Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..!!

Κάθε χρόνο το ίδιο συναίσθημα. Το πρώτο φιλικό. Η πρώτη γεύση. Μόνο ένα μπορεί να είναι πρώτο. Κι από τότε που ήμουν μικρός και έτρεχα να αγοράσω εφημερίδα για να διαβάσω την ανταπόκριση του… Νίκου Στράτου ήταν το αγαπημένο μου. Το πρώτο. Ζηλεύω τα παιδιά που είναι εκεί, το έχω νιώσει πολλές φορές αυτό το συναίσθημα και είναι υπέροχο.

Έτσι ήταν και χθες. Έστω κι από την τηλεόραση για εμάς τους πολλούς. Aπό τις ανταποκρίσεις του Νίκου Στράτου η πρόοδος είναι τεράστια. Είδαμε λοιπόν. Το πρώτο ματς. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει κι ο έρωτας με την… πρώτη ματιά. 

Για μένα ήταν… δύο. Ο ένας των… όλων. Ο Βάργκας. Εμείς οι.. ζητιάνοι της μπάλας, που έλεγε ο μεγάλος Γκαλεάνο, από το πρώτο κοντρόλ πέφτουμε θύματα απαγωγής από αυτό το ξεχωριστό είδος παικτών. Αυτή η μοναδική επαφή του δεξιού ποδιού του νέου παικταρά μας με την μπάλα είναι εκτός όλων των άλλων η μεγαλύτερη χθεσινή ελπίδα. Και το μεγαλύτερο στοίχημα, το σημειώνω από τώρα, είναι να αξιοποιηθούν μαζί και να μπορούν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων του στην ομάδα. Γιατί δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις πως όσο καλός κι αν είναι και σαν ακραίος ο Βάργκας, που είναι όπως είδαμε στο Κόπα Αμέρικα, είναι βέβαιο πως το καλύτερο του είναι ο άξονας. 

Ο Βάργκας είναι το εύκολο λοιπόν. Για όλους αυτός ήταν το νούμερο 1 χθες. Ο δεύτερος… έρωτας με την πρώτη ματιά μπορεί να εκπλήξει κάποιους. Για μένα είναι ο… Βασιλαντωνόπουλος. Την έχει την… πρώτη ματιά ο μικρός. Μην ξεχνάμε πως έτσι ήρθε στην ΑΕΚ. Έβγαλε μάτια και ματιές στον αγώνα πλέι οφ της Ριζούπολης και έγινε παίκτης της ομάδας χωρίς πολλά πολλά. Μιλάμε για ένα παίκτη που με Κωστένογλου δεν έπαιζε καθόλου ως δεξί εξτρέμ και ευτυχώς για αυτόν ο Βοσνιάδης είδε ένα δεξί μπακ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Εγώ είδα έναν Σεϊταρίδη. Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά το παιδί το έχει.

Φυσικά έχει και τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό γιατί ο Γκάλο όπως είδαμε και χθες είναι ένας πλήρης παίκτης που μπορεί να παίξει μεγάλο ρολο στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Και βέβαια θα επιστρέψει κι ο Μπακάκης που είναι πάντα η πρώτη επιλογή και ο πιο δυνατός, μαζί με τον Μάνταλο, Έλληνας παίκτης της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ο παίκτης που είναι να λάμψει θα λάμψει και αυτό πιστεύω πως θα κάνει ο Βασιλαντωνόπουλος. Ελπίζω βέβαια όταν τον βλέπουμε να τον βλέπουμε στην θέση του και όχι όπως τον Σβάρνα που τον έχουμε δει σε όλα τα άκρα και χθες στο πρώτο ματς του δεύτερου χρόνου στην ΑΕΚ είδαμε αυτό το εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί να παίζει αριστερό μπακ. 
Από τους άλλους καινούργιους. 

Ο Αρθο ξέρει την θέση πολύ καλά και η παρουσία του και το στιλ του εκτός του ότι νομίζω πως του εξασφαλίζουν θέση στην εντεκάδα σε προβληματίζουν και για το επίπεδο των Ελλήνων αμυντικών. Τέλος πάντων. 

Ο Μπαρόχα φάνηκε κοντός σε πολλούς. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κόλλημα με το ύψος σε μια θέση που ούτως ή άλλως όλοι είναι πάνω από 1.80. Αντίθετα. Σε μια μεγάλη ομάδα που σπάνια θα βομβαρδιστεί με σέντρες μάλλον παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο τερματοφύλακας να είναι… σπίρτο και να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Ο συμπατριώτης του Βάργκας νομίζω πως έχει και τα δύο αυτά. Και για αυτό είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει.

Για τον Τζιμπούρ δεν γράφω τίποτα μην τον… ματιάσω κι από τα περυσινά παιδιά να πω για τον Τζανετόπουλο πως είναι κρίμα να παίζει σέντερ μπακ. Δεν μπορεί και θα χαντακωθεί. Αμυντικό χαφ έχει ελπίδες να γίνει όπως έδειξε, τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη, στους αγώνες που έπαιξε πέρυσι σε αυτή την θέση. Και να κλείσω με το πιο σημαντικό. Οπωσδήποτε αριστερό μπακ. Οπωσδήποτε ένας πολύ καλός περιφερειακός μπροστά. Και για μένα άλλο ένα σέντερ μπακ. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Δεν βιαζόμαστε βέβαια. Το θέμα είναι ποιος ή μάλλον ποιοι θα έρθουν. Και όχι πότε θα έρθουν…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002