αυτό που φαίνεται όμως είναι ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν πιστεύουν σε αυτά που κάνει ο προπονητής. Ο Γκερέιρο είχε την ίδια αντίδραση, όπως και ο Λεό. Θα μου πείτε, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν γουστάρουν όταν βλέπουν αλλαγή.


Επειδή όμως ο κόσμος αντιλαμβάνεται καλά τι μπορεί να φέρει μια σωστή ή μια λάθος κίνηση από τον πάγκο, πλέον υπάρχει δυσπιστία σε οποιαδήποτε επιλογή του προπονητή απ’ όλον τον κόσμο. Ο Δέλλας ήταν πάντοτε κύριος και ήξερε ν’ αναλαμβάνει την ευθύνη. Όμως ο Χιμένεθ το μόνο που ήξερε να πει, ήταν να επαναλάβει ότι μας λέει τόσο καιρό.


Σας έγραψα και χθες, ότι ο προπονητής με την διοίκηση θα παίξουν μια παρτίδα σκάκι. Φαίνεται ότι η υπομονή της διοίκησης εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα μετά τη στήριξη, γιατί απλά οι αποφάσεις της άγονται και φέρονται από τις αντιδράσεις του κόσμου. Το αν θα φεσώσουν την ΑΕΚ με μια ακόμα αποζημίωση είναι κάτι που θα τους απασχολήσει σίγουρα. Το πρόβλημα ήταν ότι κι οι δύο πλευρές δεν ήταν ειλικρινείς μεταξύ τους, όταν αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.


Επίσης θα πρέπει να κατανοήσει η διοίκηση ότι κι ο δικός της χρόνος τελειώνει. Αν δεν δει φως ο κόσμος σύντομα κι εννοώ αγωνιστικά και οικονομικά τότε οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρότερες. Αν υπάρχει ακόμα ψήγμα ειλικρίνειας θα πρέπει να βγουν να μιλήσουν με εντιμότητα για το τι γίνεται πλέον με την ομάδα, από κάθε άποψη

ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑ !!

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι η επιλογή της διοίκησης της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ, αν τελικά βρεθεί τρόπος να λυθεί η συνεργασια του με την ομάδα. Μάλιστα χθες το βράδυ, πριν γίνει η συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό, άνθρωπος της ΑΕΚ είχε τηλεφωνική επαφή με τον Κωστένογλου και μίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στην Ένωση έχουν τον πρώην τεχνικό και παίκτη της ΑΕΚ στην κορυφή της λίστας τους καθώς η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια, που επίσης έχει πολλές συμπάθειες στη διοίκηση, θεωρείται πολύ δύσκολη.
Ο Νίκος Κωστένογλου λοιπόν μιλώντας με τον άνθρωπο της Ένωσης επιβεβαίωση ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Ανόρθωση αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα. Όπως τόνισε στο οικονομικό δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα βρεθεί εύκολα η «χρυσή τομή». Μοναδικός του όρος, ο οποίος είναι και αδιαπραγμάτευτος, είναι να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013.
Στην ΑΕΚ θα προτιμούσαν συμφωνία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να μιλήσουν για ανανέωση αλλά δεν βλέπουν και αρνητικά να υπογράφουν με τον Κωστένογλου για δύο σεζόν. Θεωρούν πως ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να φέρει ηρεμία στην ομάδα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιδί της Ένωσης τον οποίο ο κόσμος σέβεται για την προσφορά του.
Πλέον λοιπόν όλα είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες να δούμε και πάλι τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, αρκετές. Η επιθυμία της διοίκησης να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι δεδομένη αλλά απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο τρόπος διαζύγιου με τον Χιμένεθ και πότε θα έρθει αυτό.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ..

Ενός κακού μύρια έπονται και στην ΑΕΚ έχει βρει πλήρη εφαρμογή το ρητό… Η ήττα στην Τούμπα, έφερε το καταδικαστικό 1-2 από την Στουρμ Γκρατς  και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Τραϊανός Δέλλας υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο και θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Δέλλας για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού και της απουσίας του. Ετσι, στο ματς με τον Πανιώνιο δίδυμο στα στόπερ θα είναι ο Κάλα με τον Μανωλά.

ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της θα πορευτεί μέχρι νεοτέρα η ΑΕΚ, καθώς η συνάντηση που ολοκληρώθηκε  και έλαβε χώρα στο Holliday Inn, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που υπήρχαν λίγες ώρες νωρίτερα και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Στουρμ Γκρατς. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το aek365.gr, με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του ματς, Αδαμίδης, Καπετανάκης, Κοσμάτος, Καψής, Κασνακίδης και Γκρέταρσον βρισκόντουσαν σε συνεχή επικοινωνία και αναζητούσαν τον διάδοχο του Χιμένεθ. Μάλιστα, θεωρούσαν σίγουρο ότι ο Ισπανός τεχνικός θα πειστεί να απολυθεί, χωρίς να αξιώσει αποζημίωση και για αυτό αμέσως κυκλοφόρησαν σενάρια που έφερναν τον Νίκο Κωστένογλου ως αντικαταστάτη του. Ωστόσο, όπως σας είχαμε επισημάνει, μοναδικός λόγος για να μην απολυθεί ο Χιμένεθ, ήταν να υπάρξει... κόλλημα στο οικονομικό. Έτσι και συνέβη.
Στο ραντεβού, λοιπόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και το aek365.gr βρέθηκε εκεί, ο Ανδαλουσιανός άκουσε από τα στελέχη της ΑΕΚ ότι θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει, ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος έδειξε με τις αποδοκιμασίες ότι δεν τον στηρίζει και ίσως αυτό θα αποτελούσε κακό για την καριέρα του ίδιου, αλλά και της ομάδας. Όμως, η απάντηση του Χιμένεθ ήταν ξεκάθαρη. Είπε λοιπόν ότι πιστεύει πολύ στη δουλειά του και ότι μπορεί να βελτιώσει άμεσα την ομάδα. Κάτι που είχε τονίσει και στην συνάντηση της Τρίτης. Μάλιστα, όπως και στην συνέντευξη Τύπου, επανέλαβε ότι ο κόσμος έχει δίκιο να αποδοκιμάζει, αφού τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα.
Έτσι λοιπόν, μετά από αυτά τα λόγια του Ισπανού η διοίκηση αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης από τον Χιμένεθ και λόγω έλλειψης χρημάτων, αναγκάζεται να κάνει πίσω σε χρόνο ρεκόρ και να αλλάξει την αρχική της απόφαση. Μάλιστα, παρότι κανείς δεν μπορεί να μιλάει με σιγουριά για παραμονή του Χιμένεθ μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν αποκλείεται μία αλλαγή εικόνας της ομάδας, σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα, να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα. Άλλωστε, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα δεδομένα στο θέμα του προπονητή αλλάζουν μέρα με την ημέρα στην ΑΕΚ. Την Τρίτη υπήρξε η απόλυτη στήριξη, την Πέμπτη το βράδυ υπήρξε ξεκάθαρη πρόθεση για απόλυση (φάνηκε και από την μεταμεσονύχτια συνάντηση) και την Παρασκευή τα ξημερώματα, οι δύο πλευρές προχωράνε και πάλι μαζί, με τη διοίκηση να τονίζει χαρακτηριστικά: «Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή», ως μοναδική της τοποθέτηση μετά από τόσες σημαντικές εξελίξεις σε διάστημα λίγων ωρών.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΠΑΙΚΤΕΣ..ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ..ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝ-ΟΣ  ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..

Γράφονται ήδη πολλά από χθες με αφορμή την ενδεχόμενη αναβολή της πρεμιέρας της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό. Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Γεωργαντζόγλου, προκειμένου να μάθουμε «τι μέλλει γενέσθαι» και μάλλον μας αιφνιδίασε.
«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να παίξει και το Σάββατο κόντρα στον Αρκαδικό. Ως ΑΕΚ, συμπληρώνουμε σήμερα το ρόστερ και εν όψει πρεμιέρας είμαστε πανέτοιμοι. Όποιος υπηρετεί την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο, θα πρέπει να ξέρει ότι η ΑΕΚ θα είναι μπροστά σε όλες τις μάχες και ποτέ δεν θα κάνει πίσω. Καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό της Ζωφριάς και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα», μας είπε ο κ. Γεωργαντζόγλου...
 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ...

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες για το σημερινό  παιχνίδι. Ειδικά στο κέντρο με τους Μάκο, Καφέ και Γκέντσογλου εκτός αποστολής. Σήμερα ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση χθες του ΟΑΚΑ έκανε δοκιμή 11αδας για τον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς. Και εκεί έδειξε ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές…
Αριστερό μπακ έβαλε τον Λαγό, αντί του Καράμπελα. Ενώ στο κέντρο στο πλάι του Βάργκας έπαιξε ο Γκερέιρο. Στις υπόλοιπες θέσεις του 4-2-3-1 έβαλε τον Αραμπατζή τέρμα, τον Κοντοέ δεξί μπακ, τους Δέλλα – Κάλα στα στόπερ και τον Χοσέ Κάρλος δεξιά, τον Λεονάρντο αριστερά και τον Γκούντγιονσεν πίσω από τον Μπέλεκ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

AKOMH H «Petit Chateau»

Σήμερα αναμενόταν να μπει σε μια… σειρά η τελική διαπραγμάτευση της διοίκησης της ΑΕΚ με την «Petit Chateau». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, παρότι οι δύο πλευρές και σήμερα είχαν επικοινωνία για το θέμα. Οι περισσότεροι εκ των εκπροσώπων της ιταλικής εταιρίας είναι στην Ελλάδα, εκτός του νομικού συμβούλου της που είναι απαραίτητος για τις συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αυτός αναμένεται στην Αθήνα αργά το απόγευμα και έτσι οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για το επόμενο διήμερο. Ισως αύριο λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με την Στουρμ Γκρατς να μην έχουν οριστικό αποτέλεσμα και έτσι πιθανόν να το περιμένουμε Παρασκευή, δίχως αυτό να αποκλείει ότι και απόψε δεν θα γίνει συνάντηση των δύο πλευρών. Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει να δει τα 2 εκατ.ευρώ, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει δει παρά τις δεσμεύσεις που έχει από τους ανθρώπους της ιταλικής εταιρίας. Και εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα..

TA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!

Οι ενοχλήσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην μέση, σας είχαμε αναφέρει ότι ήταν πολλές από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, θα έχανε σημαντικό διάστημα (2-3 εβδομάδων) από τις προπονήσεις, αλλά πλέον το διάστημα αυτό θα μεγαλώσει και άλλο. Και αυτό διότι ο Dimi σήμερα  θα χειρουργηθεί στην μέση στο Ιατρικό Κέντρο, για να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα μια και η αποθεραπεία του δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα…

ΜΕ ΜΠΕΛΕΚ ΑΝΤΙ ΛΥΜΠΕ ΑΥΡΙΟ ;;

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο χθες και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος 
Μεσσήνιος επιθετικός θα μείνει στον πάγκο με την Στουρμ Γκρατς το βράδυ 
της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε στον «Λύμπε» το πλάνο 
του και βασικός σέντερ φορ θα είναι σε αυτό ο Στιβ Μπέλεκ. Ο νεαρός 
Καμερουνέζος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά το… διάλειμμα στην 
Τούμπα (ήταν στην 11αδα με Εργοτέλη και Ξάνθη και έπαιξε 45 λεπτά με τον
 ΠΑΟΚ), αφού ο Χιμένεθ εκτιμά ότι δουλεύει περισσότερο για την ομάδα 
επιθετικά και το πιθανότερο είναι ότι θα κινείτε από πίσω του ο Εϊντούρ 
Γκούντγιονσεν, με Χοσέ Κάρλος και Λεονάρντο να κινούνται στα άκρα.

O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΤΥΠΟ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ..ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ  ΤΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ..


Μετά τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα σήμερα σχετικά με την αναζήτηση της διοίκησης της ΑΕΚ για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ανδαλουσιανού τεχνικού, ο Αδαμίδης αποφάσισε να βγει μπροστά και να δώσει τέλος στα σενάρια.
Ο πρόεδρος της «Ένωσης» συζήτησε με τον Χιμένεθ για αρκετή ώρα σχετικά με τη κακή εικόνα της ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
Κατόπιν τούτου, ο Αδαμίδης ξεκαθάρισε στον 47χρονο προπονητή ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του και πως στηρίζει απόλυτα το έργο του.
Όσον αφορά το ανοιχτό ζήτημα που υπάρχει με την «Petit Chateau», δεν υπάρχει καμία εξέλιξη παρά το γεγονός ότι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν για συνάντηση των δύο πλευρών σήμερα. Όπως φαίνεται οι όποιες εξελίξεις θα μετατεθούν για την Τετάρτη (28/09).

EΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ..


 
«Είμαστε κάπως καλύτερα με τα νέα δεδομένα. Περάσαμε έναν Γολγοθά τις τελευταίες μέρες. Ξεπεράστηκε ο σκόπελος και πήραμε το χαρτί», είπε -εμφανώς ανακουφισμένος, πλέον- στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, για το πιστοποιητικό που πήρε από την ΕΕΑ.

«
Είμαστε κάπως καλύτερα με τα νέα δεδομένα. Περάσαμε έναν Γολγοθά τις τελευταίες μέρες. Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε… και πιο γρήγορα από εδώ και πέρα. Όλο αυτό το διάστημα, οι νομικοί μας έτρεχαν όλα αυτά τα θέματα, με τους παλιούς πιστωτές που δεν ήθελαν να πάρουμε το πιστοποιητικό», είπα αρχικά ο κ. Γεωργαντζόγλου.

Στη συνέχεια, είπε: «
Ένα παράδειγμα είναι αυτό του Νίκου Χατζή, που μόλις χθες βράδυ τον πείσαμε να κάνει πίσω. Κατάλαβε το συμφέρον όλων μας να βρούμε μία λύση».

Για τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας, δήλωσε: «
Προπονητής μας είναι ο Κώστας Οικονομάκης, επί τέσσερα χρόνια προπονητής της ΑΕΚ Άργους, που την ανέβασε δύο κατηγορίες και πέρυσι είχε μία αξιοπρεπέστατη πορεία στην Α2. Τον παρακολουθούσαμε καιρό. Ήταν και παλιός παίκτης της ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Τον ευχαριστούμε πολύ. Όσο για τους παίκτες, καταφέραμε να ανακοινώσουμε τον Μάντζαρη και τον Νοέας. Και αύριο περιμένουμε άλλους πέντε με έξι παίκτες να έρθουν και να υπογράψουν. Έχουμε συμφωνήσει προφορικά μαζί τους».

Τέλος, ο Γεωργαντζόγλου έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Ένωσης: «
Τους θέλουμε δίπλα μας. Να μας στηρίξουν με τα διαρκείας».

H Petit Chateau ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΥΡΩ !!

Η εφημερίδα SportDay αφού επιβεβαιώνει το ότι σήμερα οι εκπρόσωποι της Petit Chateau έρχονται στην Ελλάδα για τις τελικές ενέργειες και την υπογραφή των συμφωνητικών αποκαλύπτει πως στο τετραετές πλάνο της Ιταλικής εταιρίας υπάρχει πρόθεση για επένδυση 40.000.000 ευρώ συνολικά(!) πράγμα που σημαίνει πως σταδιακά η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια της εταιρίας. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δηλώνουν σίγουροι πως σήμερα, στη συνάντηση που θα έχουν με τη διοίκηση του συλλόγου, θα σφραγιστεί εγγράφως η συνεργασία των δύο πλευρών. Μάλιστα δεσμεύονται πως μέχρι την Πέμπτη θα βάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τον «αρραβώνα», αλλά και πως ακολούθως θα φανούν συνεπείς στη δέσμευση απέναντι στη διοίκηση να βάλουν άλλα 8 εκατ. ευρώ εντός 30 ημερών!

Η διοίκηση της ΑΕΚ παραμένει επιφυλακτική, αφού περιμένει να δει αποδείξεις για τις προθέσεις των υποψηφίων επενδυτών, αλλά και να διαπιστώσει ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα ζητήσουν. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας φιλοδοξούν να επαναφέρουν την «Ένωση» στο Champions League και να αποκομίσουν από εκεί οφέλη, όπως επίσης και από τη μεταπώληση παικτών, ενώ δεν τους είναι αδιάφορο το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου. Αν πάντως σε πρώτη φάση μπουν τα χρήματα που έχουν τάξει, τότε-και με δεδομένη την έλλειψη άλλου χρηματοδότη στην ΠΑΕ-δεν θα αργήσει η μέρα που όχι απλώς θα μπει στη μετοχική σύνθεση, αλλά θα αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει ήδη στο παρελθόν. Χθες  οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν  στις προπονήσεις (όσοι αγωνίστηκαν έκαναν  χαλάρωμα, οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα) και από σήμερα  προετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League. Θα είναι το πέμπτο παιχνίδι σε διάστημα δύο εβδομάδων και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κούραση είναι ήδη πολύ μεγάλη. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τις δεδομένες απουσίες που έχει η Ένωση, τότε το έργο του Χιμένεθ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ο Ισπανός δεν μπορεί να υπολογίζει, για διαφορετικούς λόγους, τους Μάκο, Μανωλά, Καφέ και Κωνσταντόπουλο, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Γκέντσογλου Γεωργέας. Παίκτες, δηλαδή, που οι περισσότεροι εξ αυτών λογίζονται ως βασικοί.
Παράλληλα, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν πιάσει υψηλό αριθμό λεπτών συμμετοχής. Ο Νίκος Καράμπελας παίζει χωρίς ανάσες, αφού μετράει το... απόλυτο, των 4 στα 4 ενενηνταλέπτων και λογικά θα είναι «παρών» και στο ματς της Πέμπτης, ενώ και ο Βάργκας, που θα έπρεπε να μπει πιο προσεκτικά σε ρυθμούς αγώνων, αφού δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία, λόγω των περιστάσεων έχει ήδη αγωνιστεί σε 287' έχοντας μάλιστα δύο σερί 90λεπτα. Βέβαια, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές των 30 (+). Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκούντγιονσεν και Γεωργέας (αν προλάβει τελικά), που έχουν κάνει ήδη υπέρβαση χρόνου συμμετοχής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Τραϊανός Δέλλας, αν και δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Εργοτέλη, έχει παίξει ήδη 270 λεπτά (τρία 90λεπτα), ο Γκούντγιονσεν πήρε κάποιες ανάσες στην Ξάνθη (αν και αγωνίστηκε), αλλά μετράει 263 λεπτά συμμετοχής, ο Γεωργέας ξεκουράστηκε μόνο την περασμένη Τετάρτη στα Πηγάδια, ενώ χθες αποχώρησε στο 61' έχοντας συμπληρώσει 241', ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια (είτε αλλαγή, είτε βασικός, μετράει 202 λεπτά συμμετοχής. Ένας επιπλέον πονοκέφαλος για τον Μανόλο Χιμένεθ, που είναι υποχρεωμένος στα παιχνίδια με Γκρατς και Πανιώνιο να κάνει σωστή διαχείριση, μέχρι να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Η ήττα μεγάλη σε έκταση και η εμφάνιση τουλάχιστον… ντροπιαστική για το επίπεδο της ΑΕΚ. Και ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και όχι η… Μπαρτσελόνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν ήταν πραγματικά αυτοί που μπήκαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής. Και έτσι σήμερα μια ημέρα μετά το κάκιστο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ για την Σούπερ Λίγκα, τους μίλησε για τα λάθη τους στο 90λεπτο και τους τόνισε ότι μπαίνουν… κοιμισμένοι στην αρχή των αγώνων με αποτέλεσμα να δέχονται πρώτοι γκολ… Μίλησε επίσης για το κέντρο που δεν βοήθησε στα άκρα τους Καράμπελα και Γεωργέα στα ντουμπλαρίσματα που δέχνονταν από Ετο και Λίνο αντίστοιχα, ενώ έδειξε τον δρόμο της… δουλειάς ενόψει του αγώνα με την Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ.
«Μπαίνουμε στους αγώνες σαν κοιμισμένοι… Με τον ΠΑΟΚ οι μέσοι δεν μάρκαραν καθόλου. Σε πολλές φάσεις μάλιστα μπερδευόμασταν. Στην άμυνα είχαμε πάλι προβλήματα και ειδικά με τους ακραίους του ΠΑΟΚ. Βάλαμε παίκτες στα άκρα τον Μάκο και τον Βάργκας για να βοηθάνε τα μπακ, αλλά αυτό δεν έγινε. Και από τους δύο. Την ίδια ζημιά παραλίγο να πάθουμε και με τον Εργοτέλη, ενώ και με την Ξάνθη πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι και δεν εφαρμόζουμε πιστά το πλάνο μας. Σε πολλές φάσεις ήταν παίκτες του ΠΑΟΚ εντελώς μόνοι τους.
Η άμυνα μας δέχεται πολλά γκολ, παρότι δουλεύουμε πολύ όλοι μαζί εδώ και καιρό στο θέμα αυτό. Γίνονται όμως ατομικά λάθη, δεν υπάρχει συγκέντρωση και έρχονται και τα γκολ. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας από την αρχή μέχρι το τέλος στον αγώνα. Η επίθεση δεν λειτούργησε καλά, γιατί δεν βοηθήθηκε από τους υπόλοιπους, αλλά και γιατί δεν πήρε πρωτοβουλίες μόνη της να κάνει φάσεις. Εχουμε πρόβλημα, το βλέπετε και πρέπει να δουλέψουμε ολοι μαζί για να το διορθώσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας με την Στουρμ και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους παίκτες του σήμερα στα Σπάτα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΤΙ ..ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΩ ..ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2011

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..

Το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με την Στουρμ Γκρατς την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ είναι πολύ κρίσιμο για τις ευρωπαϊκές βλέψεις του δικεφάλου μέσα από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η αυστριακή ομάδα που τελευταία δεν πάει καθόλου καλά έρχεται στην Αθήνα, αλλά και ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Εκτός της κούρασης που υπάρχουν από τα συνεχόμενα ρόστερ και τις λίγες λύσεις που έχει στο ρόστερ, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γρηγόρη Μάκο και Κώστα Μανωλά, στους τραυματίες Παντελή Καφέ και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάββας Γκέντσογλου και Νίκος Γεωργέας που σήμερα θα φανεί αν μπορούν να παίξουν την Πέμπτη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ !!

Η αισιοδοξία που είχαν φέρει οι νίκες στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές έδωσε τη θέση της στην απογοήτευση και τον προβληματισμό στην ΑΕΚ, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε και πάλι προβληματική στα μετόπισθεν, αλλά αυτή τη φορά ήταν ακίνδυνη και στην επίθεση. Δέχτηκε τρία γκολ για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, αλλά απείλησε ελάχιστα τον αντίπαλο κι έχασε με κάτω τα χέρια από έναν βασικό ανταγωνιστή της. Οι δεδομένες ελλείψεις στο ρόστερ της, ειδικά στα άκρα, αυτή τη φορά δεν… καμουφλαρίστηκαν, αλλά αποκαλύφθηκαν απέναντι σε μία ομάδα με ιδιαίτερη ισχύ στις πτέρυγες. Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο τέλος του ματς. Τόσο στα πρόσωπα των παικτών και του Μανόλο Χιμένεθ, όσο και σε αυτό του Σταύρου Αδαμίδη.

Τελευταίο χαρτί με Στουρμ

Η εβδομάδα που άρχισε είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την ΑΕΚ. Πριν από τη νέα δύσκολη δοκιμασία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή, υπάρχει το κρίσιμο ματς με τη Στουρμ Γκρατς για το Europa League την Πέμπτη (20:00). Μετά τη βαριά ήττα στο Βέλγιο από την Άντερλεχτ, η νίκη είναι επιβεβλημένη για την «Ένωση», αν επιθυμεί να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη αποτελεί για τον πολύπαθο σύλλογο και το μπόνους 140.000 ευρώ που δίνει η νίκη (70.000 ευρώ προσφέρει η ισοπαλία).

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ουκ ολίγα. Εκτός πλάνων του είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Κώστας Μανωλάς και Γρηγόρης Μάκος, οι τραυματίες Παντελής Καφές και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και πιθανότατα ο Νίκος Γεωργέας, που αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ περιορισμένες, ιδιαίτερα σε άμυνα και κέντρο.

Περιμένει αποδείξεις

Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει η Petit Chateau στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδείξεις για τις προθέσεις της. Αυτές μεταφράζονται, σε πρώτη φάση, σε μία εγγυητική ύψους 2 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό, εφόσον εμφανιστεί από τους ενδιαφερόμενους, θα μετοχοποιηθεί βάζοντας την εν λόγω εταιρεία στο «χάρτη» της ΠΑΕ, δίχως να δεσμεύει το σύλλογο απέναντί της.

Η συνέχεια προβλέπει να βάλουν άλλα 8 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, με ανάλογο αντίτιμο σε μετοχές, αλλά δίχως να είναι γνωστό με τι επιπλέον αντάλλαγμα (πιθανολογείται πως η εταιρεία ενδιαφέρεται για την «εκμετάλλευση» παικτών από το υπάρχον ρόστερ ή που θα φέρει η ίδια στην ομάδα).

AΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ www.aek365.gr

Με νίκη στην Τούμπα θα ανοίγαμε το πάνω διάζωμα την Πέμπτη. Με ισοπαλία θα είχαμε κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν. Με την ήττα και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε, καταφέραμε να ξαναβάλουμε στην καθημερινότητά μας τη μιζέρια, τη γκρίνια και τη φαγωμάρα. Λογικό κι επόμενο βέβαια, αφού μια τριάρα με κάτω τα χέρια δεν χωνεύεται καθόλου εύκολα, οσο κι αν ψάξεις μέσα σου για αποθέματα ψυχραιμίας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με καθημερινές εναλλαγές ανάμεσα σε μικρούς θριάμβους που γεννούν ήρωες, και μικρά δράματα που γεννούν αποδιοπομπαίους τράγους. Αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να μάθουν να ζουν οι παίχτες και ο προπονητής της ΑΕΚ, ειδικά της φετινής.
Φυσικά δικαιολογίες υπάρχουν και είναι αρκετές και βάσιμες. Η ΑΕΚ έδωσε στην Τούμπα, αισίως, το τέταρτο ματς μέσα σε δέκα ημέρες, κι αυτό μετά από μια μακρά περίοδο τριών εβδομάδων όπου δεν είχε πατήσει χόρτο. Πολλοί παίχτες παίζουν χωρίς ανάσα σε αυτά τα ματς - ενδεικτικά αναφέρω τους Καράμπελα, Μανωλά, Μάκο και Βάργκας που φανερά δεν είχαν στο παιχνίδι τους την ίδια «ένταση» (που λέει κι ο Μανόλο) όπως είχαν, πχ, στην Ξάνθη. Δεύτερο αριστερό μπακ δεν υπάρχει, δεύτερος γρήγορος στόπερ δεν υπάρχει, άλλα σκληρά αμυντικά χαφ δεν υπάρχουν, κι έτσι οι τέσσερις προαναφερόμενοι θα έχουν φέτος δύσκολο έργο και θα πρέπει σχεδόν σε κάθε ματς να κάνουν υπέρβαση. Έπειτα υπάρχουν και κάποιοι παίχτες για τους οποίους ο χρόνος πέρασε. Δε φταίνε ο Δέλλας, ο Λύμπε και ο Γεωργέας αν η ΑΕΚ τους υπολογίζει για βασικούς στα 36 τους. Ούτε φταίει ο Γκούντιονσεν αν όλη η ΑΕΚ έχει πέσει πάνω του και πιστεύει ότι θα δει τον παίχτη της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα. Όπως και ο Ντιόπ πέρυσι, έτσι και ο Ισλανδός φέτος θα χρειαστεί δυστυχώς κάποιους μήνες ώστε το κορμί του να ξανασυνηθίσει σε συνθήκες συνεχόμενων αγώνων, κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια δεν του συνέβαινε συχνά.
Πάντως ενώ είναι χρήσιμο να επισημαίνουμε τις δικαιολογίες, εντούτοις δε θα ήταν χρήσιμο να μείνουμε σε αυτές. Διότι πέρα από δικαιολογίες, αυτό που είδαμε χτες στην Τούμπα ήταν μάλλον λογικό κι αναμενόμενο, βάσει των προτερημάτων και των ελαττωμάτων της κάθε ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τα δύο πιό παραγωγικά και γρήγορα ακραία μπακ στην Ελλάδα. Αντίθετα οι Γεωργέας και Καράμπελας είναι γνωστό ότι δεν απειλούν συχνά με τις προωθήσεις τους. Το σχέδιο του Χιμένεθ να κόψει τον ΠΑΟΚ στο κέντρο και να μην δώσει πολλές ευκαιρίες στους ακραίους για σέντρες μάλλον πέτυχε - και το λέω απόλυτα σοβαρά. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε στις δύο σέντρες που έβγαλαν οι ακραίοι μπακ του να βάλει ισάριθμα γκολ!!! Κι αυτό διότι οι Γεωργέας και Καράμπελας άργησαν χαρακτηριστικά και στις δύο φάσεις να βγουν στους αντιπάλους τους, ενώ οι στόπερ χτες ήταν...σε άλλο γήπεδο. Ο Δέλλας είχε βγει στη σέντρα για να κάνει τάκλιν στον Σαλπιγγίδη αφήνοντας γυμνή την άμυνα στο ένα γκολ, ενώ και στο άλλο ήταν μεν στην περιοχή αλλά με χαρακτηριστικά κακή τοποθέτηση. Για δε τον Μανωλά είναι γνωστό ότι το καλό του σημείο είναι οι προσωπικές μονομαχίες και όχι το κόψιμο της μπάλας όταν αυτή έρχεται παράλληλα. Κάπως έτσι, με τα ακραία μπακ να μην προλαμβάνουν τις σέντρες και με τους στόπερ να μην τις απομακρύνουν, στήθηκε στο απόσπασμα τρεις φορές ο Αραμπατζής από απόσταση αναπνοής. Και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος πριν καν τελειώσει το ημίχρονο...
Οι τέσσερις της άμυνας ήταν, πιστεύω, οι κυρίως υπεύθυνοι για το χτεσινό βατερλώ, όχι όμως και οι μοναδικοί. Οι τρεις χαφ, ας πούμε, κατάφεραν να περιορίσουν την κυκλοφορία του ΠΑΟΚ στον άξονα, αλλά δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν την μπάλα για λογαριασμό μας. Αυτό βέβαια είναι κάτι, δυστυχώς, αναμενόμενο, μιας και από τους δύο δημιουργικούς χαφ που είχε πέρυσι η ομάδα, ο μεν Καφές είναι τραυματίας, ο δε Μίτσελ είναι...στην Χετάφε. Στη θέση του Ντιόπ αποκτήθηκε ο Βάργκας, αμυντικός χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά εξίσου καλός. Στη θέση του Μίτσελ, όμως, αποκτήθηκε ο...Κανένας, γνωστός Ομηρικός ήρωας από την Οδύσσεια. Έτσι όσο κι αν έκοβαν οι τρεις χαφ στο κέντρο, ουσιαστικά έκαναν μια τρύπα στο νερό, μιας και ο ΠΑΟΚ ξανακέρδιζε τη μπάλα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Κατηγορούμε συχνά (και δικαίως) τον Γκέντζογλου για τις επιπολαιότητές του. Όμως δεν παύει να είναι ο μοναδικός παίχτης που απέμεινε στην ΑΕΚ να τολμάει την πάσα που θα προωθήσει το παιχνίδι. Όπως, ας πούμε, η πάσα του στον Μπέλεκ κόντρα στον Εργοτέλη, μια πάσα από την οποία ξεκίνησε το νικητήριο γκολ. Δυστυχώς, από τη φετινή ΑΕΚ, ακόμα και η απουσία του Γκέντζογλου είναι μια απουσία που δεν περνά απαρατήρητη...
Και στην επίθεση, όμως, τα ίδια χάλια είχαμε, όπως και στην άμυνα. Ο Λεονάρντο μας θύμισε ότι είναι ένας ασταθής παίχτης, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Χτες ήταν η σειρά του χειρότερου. Ο Χοσέ Κάρλος ακόμα εκτός κλίματος, υπερβολικά αδύναμος και μπλαζέ. Πρέπει να έχεις το ταλέντο ενός Τσάρτα για να είσαι τόσο χαλαρός. Αν δεν έχεις ούτε το μισό, τότε δεν δικαιούσαι να μην παλεύεις. Οι Γκούντγιονσεν - Λυμπερόπουλος συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι δεν ταιριάζουν μαζί, ειδικά εκτός έδρας. Ενώ ο Μπέλεκ συνεχίζει να αποδεικνύει ότι αξίζει να εκτοπίζει έναν εκ των δύο...τριαντάρηδων (και βάλε), με το πείσμα, τη δύναμη, τη μαχητικότητα και την ταχύτητά του.
Βλέποντας συνολικά το ματς, πρέπει να παραδεχτούμε εντέλει ότι χάσαμε από έναν καλύτερο, ταχύτερο και πιό φρέσκο αντίπαλο. Ο Χιμένεθ σε αυτό το ματς δεν κατάφερε με τα...κόλπα του να μασκαρέψει τα ελαττώματα της ομάδας του. Αντίθετα, η ανωτερότητα των ακραίων (κυρίως) του ΠΑΟΚ έβαλε τις δικές μας αδυναμίες στο μικροσκόπιο, και τις μεγέθυνε σε σημείο που να βγάζουν μάτι. Παρολαυτά, η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο - κι εμείς πχ πέρυσι βάλαμε τέσσερα στον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς όπου ό,τι στέλναμε προς την εστία έγραφε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και χτες - τρεις φορές κατάφερε ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της άμυνάς μας, τρία γκολ έβαλε. Δε μου λέει κάτι αυτό για τη συνέχεια. Αυτό που με ανησυχεί κυρίως είναι η έλλειψη αντίδρασης. Ας ελπίσουμε να οφείλεται κυρίως στην κούραση και στις κακές επιλογές του προπονητή (πχ, το δίδυμο Λύμπε - Γκούντγιονσεν που απλά δεν βγαίνει) και όχι σε κάτι άλλο. Οφείλουμε να βάλουμε το ματς της Τούμπας πίσω μας. Δεν ωφελεί να κλαις πάνω απο το χυμένο γάλα. Η Στουρμ Γκρατς, ο Πανιωνιος και ο Ολυμπιακος περιμενουν στη στροφή, και δεν αστειεύονται.
Αυτά για σήμερα. Και να θυμάστε: δεν ψαρώνουμε ποτέ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ...

Στην έλλειψη έντασης στο παιχνίδι της ΑΕΚ στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι η Ένωση, με βάση την εικόνα της, άξιζε την ήττα:
«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Δεν περίμενα, όμως, τέτοια έλλειψη έντασης από τη δική μας πλευρά. Η ένταση είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις. Ο ΠΑΟΚ με τέσσερις ευκαιρίες έβαλε τρία γκολ και τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Δεν δείξαμε διάθεση να θυσιαστούμε γι αυτό και χάσαμε. Αξίζαμε την ήττα. είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το σίγουρο είναι ότι δώσαμε πολλές ευκολίες στον ΠΑΟΚ. Ήταν ανώτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε στο δεύτερο να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο παιχνίδι του στο Europa League», τόνισε ο Χιμένεθ.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ..ΒΑΡΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ..ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ..ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΨΕΣ ..ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ...ΤΕΛΟΣ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Υπομονή συνέστησε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Ομάρ Μεντίνα όσον αφορά το ενδιαφέρον της Petit Chateau να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο εκπρόσωπος της Ιταλοελβετικής Εταιρείας τόνισε πως μέχρι την Τετάρτη θα έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσουν στη συνέχεια στην καταβολή των 2 εκατ. ευρώ.

«
Λίγες μέρες υπομονή ακόμα. Θεωρώ ότι μέχρι το αργότερο την Τετάρτη θα έχουμε στα χέρια μας τα χαρτιά που απαιτούνται από την Ιταλία για να προχωρήσουμε στη συνέχεια στην καταβολή των 2 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός ατζέντης ποδοσφαιριστών στην «Εξέδρα» και πρόσθεσε:

«
Μέχρι την Πέμπτη είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ολοκληρωθεί το deal και για εμάς και για την ΑΕΚ».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ..ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Το πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ, στο φετινό πρωτάθλημα, έρχεται νωρίς... Η Ένωση βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απόψε το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σε μία έδρα που ναι μεν φημίζεται για τη «δύναμή» της, όμως εδώ και χρόνια η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί και έχει τον τρόπο να την κάνει να σιωπά. Τούτο, θέλει να πράξει και το βράδυ της Κυριακής και λίγο πριν τις 11 το βράδυ να είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα σημαίνουν πάρα πολλά: Καταρχάς η Ένωση θα κάνει το απόλυτο νικών (3 στα 3) και θα «πατήσει» κορυφή. Κατά δεύτερον θα στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι ΕΔΩ ικανή και μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.
Το αποψινό παιχνίδι της Τούμπας λοιπόν κρίνει κάποια πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προδικάζει το μέλλον. Ο Χιμένεθ και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι χωρίς άγχος αυτό το παιχνίδι κερδίζεται. Με άγχος και πίεση, όλα είναι πιθανά. Το ματς φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Γι' αυτό και το καθαρό μυαλό σε περίπτωση που υπάρξει πρόκληση είτε από εξέδρα είτε από τον διαιτητή Κάκο, πρέπει να υπάρχει.
Η ΑΕΚ θα παίξει σε αυτό το ματς με απουσίες. Γκέντσογλου και Καφές στο χώρο του κέντρου έμειναν στην Αθήνα, όπως και ο Κωνσταντόπουλος. Άπαντες τραυματίες. Ερώτημα είναι τη διάταξη που θα επιλέξει ο Χιμένεθ. Με βάση την προπόνηση της Παρασκευής όπου δοκίμασε σύστημα ο προπονητής, φαίνεται ότι σκέφτεται να επαναφέρει το 4-2-3-1, και τους Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν και Κάρλος στην ενδεκάδα.
Δεν αποκλείεται όμως να δούμε και πάλι το 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο, με τον Χιμένεθ να δίνει στον Κάλα τη θέση του αμυντικού χαφ, δεξιά να έχει (ώστε να συγκλίνει και πάνω στον Βιερίνια) τον Μάκο, αριστερά τον Βάργκας και στην κορυφή, πίσω από τους φορ (Γκούντγιονσεν, Μπέλεκ) τον Κάρλος. Στην άμυνα η τετράδα φαίνεται να έχει «κλειδώσει» με τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα και φυσικά Αραμπατζή στο τέρμα να ξεκινούν. Όπως και να 'χει το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σύμφωνα με το τελευταίο ματς της Ένωσης και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2011

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε περίπου μιάμιση ώρα μετά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο όπως και ο Σάββας Γκέντσογλου (γυμναστήριο επίσης). Ο Παντελής Καφές συνέχισε το ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νέιθαν Μπερνς και ο Δημήτρης Σιαλμάς.
H αποστολή για το ματς στην Τούμπα αποτελείται από τους: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Γεωργέας, Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Γκούντγιονσεν, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ.
 

METAΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ..

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι «δέλεαρ» για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα και ήδη έχουν γίνει κινήσεις για τους Μόνχε, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Γιακούποβιτς, Μπρέσκα και Ακόστα από διάφορες ελληνικές ομάδες. Ο Λεάντρο Άλβαρες όλα δείχνουν ότι είναι ο παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, μια και θα μείνει ελεύθερος και θα έχει χρόνο από την ΕΠΟ για να βρει ομάδα το προσεχές διάστημα. Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη γνωστές τις προθέσεις της για τον Αργεντίνο αμυντικό χαφ των Θεσσαλών που συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με την ομάδα του στον Βόλο, μέχρι να βγει η οριστική απόφαση των αρμόδιων οργάνων.
Στην Ενωση έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του και ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ θα ήθελε ένα τέτοιο χαφ στο ρόστερ της ΑΕΚ με τα προβλήματα που υπάρχουν (κενά και τραυματισμοί). Ο Αλβάρες μπορεί να παίξει τον ρόλο του «κόφτη» στον ρόμβο του κέντρου, που φαίνεται ότι ταιριάζει στην ΑΕΚ. Είναι έμπειρος μέσος, έχει παίξει τρία χρόνια στην Ελλάδα και ξέρει να προσαρμόζεται εύκολα, ενώ έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και καθημερινά προπονείται. Έτσι θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο να μπει στην ΑΕΚ...
Το κασέ του είναι το πιο προσιτό από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται εντός του Σαββατοκύριακου να έχουμε εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του 30χρονου χαφ. Ο Αλβάρες, από την πλευρά του, δείχνει ενθουσιασμένος να παίξει σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, με την προοπτική της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


 ΑΛΒΑΡΕΖ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ... ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ;;

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ..ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Η ΑΛΛΗ  ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ !!

Ο κόσμος της ΑΕΚ χθες (για ακόμη μία φορά) ήταν συγκλονιστικός. Η στήριξη, το τραγούδι, η άψογη συμπεριφορά (παρά τις προκλήσεις) ήταν και πάλι εκεί στο πέταλο στα Πηγάδια, όπως μία εβδομάδα πριν στις Βρυξέλλες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλοντας να ευχαριστήσει αυτόν τον υπέροχο λαό εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα προσπαθεί να παίρνει εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της ΑΕΚ. Για να έχει η Ενωση το τραγούδι του λαού της παντού και πάντα…
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για την δυναμική αλλά παράλληλα απολύτως κόσμια παρουσία τους στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα. Mε την άψογη συμπεριφορά τους τόσο στις Βρυξέλλες πριν μια εβδομάδα όσο και χθες στην Ξάνθη προστάτευσαν τον σύλλογο από ενδεχόμενη τιμωρία και βοήθησαν τα μέγιστα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίζει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας μας σε όσους εκτός έδρας αγώνες επιτραπεί η μετακίνησή τους σε Ελλάδα και Ευρώπη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΦΕΤΟΣ..ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

ΩΧ Ο ΚΑΚΟΣ Ο Κακός !!

Το έχει η... μοίρα της ΑΕΚ να παίζει στην Τούμπα και ρέφερι της αναμέτρησης να είναι το Τάσος Κάκος. Όπως συνέβη πέρσι, αλλά και πρόπερσι, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και φέτος ο Κερκυραίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας. Με τον συγκεκριμένο διαιτητή πάντα η Ένωση είχε παράπονα στους αγώνες που έδινε στη Θεσσαλονίκη, παρότι μετράει μία νίκη και μία ήττα. Στις 21/3/2010, η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο το γεγονός ότι ο Κάκος μοίραζε ασύστολα κίτρινες κάρτες (πέντε ο τελικός απολογισμός), έφερε μεγάλο εκνευρισμό.
Αντίθετα, πέρσι τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Εκτός από την ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ με 2-1, με γκολ του Βιερίνια στις καθυστερήσεις, ο Κάκος είχε προλάβει νωρίτερα να κάνει τα... πάντα. Η άδικη αποβολή (με απευθείας κόκκινη) του Μανωλά στο 78' και ενώ το σκορ ήταν 1-1, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποβάλει και τον Τραϊανό Δέλλα, παρότι καθόταν στον πάγκο. Και αυτό διότι ο «Τράι» είχε το... θράσος να διαμαρτυρηθεί για την γνωστή «ζούγκλα» της Τούμπας. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο «Κολοσσός» πλησίασε ο ίδιος τους δημοσιογράφους και ζήτησε να κάνει μία δήλωση, όντας εξοργισμένος, για τα όσα συνέβησαν σε εκείνο το ματς, με τον Κάκο να μην καταγράφει τίποτα στο φύλλο αγώνος.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ !!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο πανηγύρισε το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Φάμπιαν Βάργκας. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το ανάποδο ψαλίδι ο Κολομβιανός, κι αφού πρώτα αφέθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, έμεινε μόνος του και έκανε τον... βάτραχο! Όχι φυσικά τυχαία: Το γκολ αυτό το αφιέρωσε στην κόρη του (την πριγκίπισσά του, όπως την αποκαλεί) Καμίλα, στην οποία αρέσει ένα παιδικό τραγούδι με τίτλο «Πέπε ο βάτραχος» και ο «μπαμπάς Βάργκας» κάνοντας τον «βάτραχο» στο γήπεδο ήθελε με αυτό τον τρόπο να της το αφιερώσει...

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ..

Τρεις παίκτες της ομάδας αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών χθες  από το γήπεδο. Πρόκειται για τους Γκέντζογλου, Βάργκας και Μανωλά.
Ο Γκέντσογλου αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο, ο Βάργκας με κάκωση στο αριστερό γόνατο και ο Μανωλάς με ένα χτύπημα στο δεξί τετρακέφαλο.
Η κατάσταση και των τριών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα εκτιμηθεί σήμερα  Πέμπτη (22/09), όταν και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Πάντως, η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει ότι πρόκειται για ανησυχητικούς τραυματισμούς που μπορεί να στερήσει από τους παίκτες τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΨΕΣ .ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ..( ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ..ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ  ) ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ..ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΑΝΕ!!  ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ !! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ  ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ..

Εμφανώς χαρούμενος και ανακουφισμένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε μάλιστα, ξεκινώντας τις δηλώσεις του, στην απόφασή του να αλλάξει το σύστημα: «Αλλάξαμε το σύστημα διότι δεν μου άρεσε το ποσοστό κατοχής στο τελευταιο ματς. Με τις καιρικές συνθήκες που υπήρχαν δεν ήταν το κατάλληλο. Αλλά δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε εκείνο που σχεδιάσαμε. Είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει σαν ομάδα. Αλλά είμαστε ακόμα στην διαδικασία να αξιολογήσουμε αν έχουμε το ρόστερ για να παίξουμε αυτό το σύστημα. Οι παίκτες που ήταν στα χαφ πέρυσι βοήθησαν πολύ και στην άμυνα. Γι αυτό θα πρέπει και οι παίκτες που είναι τώρα να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν. Προσπαθώ να παίζω ότι σύστημα υπάρχει για το καλό της ομάδας».
Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού σχολίασε: « Ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους τους επαγγελματίες παίκτες και τους διαιτητές. Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα. Και δεν μας βοήθησαν καθόλου όλες οι αναβολές. Είπαμε πως θα υποφέρουμε πολύ σε κάθε νίκη, γιατί θέλουμε την προσαρμογή πολλών παικτών. Πολλοί απ΄ αυτούς είναι χωρίς εμπειρία στην Σούπερ Λιγκα. Αλλά πάνω απ' όλα χωρίς εμπειρία, να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Εμείς έχουμε πάντα την απαίτηση και την υποχρέωση να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να κοιτάμε ποιος παίκτης παίζει. Αλλά εκείνο που μετράει είναι το βάρος της φανέλας. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν σήμερα πήραν χρόνο συμμετοχής και αυτό θα γίνει και μ' άλλους παίκτες. Η αλήθεια είναι πως αξίζαμε πιο εύκολη νίκη. Έπρεπε να αντιδράσουμε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Καταφέραμε να μπουμε μπροστά στο σκορ, θεωρήσαμε πως τελείωσε το ματς όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ. Και υπήρχε και ένα διάστημα που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με τόσο δυνατό αέρα. Και κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου δυνάμωσε ο αέρας και έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, όπως και σεβάστηκα την Ξάνθη. Εκδηλώνω πάντα τα συναισθήματα μου. Όσο παίζουν οι παίκτες παλεύω στον πάγκο. Αλλά σέβομαι όλους όσους παίζουν στο γήπεδο».
Καταλήγοντας τοποθετήθηκε για την παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου και των άλλων «παλιών» στην ομάδα και τα αποδυτήρια: «Ο Λύμπε είναι ένας σημαντικός παίκτης. Όπως ο Δέλλας, ο Καφές και ο Γεωργέας και άλλοι. Την προσαρμογή μου στην Ελλάδα την βοήθησαν αυτοί οι παίκτες. Με το στήριγμα τους με βοηθούν να ξεπερνάω κάποια προβλήματα. Ο Λύμπε έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και μπορεί να λέει την άποψη του. Αλλά εγώ είμαι προπονητής και παίρνω τις αποφάσεις. Το καλό είναι ότι τις δέχονται όλοι».
 

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ! ( ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!)

Αναβίωσαν σκηνές από το Καραϊσκάκη σήμερα στην Ξάνθη με τον Τριτσώνη. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο της Αθήνας φρόντισε πάλι σε αγώνα της ΑΕΚ να κάνει λάθη υπέρ του αντιπάλου της, όπως είχε κάνει και τότε απέναντι στον Ολυμπιακό ως τέταρτος όταν και μέτρησε ένα άκυρο γκολ του Παπαδόπουλου (είχε ακυρωθεί αρχικά!) και με τον Μήτρογλου να είναι οφσάιντ! Σήμερα στην Ξάνθη ο Τριτσώνης «έσπρωχνε» σε όλο το 90λεπτο την Ξάνθη.
Ξεκίνησε το ματς χαρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες στην γηπεδούχο, ενώ στα δύο πρώτα φάουλ της ΑΕΚ κιτρίνισε Μάκο και Καράμπελα (δικαίως ο δεύτερος). Συνολικά έδωσε έξι κίτρινες στην ΑΕΚ και μία στην Ξάνθη! Στην κίτρινη κάρτα του Λυμπερόπουλο ο αντίπαλος κάνει τον τσαμπουκά στον παίκτη της ΑΕΚ, ενώ στην κίτρινη του Αραμπατζή τον τιμωρεί επειδή δεν στέκεται η μπάλα από τον αέρα!!
Στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται και για τις πολλές καθυστερήσεις που έδειξε, αλλά και για τα φάουλ στο τέλος που έβαζαν την Ξάνθη στην περιοχή του δικεφάλου. Η οργή της ΑΕΚ είναι μεγάλη και μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ και οι άνθρωποι της ομάδας παραπονέθηκαν στον Τριτσώνη, ενώ δεν αποκλείεται να βγει και ανακοίνωση για τα όργια του στα Πηγάδια.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Η Ένωση με ρεσιτάλ Μανόλο από τον πάγκο άλωσε τα Πηγάδια - Η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-4, στην έδρα της ομάδας που ταλαιπώρησε αφάνταστα ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ - Ο εκπληκτικός Βάργκας και οι Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν και Κλωναρίδης τα γκολ για την ΑΕΚ

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ «Petit Chateau» ;;

Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Petit Chateau» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. ΧΘΕς  οι δύο πλευρές τα είπαν από κοντά στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα Σπάτα για περίπου 1,5 ώρα. Εκεί, συζήτησαν λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνία και εν συνεχεία εκδόθηκε η ανακοίνωση που κάνει λόγο για προφορική συμφωνία. Βεβαίως, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ πολύ ορθά μπήκε και η φράση «εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της»...
Ο Σταύρος Αδαμίδης και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ με τους έξι εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας, συμφώνησαν ότι τις επόμενες 3-4 μέρες θα συνταχθούν τα συμβόλαια συνεργασίας τους. Δηλαδή την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία για να μπουν οι υπογραφές και μετά θα πρέπει εντός 48 ωρών (εργάσιμες ημέρες) να έχουν κατατεθεί τα 2 εκατ.ευρώ που έχουν ζητήσει στην ΠΑΕ ως οικονομικές εγγυήσεις σε λογαριασμό της Ενωσης.
Ετσι, αναμένεται μέχρι την επόμενη   Τετάρτη (σε μία εβδομάδα δηλαδή) να γνωρίζουμε οριστικά το αν έχουν μπει τα χρήματα από την «Petit Chateau». Δηλαδή, το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης. Αν δεν γίνει αυτό τα συμβόλαια που θα έχουν υπογραφεί δεν θα έχουν ισχύ και όσα έχουν συμφωνηθεί ακυρώνονται. Αν κατατεθούν τα χρήματα θα ολοκληρωθεί το deal και εν συνεχεία με τα 8 εκατ.ευρώ που θα δώσει μέσα στην σεζόν θα πάρει 25-30% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !!

Η αλήθεια είναι ότι στην… πρεμιέρα της στην Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Εργοτέλη δεν ενθουσίασε, αλλά τουλάχιστον κέρδισε. Και στο τέλος της μέρας αυτό μετρά. Στόχος της ΑΕΚ και  στην Ξάνθη για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, είναι πάλι ο ίδιος. Να βρει τον τρόπο να κερδίσει μέσα στα Πηγάδια. Κάτι που κατάφερε και πέρυσι (0-2). Αυτό θέλουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ που δεν υπολογίζει στον Καφέ που κάνει αποθεραπεία, στον Κωνσταντόπουλο που κάνει χαλαρό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων και στον Γεωργέα που χρειαζόταν «ανάσες». Με αυτές τις τρεις απουσίες θα κληθεί να επιλέξει μια 11αδα ικανή να πάρει το «διπλό» και να κάνει το «2Χ2» στην Σούπερ Λίγκα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής που στο ματς με τον Εργοτέλη… κατέβασε ρόλα και απέδειξε ότι είναι έτοιμος να γίνει «βασικός και αναντικατάστατος» στην ΑΕΚ. Δεξί μπακ στην θέση του Γεωργέα θα παίξει ο Κοντοές, που στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ θα έχει την ευθύνη να περιορίσει τον φορμαρισμένο Μαρσελίνιο. Αριστερά θα είναι πάλι ο Καράμπελας, αφού δεν υπάρχει και άλλη αξιόπιστη λύση. Στα στόπερ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουμε στο δίδυμο των Βρυξελλών, Μανωλά – Δέλλα με τον «Τράι» να επιστρέφει από τιμωρία.

Αμυντικά χαφ για πρώτη φορά φέτος θα είναι το δίδυμο που ελπίζουν στην ΑΕΚ να κλείσει τις (πολλές) «τρύπες» στον άξονα. Ο Μάκος και ο Βάργκας θα είναι οι δύο «κόφτες», σε ένα ρόλο που ξέρουν πάρα πολύ καλά να παίζουν ξεχωριστά και ως δίδυμο σκοπός είναι να αποτελούν «εγγύηση». Στην τριάδα πίσω από τον φορ, ο μοναδικός σίγουρος είναι ο Λεονάρντο που έχει ξεκινήσει φουριόζος την σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Κάρλος είναι φαβορί για να είναι δεξιά, όπως και ο Γκούντγιονσεν πίσω από τον επιθετικό παρότι σε δύο σερί ματς είχαν αμφότεροι μέτρια απόδοση.

Ο Λυμπερόπουλος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Εργοτέλη, βοήθησε με την εμπειρία του και ίσως επιστρέψει στην 11αδα στην θέση του φουνταριστού, ενώ ο Μπέλεκ που έκανε πολύ δουλειά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ίσως μείνει στον πάγκο ή παίξει φορ με τον «Λύμπε» πίσω του ή μείνει με την βασική διάταξη του τελευταίου αγώνα (Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Μπέλεκ). Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μανωλάς, Χέλγκασον, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λαγός, Γκερέιρο. Eκτός αποστολής έμειναν και οι Σιαλμάς, Μπουγαΐδης.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όπως έκανε και με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα να βάλει γκολ στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Αλλωστε, αυτή είναι και η «συνταγή της επιτυχίας» σε τέτοια δύσκολα εκτός έδρας ματς. Η Ξάνθη πάντως μέχρι στιγμής έχει κάνει καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν έχει πάρει ούτε βαθμό. Και στην ΑΕΚ θέλουν να παραμείνει εκεί και το βράδυ της Τετάρτης…

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 AΓΩΝΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ..ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΦΕΤΟΣ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ..ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002