Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 16, 2017

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ !!

Ξέρει που έρχεται από το καλοκαίρι, ξέρει και νιώθει ποια φανέλα θα βάλει και τι πρέπει να κάνει... Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι πανέτοιμος και ψυχολογικά και αγωνιστικά να βάλει τη φανέλα της ΑΕΚ. Από το καλοκαίρι έρχεται στα Σπάτα και ο νεαρός επιθετικός που εντυπωσιάζει φέτος με την παρουσία του στον Πλατανιά, σε συνέντευξη του στα "Χανιώτικα Νέα" μιλάει όσα έχει καταφέρει ως τώρα και για τα πολλά περισσότερα που θέλει και νιώθει πως θα πετύχει με την ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη Γιακουμάκη: 
Φεύγοντας από τον Ατσαλένιο πριν από 5 χρόνια περίμενες ότι θα είχες αυτή την πορεία στον Πλατανιά; Αυτή τη στιγμή είσαι ο κορυφαίος Ελληνας σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ και επέρχεται μία σημαντική μετακίνηση για σένα στην ΑΕΚ.
Να πω την αλήθεια δεν φανταζόμουν ότι η πορεία μου θα είναι ακριβώς έτσι. Είχα όνειρα, γιατί όταν κάνεις μία μεταγραφή στην Α’ Εθνική, έχεις όνειρα. Σκέφτεσαι πώς θα μπορούσες να είσαι μετά από χρόνια, αλλά δεν το ονειρευόμουν έτσι. Σίγουρα μπορώ να πω ότι το σκεφτόμουν να πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Το ήθελα, ήξερα ότι θέλω απίστευτα πολλή δουλειά και ευτυχώς χρόνο με το χρόνο είχα βελτίωση και πήγαν όλα καλά κι έτσι έκανα τη μεταγραφή.
Οταν έφυγες από τον Ατσαλένιο έκανες ένα μεγάλο άλμα για να πας σε μια ομάδα Α’ Εθνικής και τώρα πάλι, φεύγεις από μια μικρομεσαία ομάδα όπως ο Πλατανιάς και πας σε μια από τις πιο μεγάλες, όπως η ΑΕΚ.
Ναι, η πορεία μου δεν ήταν ένα μικρό βήμα, αλλά έκανα μεγάλα βήματα. Από τον Ατσαλένιο και το περιφερειακό βρέθηκα στον Πλατανιά. Ηταν ένα μεγάλο βήμα και χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστώ. Βέβαια, ήμουν σε μια πολύ νεαρή ηλικία και ήθελα πολλή δουλειά για να πω ότι είμαι έτοιμος να παίξω στη Σούπερ Λιγκ. Τα χρόνια πέρασαν, δούλεψα και δόξα τω Θεώ ανταμείφθηκα και τώρα κάνω πλέον και το επόμενο μεγάλο βήμα που είναι η ΑΕΚ. Ελπίζω, με δουλειά πάντα, να καθιερωθώ και γιατί όχι ν’ αφήσω ιστορία, αλλά και ν’ αναγκάσω τον κόσμο να έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο.
Αυτά τα 5 χρόνια που είσαι στον Πλατανιά τι έχεις να θυμάσαι;
Οι στιγμές στον Πλατανιά είναι πάρα πολλές, αμέτρητες. Υπάρχουν πάρα πολλές θετικές, όπως και κάποιες αρνητικές, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες είναι θετικές. Θυμάμαι σίγουρα ξεχωριστά τον κάθε προπονητή που ερχόταν. Θυμάμαι τον κ. Χατζηνικολάου που ήταν ο πρώτος που μ’ εμπιστεύτηκε και μ’ έφερε στην ομάδα. Μετά θυμάμαι τον κ. Αναστασιάδη που οι ατάκες του ήταν αμέτρητες! Θυμάμαι ότι “λυνόμασταν” όλοι στα γέλια! Αλλαξα πολλούς προπονητές, μέχρι να έρθει ο κ. Παράσχος που για μένα ήταν ευχή Θεού να έρθει… Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Με εμπιστεύτηκε.
Οχι μόνο σε εμπιστεύτηκε αλλά είδε πάνω σου κάτι που ενδεχομένως μπορούσαν να δουν ελάχιστοι.
Ναι, με εμπιστεύτηκε και με στήριξε. Το ήξερα από το καλοκαίρι μετά τον τραυματισμό μου ότι με πιστεύει πολύ. Είχαμε μιλήσει και μου το είχε πει. Σίγουρα νιώθω ευγνώμων που μου έτυχε αυτός ο προπονητής και που με βοήθησε στο να εξελιχθώ και να ανέβω επίπεδο.
Θα μας πεις ποιο είναι το… μυστικό του Παράσχου και πάει τόσο καλά η ομάδα, πώς το εξηγείς;
Νομίζω ότι αυτό που έχει φτιάξει, βοηθάει πάρα πολύ και που ίσως άλλα χρόνια δεν το είχαμε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Αναφέρομαι στο απίστευτα οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Μέσα στη χρονιά δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάποιος τσακωμός σε προπόνηση, που είναι λογικό κάποιες φορές να γίνεται από το πάθος, την ένταση ή επειδή είναι τόσοι πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες. Σίγουρα, είναι πολύ καλά τα παιδιά. Παίζει κι αυτό μεγάλο ρόλο, αλλά νομίζω ότι επειδή φαίνεται πως προσπαθεί να μην αδικήσει κανέναν, αυτό αναγνωρίζεται κι έτσι δεν υπάρχουν νεύρα ούτε αψιμαχίες στην προπόνηση και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην πορεία της ομάδας. Ο ένας παίζει για τον άλλο. Δεν υπάρχουν εγωισμοί. Το “εγώ” το έχουμε εξαφανίσει και νομίζω πως αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια.
Το καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει μια φοβερή χρονιά; Είσαι στα 11 γκολ και πρώτος κορυφαίος Ελληνας σκόρερ. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;
Με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί καταρχάς είχα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι και πολλοί ίσως να μην πίστευαν ότι θα “γυρνούσα”. Είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι πρέπει να “γυρίσω”, να δουλέψω σκληρά και να ανταμειφθώ. Ετσι το είχα στο μυαλό μου και το έκανα. Μου βγήκαν όλα θετικά. Εχω σκοράρει αρκετά γκολ κι έχω βοηθήσει την ομάδα μου, όπως μ’ έχει βοηθήσει κι εκείνη και ελπίζω κάθε χρόνο να βάζω και περισσότερα γκολ.
Γιατί ο Πλατανιάς δεν μπήκε στα πλέι οφ;
Καταρχάς νομίζω ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Για να μπεις στα πλέι οφ πρέπει να είσαι πάρα πολύ ικανός στις λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να χάνεις με τίποτα στις λεπτομέρειες. Εμείς,ΑΝ βάλουμε κάτω μόνο τα δύο παιχνίδια με την Ξάνθη που χάσαμε 6 βαθμούς, ξεκινάμε και λέμε ότι έχουμε μείον 6. Θα μπορούσαμε να είμαστε τουλάχιστον έκτοι. Μια άλλη λεπτομέρεια είναι ότι αν κερδίζαμε εδώ την ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικά… Δηλαδή, με τρία παιχνίδια είσαι αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ.
Τώρα, πώς νιώθεις που θα πας στην ΑΕΚ; Αισθάνεσαι ότι η φανέλα είναι βαριά;
Είναι πολύ βαριά η φανέλα, δεν το συζητάμε, αλλά αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση και όχι άγχος. Ξέρω ότι η πίεση ίσως να είναι μεγαλύτερη, αλλά είναι λογικό γιατί η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Παρόλα αυτά θα δουλέψω πάρα πολύ για πετύχω μαζί με τους συμπαίκτες μου ό,τι καλύτερο. Νιώθω ότι θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ, είτε πρωταθλήματα, είτε Κύπελλα, είτε εξόδους στην Ευρώπη. Θέλω να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια.
Το κεφάλαιο Εθνική σίγουρα σ’ ενδιαφέρει. Το ερώτημα είναι αν είχες ποτέ κάποια ενημέρωση ότι ο Μίκαελ Σκίμπε σε παρακολουθεί ή σ’ έχει στα υπ’ όψιν του.
Δυστυχώς όταν είσαι σε μία μικρομεσαία ομάδα που δεν έχει τόσο μεγάλη ιστορία και η φανέλα δεν είναι τόσο βαριά είναι λογικό να μην σε υπολογίζει τόσο ο προπονητής της Εθνικής. Νομίζω ότι αν είχα τα ίδια γκολ σε μεγαλύτερη ομάδα ίσως να υπήρχε πιθανότητα να είχα κάποια κλήση. Δεν είχα κάποια νύξη ή πληροφορία ότι με παρακολουθεί ο κ. Σκίμπε. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχει ο κάθε Ελληνας ποδοσφαιριστής, να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της ανδρικής ομάδας, γιατί στην Ελπίδων το φόρεσα. Ο μεγαλύτερος μου στόχος τα επόμενα χρόνια είναι να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο.
Κλείνοντας, όταν θα φύγεις από τον Πλατανιά, τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο και τι θα έχεις να θυμάσαι;
Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο γιατί ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που αγωνίζομαι περισσότερο, είναι εκεί, δίνοντας το “παρών”. Μας βοηθάει πάρα πολύ και αυτό το χρειάζεται η ομάδα. Ο Πλατανιάς αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς, είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ Εθνική από την Κρήτη και νομίζω ότι ο κόσμος θα πρέπει να τη στηρίξει ακόμα περισσότερο. Θα ήθελα να πω επίσης ότι καμιά φορά δεν πρέπει να “ρίχνουμε” τους Ελληνες παίκτες και να πιστεύουμε πιο πολύ τους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι αρνητικό στη σκέψη μου για τους ξένους. Ισα- ίσα τους αγαπάω πάρα πολύ όλους και δεν τους ξεχωρίζω. Απλά, δεν χρειάζεται να γίνονται διακρίσεις από τους φιλάθλους. Νομίζω ότι η ελληνική αγορά και οι νέοι Ελληνες παίκτες πρέπει να στηριχθούν, νομίζω ότι έχουν να δώσουν πάρα πολλά. Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και χαίρομαι που κάθε Κυριακή στο γήπεδο τους δίνω χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002