Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

ANTE NA TEΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!

Στις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος μιλώντας στη Nova προέβλεψε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις «αυτή την εβδομάδα». Επίσης, μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά και το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του...
«Είναι σημαντικό να μην αποκαλύψουμε ονόματα, γιατί δεν είναι σωστό για τις ομάδες τους. Υπάρχουν πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και αγωνίζονται αυτή την περίοδο. Γι' αυτό είναι σαν να μη σεβόμαστε τις ομάδες αυτές, τους μάνατζερς και τους ίδιους τους παίκτες. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να βάλουμε τέλος στη φημολογία και ελπίζω ότι θα έχουμε κάποια νέα αυτή την εβδομάδα.
Το μίνιμουν που θέλουμε είναι δύο παίκτες. Πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος και στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας παίκτης. Στο ποδόσφαιρο καμιά φορά στις 26 Ιανουαρίου δέχεσαι μια μεγάλη πρόταση για παίκτες και μετά δεν έχεις εναλλακτικές επιλογές. Γι' αυτό προσπαθούμε να είμαστε καλυμμένοι για κάθε περίπτωση, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες».
Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είπε: «Αν και δεν ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε ηρεμία και οργάνωση και δε χάσαμε τη διάταξή μας. Κάποιες φορές χρειάζεται χρόνος για να παίξεις 90 λεπτά όπως θέλει ο προπονητής ή ο κόσμος. Πρέπει όμως να ξεκινάς με τα βασικά κι αυτό σημαίνει να είσαι όσο το δυνατόν πιο οργανωμένος. Όταν δημιουργείς 1-2 καλές ευκαιρίες πριν σκοράρεις τότε βλέπεις ότι η ομάδα αρχίζει και αποδίδει καλύτερα».
Για την ψυχολογία που αποκτά η ομάδα με τα θετικά αποτελέσματα, τόνισε: «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώνεσαι και ο καλύτερος τρόπος για να διδαχθείς ακόμα περισσότερα. Είναι πιο εύκολο για τον προπονητή το τεχνικό τιμ όταν νικάει η ομάδα. Πάντα λέω ότι μ' αρέσει από τις ομάδες μου να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς δικαιολογίες. Η αρχική μου ιδέα ήταν να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.
Όπως όλοι γνωρίζουν δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση, στο γυμναστήριο, στην τακτική, στην τεχνική και στο σχηματισμό της ομάδας, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αυτές τις μέρες η νοοτροπία μας είναι το πιο χαρακτηριστικό μας στοιχείο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε έναν αγώνα όταν η ομάδα έχει ισχυρή νοοτροπία και αντιλαμβάνεται το παιχνίδι έτσι όπως θέλουμε».
Τέλος, για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα ξεκάθαρο σχήμα και ξέρει πως να διαχειριστεί ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό να είμαστε οργανωμένοι και ανταγωνιστικοί. Πάντα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τις ομάδες όταν παίζουν κόντρα στην ΑΕΚ. Πάμε εκεί γνωρίζοντας ότι γι” αυτούς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και γι” αυτό πρέπει να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002