Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

ΡΙΣΚΑΡΕ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ !

Για το ρίσκο που πήρε βγάζοντας τον Σιμόες και γυρίζοντας τον Μάνταλο αμυντικό χαφ μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και για άλλα πολλά. Αναλυτικά όλα όσα είπε: 
 
Ο Τραϊανός Δέλλας είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα. Νομίζω ότι το σκορ και το εύρος της νίκης του Ολυμπιακού δεν μας δίνει το περιθώριο για πολλά πράγματα. Για να πούμε πολλά αν και θεωρώ πως μέχρι το 60' ήμασταν καλύτεροι. Και χωρίς να απειληθούμε. Θα μπορούσαμε εάν ήμασταν πιο τυχεροί και εάν μας άφηνε ο διαιτητής να είχαμε προηγηθεί.
 
Αυτό δεν έγινε. Μετά το 60' ρισκάραμε γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τιμητική ήττα για μένα. Πολλές φορές όμως σε αυτό το γήπεδο το νόμισμα έχει μία όψη. Δεν βλέπω κάτι να αλλάζει πάνω σε αυτό. Τρεις βαθμοί χάθηκαν σήμερα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν κρίθηκε τίποτα.
 
Την λογική του στο ματς: Ήμασταν πίσω. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι και ρισκάραμε. Γι' αυτό τις κάνεις τις αλλαγές. Αλλιώς θα βάζαμε στόπερ. Μέχρι το 60' εγώ που κοιτάζω μόνο την ομάδα μου θα πω ότι ήμασταν καλύτεροι. Μετά ο Ολυμπιακός έχοντας γρήγορους παίκτες. Δούλεψαν πολύ καλά στην κόντρα.
 
Την διαχείριση της ΑΕΚ: Να διαχειριστούμε τι την ήττα; Όταν κυνηγάς τη νίκη. Το σκορ είναι βαρύ. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Για 60 λεπτά καλύτεροι απο τον πρωταθλητή που μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-0 καταρρέυσαμε.
 
Το τι ήθελε να αφήσει να εννοηθεί για την διαιτησία: Όλοι εδώ ζούμε. Να μην επεκταθούμε. Δεν κατεβήκαμε τώρα από το διάστημα. Στα στημένα πριν δεν είχαμε πρόβλημα. Ξέραμε πως στις στατικές φάσεις είναι δυνατός ο Ολυμπιακός. Είναι στατικές και όχι στημένες. Εάν ήταν 0-0 στο ημίχρονο θα ήταν κάτι άλλο.
 
Το εάν πιστεύει και υποστηρίζει πως η διαιτησία έκρινε τον αγώνα: Δεν είπα αυτό. Είδατε τι έγινε. Μπορεί να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
 
Τις επίμαχες φάσεις σύμφωνα με εκείνον: Υπάρχει η φάση του Σιόβα με τον Αραβίδη. Απ' ότι μου είπαν. Η μπάλα πάει από αντίπαλο. Τώρα εάν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Δεν έχω δει καν το ματς στο βίντεο ή τα ριπλέι. Θα τα δούμε και θα πούμε τα υπόλοιπα.
 
Το βαρύ 4-0 και τι έπαιξε ρόλο: Το σημείο κλειδί ήταν το 0-2. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει τιμητική ήττα. Το 1-0 και τι 2-0. Τρεις βαθμούς χάνεις.
 
Τις αλλαγές και τον χρόνο που έγιναν: Το πιο αργά και το πιο νωρίς το κρίνεις μετά. Εγώ σαν προπονητής προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μετά το τι μπορεί να λέμε. Πιο νωρίς ή πιο μετά δεν μετράει. Μετράει μόνο το γήπεδο.
 
Το εάν κλονίζεται η θέση του: Δεν πρέπει να την κάνεις την ερώτηση σε μένα. Το εάν κλονίζεται ή όχι ο προπονητής. 
 
Την... επόμενη μέρα: Δεν μπορείς να μείνεις εκεί. Σε αυτό το ματς. Πάντα με ηρεμία και νηφαλιότητα να βρεις λύσεις. Θέλει διαχείριση για την συνέχεια μετά από ένα τέτοιο σκορ. Το μέλλον θα είναι καλύτερο.
 
Το ρόστερ και τις επιλογές: Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω για παίκτες μου. Αυτούς που έχω είναι οι καλύτεροι για μένα. Οι διακοπές είναι συνεχείς και είναι δύσκολο να βρίσκεις ρυθμό. Όλοι θα παίξουν και θα χρειαστεί να βοηθήσουν. Θέλω να είναι απλά έτοιμοι. Δουλειά μου είναι να στήσω την ομάδα. Ο Βάργκας ήρθε πριν από 2 ημέρες με 20 ώρες ταξίδι. Θα μου πείτε και ο Μπαρόχα είχε ταξίδι αλλά ήταν άλλη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002