Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ !!

Πιέστηκε αρκετά στη συνέντευξη Τύπου ο Γκας Πογιέτ, να πει κάποια πράγματα για τις μεταγραφές. Ζορίστηκε λίγο ο προπονητής, όμως έδωσε κάποιες ειδήσεις… Ο Ουρουγουανός ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ πάει να πάρει δύο παίκτες τον Γενάρη, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο γίνονται προσπάθειες να έρθει ένας δανεικός και ο άλλος να υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο. Μάλιστα, ο Πογιέτ τόνισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι και η ΑΕΚ θέλει επιθετικό που να είναι πίσω από τον Αραβίδη και τον Τζιμπούρ, άρα πάει να πάρει εξτρέμ με παρόν και μέλλον.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:
«Αποστολή εξετελέσθει. Χωρίς αμφιβολία κανείς δεν θα θυμάται τα πρώτα 30 λεπτά! Έπρεπε να συμβεί κάτι μερικές φορές για να υπάρχει δράση στο παιχνίδι, να γίνει μία ενέργεια από κάποιον. Ξυπνήσαμε μετά από δύο ενέργειες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 20 λεπτά πολύ καλά και μετά όλοι πίστευαν ότι θα περάσει η ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα ξεκουραζόμαστε, περιμένουμε την κλήρωση. Από τη στιγμή που ήρθα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Το μόνο κακό σήμερα ήταν ο τραυματισμός του Κορδέρο. Έμαθα πολλά σήμερα για το μέλλον…».
Όταν λέτε μάθατε πολλά για το μέλλον, εννοείται για παίκτες που έπαιξαν;
«Ναι»
Για τις μεταγραφές;
«Είμαστε πιο κοντά. Όταν βέβαια λέμε «κοντά» δεν εννοούμε «πολύ κοντα». Θα προσπαθήσω να το πω με τον καλύτερο τρόπο: Σήμερα σκέφτηκα, ότι είμαστε αρκετά κοντά, αλλά δεν είναι εύκολος ο μήνας του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε, παίζουν λίγο, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι».
Ποια μεταγραφή θέλει να κάνει άμεσα η ΑΕΚ;
«Με πιέζετε, αλλά δεν θα κάνω πίσω… (σ.σ γελάει). Θέλω να μου έχετε εμπιστοσύνη, που υπάρχουν δύο θέσεις, που εκεί θα ενισχυθούμε».
Για τον Τζανετόπουλο;
«Είναι μία κατάσταση που δεν έχει δημιουργεί ούτε από εμένα, ούτε από τον Τζανετόπουλο. Εχει δημιουργηθεί η κατάσταση από τον Κολοβέτσιο, τον Άρθο και τον Λαμπρόπουλο. Δεν μου έχετε κάνει και καμία ερώτηση για τον… Κρισάντους! Κάθε μέρα μαθαίνω περισσότερα…».
Υπάρχει πιθανότητα να μη γίνουν μεταγραφές;
«Ελπίζω πως όχι. Χρειαζόμαστε! Για να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο δεύτερο γύρο και να βελτιωνόμαστε, πρέπει να γίνουν. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σε σημαντικό βαθμό».
Για τον φορ που θα έρθει τον Γενάρη, είχε πει ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να είναι ως «αντί – Κρισάντους» και πίσω από τον Τζιμπούρ. Έχει αλλάξει κάτι από τότε, γιατί γράφονται ονόματα όπως ο Λάφερτι, ο Ντέβιτς, ο Ορλάντο Σα…
«Μερικές φορές φαίνεται να ξέρετε περισσότερα από μένα. Όταν το λέω αυτό δε το λέω με κακία. Αυτό που προσπαθώ και είναι πολύ δύσκολο με εσάς είναι να μη δώσω πολλές πληροφορίες, γιατί κι άλλες ομάδες θα ξέρουν τι ψάχνει η ΑΕΚ. Οπότε μπορώ να συνεχίσω και να λέω στις συνεντεύξεις Τύπου να λέω «ναι» ή «όχι» εσείς θα κρατήσετε τα «ναι». Οπότε προσπαθώ να αντιστέκομαι. Είναι ξεκάθαρο πως κοιτάμε 2 θέσεις. Το είχα ζητήσει στις 20 Δεκέμβρη. Να μην ξεχνάμε τον Αραβίδη. Είναι κι αυτός πολύ σημαντικός παίκτης. Θα σας δώσω μια μικρή πληροφορία: Θα ήθελα να φέρω παίκτη εδώ που θα μπορούσε να μείνει εδώ για πολλά χρόνια! Δεν είναι εύκολο τον Γενάρη να έρθει και να υπογράψει για πολλά χρόνια. Οι περισσότεροι θέλουν να έρθουν και να υπογράψουν μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε από τους δυο που θέλω να φέρω είναι ο ένας να έρθει για πολύ καιρό και ο άλλος ως δανεικός. Θα ήταν άδικο, δύσκολο και διαφορετικό για την ΑΕΚ να έρθουν δυο παίκτες και να φύγουν και οι δυο το καλοκαίρι. Μετά το καλοκαίρι είναι πιο ακριβοί. Ή να ψάξουμε για δυο παίκτες στην ίδια θέση. Έτσι προσπαθούμε να «δέσουμε» έναν με μεγάλο συμβόλαιο. Δεν είναι καθόλου εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002