Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Τίποτα δεν σταματά την «Αγιά Σοφιά»! Ο κύβος ερρίφθη! Σε δημόσια διαβούλευση από χθες, η περιβαλλοντική μελέτη. Στις 22 Σεπτεμβρίου λήγει η διαδικασία και η ΑΕΚ μπορεί αμέσως μετά να εκδώσει την οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα.Θέσαρ Άρθο: Ο Μίτσελ μου είπε πως μόνο η ΑΕΚ μπορεί να κοντράρει τον ΟΣΦΠ και να έρθω χωρίς δεύτερη σκέψη.Θέλουν πόλεμο με την ΑΕΚ… θα τον έχουν! Απίστευτο: Παρά την εισήγηση του νομικού συμβούλου της Σούπερ Λιγκ, ο Μποροβήλος ακολούθησε την επιθυμία του ΟΣΦΠ για να μην μπορεί η ΑΕΚ να συμμετάσχει κανονικά στο χθεσινό Δ.Σ. Τον έβαλε στη θέση του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης: «Εμείς αποχωρούμε. Η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός και δεν πρόκειται να συμμετέχει ως ακροάτρια σε τέτοιες διαδικασίες». Το ερυθρόλευκο μπλοκ και οι αρχι-τσάτσοι του, επιλέγουν να προκαλούν την Ένωση όπου βρουν ευκαιρία. Κίνητρα και αιτία ο φόβος τους, απέναντί της. Σαφές όμως το μήνυμα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πως οι προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες. Αγανάκτηση για την αθλιότητα του εχθρού της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου, Γιώργου Μποροβήλου. Έσπασαν τα τηλέφωνα από χθες το απόγευμα από εξοργισμένους φίλους της Ένωσης. Λαϊκή απάντηση να κυνηγήσει η ΑΕΚ τον Μποροβήλο σε σχέση με τις δικαστικές του εμπλοκές.Σε πρώτο πλάνο ο Ντιντάκ… Η ΑΕΚ ενημερώθηκε και επίσημα ότι ο Τζιοβάνι μπαίνει χειρουργείο για επέμβαση στο γόνατο.Πρώτο τεστ στην Πολωνία. Η ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ (18:00).Μάχη με το ΝΒΑ και την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Νέιτ Ουόλτερς. «Παίζει» και του Δημήτρη Μαυροειδή.Δεν έβγαλε απόφαση η ΕΕΑ. Σε σχέση με την καταγγελία του ΟΣΦΠ για τον Δημήτρη Μελισσνίδη και κάλεσε τον «Τίγρη» να ξεκαθαρίσει την κατάσταση την ερχόμενη Τρίτη και μάλιστα ως «τρίτο πρόσωπο».
Sportday: Άρθο: Πρωτάθλημα, τι άλλο; Ώρα για δράση. Πρώτο τεστ με Χάποελ Τελ Αβίβ (18:00, OTE TV). Φαβορί για αριστερά ο Φιγκερόα. Ανάλυση: Το «λαχείο» Σιμόες. Γουόλτερς και Γουάιτ.
Goal: Ο Άρθο αποκάλυψε τι του είπε ο Μίτσελ για να έρθει. «Θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό». «Πεινασμένοι για νίκες». «Θα το παλέψουμε για να βρεθούμε στην κορυφή». «Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο». «Βλέπω τον Δέλλα σαν καθρέφτη, ήταν αμυντικός τοπ κλάσης». Τελευταία στροφή για το γήπεδο. Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση ως τις 23/9 η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Το απόγευμα με Χάποελ. Πρώτο τεστ για να εφαρμοστούν οι εντολές Δέλλα για «γρήγορα, αλλά όχι βιαστικα» (6 μ.μ., ΟΤΕ 2). Ψάχνουν καλά τον Ταϊβό. ΕΕΑ καλεί Μελισσανίδη. Ισοψηφία (3-3) με τη Μαρούπα να αρνείται να αποφασίσει ως προς την καταγγελία του Ολυμπιακού για τις σχέσεις του «τίγρη» με την Ένωση. Αποφάσισαν να τον καλέσουν σε ακρόαση την προσεχή Τρίτη. Απρέπεια Μποροβήλου. Ο πρόεδρος της λίγκας επικαλέστηκε τυπικούς λόγους και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να μετάσχει στη συνεδρίαση της Super League. Ασλανίδης: Δεν είμαστε Φιλιππινέζα κανενός για να συμμετέχουμε ως παρατηρητές.
Live Sport: Είναι να γελάει κανείς… Μπάχαλο πάλι στη Σούπερ Λίγκα. Χωρίς δικαίωμα ψήφου η Ένωση, που αποχώρησε. Δεν θεωρείται ακόμα μέλος του συνεταιρισμού, παρότι μετείχε στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Ασλανίδης: Η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα. Στην ΕΕΑ την Τρίτη ο Μελισσανίδης για τον ΟΠΑΠ.
Έτοιμη για… αποκάλυψη. Πρώτα φιλικό της ΑΕΚ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ (18:00, OTE Sports 2). Τσεκάρει παίκτες και πλάνο ο Δέλλας. Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη για την «Αγιά-Σοφιά». Προτάθηκε ο Κοσταρικανός μπακ, Ζούνιορ Ντίαζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002