Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ;;

Η ΑΕΚ περιμένει Ζεκουλίνι και Πέκχαρτ ως το βράδυ, ο Πογιέτ από την άλλη περιμένει και μία… έκπληξη ως τρίτη μεταγραφή τη Δευτέρα!
Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς, «φωτογραφίζοντας» την απόκτηση ενός γρήγορου περιφερειακού επιθετικού…
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:
«Από πού να αρχίσω…; Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε και βλέπαμε ότι η ομάδα θα ήταν κουρασμένη. Σκέφτηκα πάρα πολύ να αλλάξω κάποιον παίκτη, απ’ αυτούς που είναι πολλοί σημαντικοί, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να διαλέξω την απόφαση να διαλέξω την ομάδα που κερδίζει μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες. Πιστεύω ότι η Βέροια ήρθε και ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ήρθε να μας πιέσει και να μας κάνει να τρέξουμε. Ίσως αυτό μας δημιούργησε αμφιβολίες κυρίως στην αρχή. Υπάρχουν κάποιες στιγμές σε ένα ματς που κάποια ομάδα είτε μπορεί να αντιδράσει είτε να πέσει ψυχολογικά. Αυτό έγινε σε 2 στιγμές στο ματς. Έτσι ήρθε και η στιγμή του πρώτου γκολ. Μετά το γκολ ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα ότι ήμασταν σε κατάσταση που ήθελα να έχουμε στο ξεκίνημα: δηλαδή τον έλεγχο του αγώνα. Μετά έγιναν κάποια πράγματα… Είναι η τύχη που ακολουθεί μία ομάδα που πηγαίνει καλά και το γκολ του Αραβίδη βοήθησε. Γενικά σαν άνθρωπος ειμαι πάρα πολύ θετικός. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε την 1η Ιανουαρίου πως θα κέρδιζα τα οκτώ ματς που θα έρχονταν θα πίστευα πως είναι… μεθυσμένος!
Συνοπτικά ειμαι ικανοποιημένος αυτό το μήνα. Οι επιτυχίες ανήκουν στους παίκτες μας. Ελπίζω σήμερα αύριο να έρθουν κάποιοι παίκτες για να μας βοηθήσουν κυρίως στη φυσική κατάσταση. Τώρα θέλω να κερδίσουμε εννέα ματς, γιατί όχι και δέκα…».
Για τον αριθμό παικτών στο ρόστερ;
«Μπορούμε να περιμένουμε… Να περιμένουμε λίγο γιατί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ίσως δουλεύουμε με 24 και 25 παίκτες και με όχι μεγάλο αριθμό παικτών. Λόγω εμπειρίας πρέπει να αναγνωρίσω σε όλους τους τεχνικούς διευθυντές είναι η δυσκολία της δουλειάς τους να μετακινούν παίκτες από τη μία ομάδα στην άλλη, χωρίς να χάνει και η ομάδα χρήματα».
Για το αν σκέφτεται το μέλλον του στην ΑΕΚ και της παραμονής του;
Σύμφωνα με την αρχική μετάφραση που έγινε εκείνη τη στιγμή, ο Πογιέτ ανέφερε: «Αυτό νομίζω είναι μία απόφαση που θα ληφθεί από δυο πλευρές. Μπορεί να με θέλουν αύριο, μπορεί και όχι. Αύριο είναι μία ημέρα… κλειδί, κυρίως για δυο λόγους: για τους παίκτες που θέλουμε να έρθουν, αλλά και κάποιους που θα φύγουν, ώστε να μη συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλούς παίκτες. Ίσως σκέφτεστε ότι η αυριανή ημέρα ίσως σπρώξει την κατάσταση προς την παραμονή ή όχι… Παίζουν όλα ρόλο για την τελική απόφαση».
Με μια απλή ανάγνωση αυτής της απάντησης είναι σαφής η… ασάφειά της, δηλαδή ότι… κάτι πήγε στραβά. Κάποιοι ερμήνευσαν την συγκεκριμένη δήλωση ως σύνδεση από την πλευρά του Πογιέτ των μεταγραφών και των αποχωρήσεων με το δικό του μέλλον. Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη ήταν ότι στα λεγόμενα του Πογιέτ δεν ακούστηκε καθαρά μια λέξη (το «κανείς») με αποτέλεσμα κατά τη μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά να αλλάξει όλο το νόημα των λεγομένων του.
Η ακριβής μετάφραση, έπειτα από την απομαγνητοφώνηση είναι η εξής:«(σ.σ. Αύριο είναι) Μία μέρα κλειδί σε όλους τους τομείς, στο να βρούμε, στο να τελειώνουμε, στο να υπογράφουμε τους παίκτες που θέλουμε και μπορούν να βγουν σημαντικοί και είναι κλειδί γιατί θα προσπαθήσουμε αν και είναι σκληρό κάποιοι παίκτες να αποχαιρετίσουν την ομάδα. Μία μέρα κλειδί είναι η αυριανή. Κανείς όμως να μην σκέφτεται ότι ό,τι συμβεί αύριο μπορεί να σε σπρώξει ή να σε τραβήξει (σ.σ. από την ομάδα). Στο τέλος γίνεται η σούμα και κρίνονται όλα τα παραπάνω»
Υπάρχει ενδεχόμενο για κάποια έκπληξη, πέρα από τον Ζεκουλίνι και τον φορ, αφού είχε ζητήσει και έναν γρήγορο περιφερειακό επιθετικό;
«Μπορεί! Μπορεί να γίνει αύριο… Ελπίζω».
Αν έχουν ικανοποιηθεί τα «θέλω» του με Ζεκουλίνι και επιθετικό;
«Ο πρόεδρος μου το ξεκαθάρισε: δεν θα ερχόταν κανείς που εγώ δεν θα ήθελα. Παρ’ όλο που ξέρετε πάρα πολλά, έχουν γίνει ακόμη περισσότερα… Έχουν γίνει διαπραγματεύσεις, πολλά πράγματα… Θέλω να σας πω πως αυτοί οι παίκτες ήταν πάντα στη λίστα. Ας μην πούμε ποιος ήταν νούμερο ένα ή δυο. Αλλά πάντα αυτοί οι παίκτες ήταν στη λίστα. Θέλω να πω πως ειμαι χαρούμενος… Αν όλα πάνε καλά, με αυτές τις δυο μεταγραφές, είναι αποτέλεσμα επαφών των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και αν όλα πάνε καλά έχουμε τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002